sizce ne yapmaliyim

Elcinazra

Üzgün üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2016
184
671
33
32
Merhaba hanimlar,

Sizlere içimdekileri yazmak istiyorum. konudan konuya geçersem kusura bakmayim kafam cok karisik.
nisanliydim ayrildim bir bucuk seneye yaklasti .
ve simdi benim gibi nisan atmis birisiyle gorucu usulu olarak tanistirilmam soz konusu. bi hafta once aileme acildi konu. ailem henuz bisey demedi, olsun veya olmasin diye. ben yurtdisindayim o kisi turkiyede. nasil tanisip konusacaz gorusecez bilmiyorum, ailem internetten olmaz diyor.

o kisiyle tanisma sorunumdan baska bide eski nisanlim var ; eskisi gibi aglayip uzulmuyorum artik. hersey yoluna girdi hayatimda Allahima cok sukur. ama onu gordugum oluyor, hem ruyamda hemde ayni sehirdeyiz cok yakin mesafe var evlerimizin arasinda, karsilasabiliyoruz iki uç gune bir.

simdi diyeceksiniz eski nisanlini unutmadiysan yeni birliktelige baslama diye. ilk zamanlar olsa yeni bir birliktelige baslamak zor olabilirdi ama simdi kendimi eskisine gore daha guclu hissediyorum. eskiyi tabiki unutmak mumkun degil ama içimdekiler hissizlige dönüstü zamanla galiba. onu gorunce ne yuzune bakiyorum ne umursuyorum.

bilmiyorum anlatabildimmi hissettiklerimi dusuncelerimi ...
sizce ne yapmaliyim internetten konusmali miyim o kisiyle yoksa turkiyeye gitmeyi mi bekleyim yada baska bi fikrininiz cozumunuz var mi ?

hepinize tesekkurler simdiden

Gorucu usulu tanistirilmaya niye kafa yoruyorsun ki sen birak ailen nasil gorusturecekse gorustursun. Gorup begenirsen kafa yorarsin. Nisan atmak artik ozel bi durum degil eskisi gibi. Bosanmis insanlar bile hic evlenmemis kimselerle evlenebiliyorlar. Nisan attim diye kendini eksik hissetme.

Bilmiyorum ablacim. en yakinimdaki kisiyle tanistim ama taniyamamisim sende biliyosun, e bu uzaktaki nasil birisi olacak onuda bilmiyorum nasil guvenip ne konusacam onuda bilmiyorum
Hayırlı olsun Azra'cım , peki nasıl tanışıcaksınız .

Gorucu usulu tanistirilmaya niye kafa yoruyorsun ki sen birak ailen nasil gorusturecekse gorustursun. Gorup begenirsen kafa yorarsin. Nisan atmak artik ozel bi durum degil eskisi gibi. Bosanmis insanlar bile hic evlenmemis kimselerle evlenebiliyorlar. Nisan attim diye kendini eksik hissetme.
Aileme kalsa armudun sapi uzumun copu hep bahane buluyor ozelliklede babam. ya herkesin babasi boyle yada benim babamm evlendirmek istemiyor bilmiyorum

Back
X