sizce ne yapmalıyım..???

sevian

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
25
1
36
İstanbul
kızlar merhaba malum konu aşk olunca mantık beyin iptal oluyor helede çevresinde de en yakın dostu bile yoksa daha da zor içine atmak meseleside cabası e annelerde bir yere kadar hatta annem artık yeter bıktım diyor :) neyse anlatayım ben 3aydır bir beraberliğim vardı ağustostan itibaren ve daha ilk günlerde niyetimiz ciddi birliktelikti hatta 2ci görüşmede teklif etti ailemle tanıştı teyzelerımle v.s ama geçmişinde çok fazla acı sorunlar annesinin kaybı birkaç yıl psikolojik tedavi görmesi askerde en yakın arkadasları gözü önünde şehit olması gibi halıyle anne ölünce baba baskasıyla evlendı üvey anne istemedı istanbula gelmiş ablalarda çok destekcıd egıldı halıyle gençlik itibariyle geçmişi biraz hızlı ve hareketlı geçmiş ve borç...banka borçları var anlattı bana bende borclar ödenmeden evlenemem dedım sinirli agresif yapısı var bana zaten psikolojim iyi degıl dıyordu doktora gidelim dedı iyileşmek ıstıyorum dedı tamam dedım bu arada iştende cıkartıldı aılemde ıstememeye başladı işi yok borcları var dıye durun dedım daha 3ay olmus arkadaslıgımız borçlar ise son duydugum 30 bin tl halada işi yok ve bunalıma girdi bende uzaklaşmak ıstedıgını mecbur oldugunu rezil oldum dıyor bana ve aileme karşı severek ayrıldık dıyelım evet 3ay cok uzun süre degıl ama bana 3yıl gibi geldi cok sorunları olan bırı ama kalp işte seçemiyo ınsan helalleştik maddı durumu düzelttiğimde sneı bulacagım dedı kapadı ertesi gün annemi aramış annemde duymamış bende aradım hayırdır diye ama 3gündür telefonu kapalı ve bende üzüntüden hasta oldum heran en son borclardan dolayı tutuklama olabılır dedı hıcbırsekılde haber alamıyorum sadece ıstegım ben iyiyim yada surdayım demesi kafam karışık yani bilemıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…