• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne yapmaliyim

Yuz yuze hic bulusmamislar ve o konuda hic konusmamislar sadece ona kini varmis o yuzden eglencesine konustugunu soyluyor
Bu da eşinizin karakterini gösterir.
Nasıl göremezsiniz ki ne düşüncede bir adam olduğunu?
Farz edelim ki eğlencesine aldattı, haklı mı yapar onu? Daha beter değil mi eğlencesine aldatmak? Yani aşık oldum dese gözü bir şey görmemiş der çeker gidersin ama "eğlencesine" aile hayatını bitirmeyi göze alabilmesi; korkunç.
Neden 2. çocuk?

benim safligim iste salakligim dovsemde bagirsamda cagirsamda bir sey demiyor diyemez zatende evde bas basa kalipta konusamiyoruz ki hic kaynanam var

Bu da eşinizin karakterini gösterir.
Nasıl göremezsiniz ki ne düşüncede bir adam olduğunu?
Farz edelim ki eğlencesine aldattı, haklı mı yapar onu? Daha beter değil mi eğlencesine aldatmak? Yani aşık oldum dese gözü bir şey görmemiş der çeker gidersin ama "eğlencesine" aile hayatını bitirmeyi göze alabilmesi; korkunç.
Neden 2. çocuk?
2. cocuk zaten dogdu dogacak istemesem ne yazarki bu saatten sonra

Selam kizlar dunden beri icim icimi yiyor ne yapacagimi bilemiyorum canim yaniyor sizlerden yardim istiyorum sizce ne yapmaliyim 4 yillik evliyim bir cocugum var 1 yasinda ve hamileyim esim beni birkac kez aldatti hep ayni kisiyle ama ciddi dusunmedigini sadece eglencesine oylesine konustugunu soyledi ben hep affettim ama dunde aramis onu ve ben aradigini gorunce kizdim bagirdim cagirdim neden hala ariyorsun dedim oda kafam guzeldi hatirlamiyorum inanki falan dedi ben seni seviyorum biliyosun diyo ama her seferinde beni cok uzuyor onun yuzunden birgun erken dogurmaktan korkuyorum kizlar sizce ne yapmaliyim lutfen bana yardim edin yoksa kafayi yiyecegim
ne mi yapayım diye soruyorsun?
ciddi misin Allasen..
hepte aynı kadın öyle mi..
ya şakasın..
ya (bu kısmı söylemiyorum)
kuman hayırlı olsun bacım.

O kadına o...pu zaten diyen bir adam şerefsizin önde gidenidir zaten.
Nasıl bırakmıyor ya? Böyle saçmalamayın Allah aşkına.
Benim de böyle eşim olsa ben de boşanmam istemem.!!!
bir yağdan bir baldan.
dimi ama biri çocuk veriyor
biri ne veriyorsa artık:KK53::KK53::KK53::KK53:

2. cocuk zaten dogdu dogacak istemesem ne yazarki bu saatten sonra
Vakti zamanında neden istediniz diye soruyorum ben de? Nasıl toparlanıp güvendiniz de 2. çocuk yaptınız?
Üstteki arkadaşa cesursunuz siz falan yazmışsınız ama asıl cesur olan sizsiniz şu durumda...

Bir de utanmadan normal bir şeymiş gibi mi davranıyor..
Bunun şakası bile geçmemesi lazım..
Sen baştan ağırlığını koyamamışsın..
Ne halin varsa gör deyip basıp gideceksin.. Çoluk çocuk dinlemeyip..

Selam kizlar dunden beri icim icimi yiyor ne yapacagimi bilemiyorum canim yaniyor sizlerden yardim istiyorum sizce ne yapmaliyim 4 yillik evliyim bir cocugum var 1 yasinda ve hamileyim esim beni birkac kez aldatti hep ayni kisiyle ama ciddi dusunmedigini sadece eglencesine oylesine konustugunu soyledi ben hep affettim ama dunde aramis onu ve ben aradigini gorunce kizdim bagirdim cagirdim neden hala ariyorsun dedim oda kafam guzeldi hatirlamiyorum inanki falan dedi ben seni seviyorum biliyosun diyo ama her seferinde beni cok uzuyor onun yuzunden birgun erken dogurmaktan korkuyorum kizlar sizce ne yapmaliyim lutfen bana yardim edin yoksa kafayi yiyecegim
Affınıza sığınarak soruyorum; eşiniz bir kadınla gönül eğlendirdiğini söyleyince( bu durum bir kadının kullanılmasıdır) siz üzülmüyor musunuz? Bu da çok üzücü. Sizi çok sevmesi sizi rahatlatmasın, sonuçta eşiniz insan kullanan birisi.

Back
X