• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım

O da bişey mi. Annesi çok sıktığı bi zamanda eşim babasına annem böyle böyle yapmasın demiş. Adam da beğenmiyosan çıkar gidersiniz dedi. Çünkü gidemeyeceğimizi o da biliyor.
Hah aynı benim kv ve kp.Valla sende kendimi gördüm

Onlara ait evde oturursanız böyle olur diyen arkadaşlar. En düşük kiranın 1000 TL olduğu bi yerde ister istemez mecbur kalıyorsunuz kp evinde oturmaya. Durumu yoksa napsın insanlar

benim ailem zaten eşimin ailesine tepkili karşılaşmak istemiyolar evet eşimi seviyorum çünkü ailemle çok büyük kavgalar edip babamin bana şiddet uyguladığı günlerde benim yanımda yalnız eşim vardı ben babam annem gelsin istiyorum çünkü sahipsiz sanmasinlar diye.Ama ailemle de aram çok iyi değil yani
Onlari bilemem tabi.
Ben normal bir aile icin yazmistim :) kendimi dusundunde bir an. Kocamdan nefret ederdim herhalde.

Ama ailenin oyle olup sizin icin istemiyorsa sevmeye devam tabi...

Neden evlendiniz? Ne zorunuz vardı? Bir kere aileleri kaale almamak bile bir saygisizlik
Eee evlilikte saygi yok sevgi vasat, ilgi yok kv herseye karisir gelin susar
Ne sacma bir evlilik!
Zaten yasiniz da kucukmus
Bir erkek 30undan önce pek evlilige hazır olmuyor

Onlari bilemem tabi.
Ben normal bir aile icin yazmistim :) kendimi dusundunde bir an. Kocamdan nefret ederdim herhalde.

Ama ailenin oyle olup sizin icin istemiyorsa sevmeye devam tabi...
Açıkçası ne yapacağımi bilmiyorum bu evlilik nereye gider bilmiyorum ama bosansak da ailemle yapamam korkuyorum yani

Onlara ait evde oturursanız böyle olur diyen arkadaşlar. En düşük kiranın 1000 TL olduğu bi yerde ister istemez mecbur kalıyorsunuz kp evinde oturmaya. Durumu yoksa napsın insanlar
Valla sonunda beni anlayan birini buldum

İyi de oraya gelseler kv yanımızda oturacak misafirlere de ayıp sonuçta.Esimin yapmayacağı belli zaten bilgisayar başından ayrilmaz.Ben eşimin bu kadar bilgisayar bağımlısı oldugunu bilmiyodum ki kv de de bana çok iyi davranıyordu

E adamcagiz oglunun yapmayacagini bildigi icin gelmis yapmis bunu neden olumsuz bi seymis gibi anlatiyosunuz,bence tesekkur etmeniz lazim .

Bazen boyle anne -babalara hem aciyorum hem kiziyorum ,maddi manevi hazir olmayan cocuklarini evlendirip hem kendi huzurlarini kaciriyolar hem de karsi tarafi kendilerine muhtac birakiyolar.

Neden evlendiniz? Ne zorunuz vardı? Bir kere aileleri kaale almamak bile bir saygisizlik
Eee evlilikte saygi yok sevgi vasat, ilgi yok kv herseye karisir gelin susar
Ne sacma bir evlilik!
Zaten yasiniz da kucukmus
Bir erkek 30undan önce pek evlilige hazır olmuyor
Bakın benim babam bana şiddet uygulayan bi insandi eşim her daim yanımdaydı çok destek oldu bana beni okuldan almakla vs tehdit ediyorlardı ben de eşimi de çok seviyorum diyerek evlendim.Konuyu neden evlendinize getiriyor herks

E adamcagiz oglunun yapmayacagini bildigi icin gelmis yapmis bunu neden olumsuz bi seymis gibi anlatiyosunuz,bence tesekkur etmeniz lazim .

Bazen boyle anne -babalara hem aciyorum hem kiziyorum ,maddi manevi hazir olmayan cocuklarini evlendirip hem kendi huzurlarini kaciriyolar hem de karsi tarafi kendilerine muhtac birakiyolar.
Peki kv iç çamaşırlarını nereye asacagima kadar karışıyor buna da mı teşekkür edeyim tam dışarı cikcaz bizi geciktirmelerine mi teşekkür edeyim ben hiç de acimiyorum eşim ta askerdeyken başlamış kiz aramaya şimdi de tutup borclandik ettik diye yakınıyor e evlendirmeseydi bi d tutup aradığı kızlardan bahsetmiyo mu oğlu yokken deli oluyorim

Bakın benim babam bana şiddet uygulayan bi insandi eşim her daim yanımdaydı çok destek oldu bana beni okuldan almakla vs tehdit ediyorlardı ben de eşimi de çok seviyorum diyerek evlendim.Konuyu neden evlendinize getiriyor herks
Iyi de o çok sevdiğin eşin, şimdi senin aileni belki de bu sebeplerden sevmiyor
Ama seni de sahipsiz gibi görüp eziyor
Kayınvalideye ezdiriyor
Nasilsa aldim bunu nikahima, kole niyetine kullanirim modunda
Madem cok akıllı bir adam, bilgisayar oynayacağına büyüsün kocalik yapsin
Sen de çalışıyorsan, bosa adamı
Babanin evine gitme kendine küçük tek odalı bir ev tut otur

Kv evine mi karışıyor? Burasi benim evim, neyi nasıl yapacağıma ben karar veririm diyeceksin
Burasi bizim derse, tapusu sizde olabilir, Allah razi olsun ama biz esimle bir aileyiz ve bu evden biz sorumluyuz diyeceksin
Gerekirse calis

Ortada adil olmayan durumlar var
Siz onun ailesine tahammül etmek zorunda iseniz oda sizin ailenize tahammül etmek zorunda

Iyi de o çok sevdiğin eşin, şimdi senin aileni belki de bu sebeplerden sevmiyor
Ama seni de sahipsiz gibi görüp eziyor
Kayınvalideye ezdiriyor
Nasilsa aldim bunu nikahima, kole niyetine kullanirim modunda
Madem cok akıllı bir adam, bilgisayar oynayacağına büyüsün kocalik yapsin
Sen de çalışıyorsan, bosa adamı
Babanin evine gitme kendine küçük tek odalı bir ev tut otur
Ben okuyorum eşimde ailesine genelde tepki gösterir annesine defalarca karisma diye bağırdı.Ama karşı taraf anlayışsız eski kafalı.Ama oyuna gerçekten çözüm bulamadım bağımlı olmuş bazen ilgi gösteriyor bazen yine eski haline dönüyor bi gün ilgiliyse bi hafta tamamen kopuyor.Ben alındığımi belli edip bu böyle olmaz diyince kaybetme korkusu sarıyor çok ilgili oluyor beni çok sevdiğini yapamayacağını söylüyor

esine söylüyoraun ama emin ol senin dediklerini uyarılarını onlara demez dese bile bir der sonrada napayım der. sen diyeceksin pat diye damdar düser hini olacaklar ki anlasınlar her seye karısmamak gerektiğini yoksa sinir hastası olursun. benim kv kp cok kontrolcu titizler herseye karısırlar kahvaltıda yemediğin birseyi ye diye zorlar mesala kp. ve daha birsürü sey bende hiç sevmm karısılmasını bana . esime diyordum brn nasıl diyim derdi artık sürekli olanları dusunup sinirleniyodum. sonra birgün bayagı üst üste geldi hamileyimde hormaonlar tavan. kp ri tersledim sok oldu ama haklıydım bagırmadım saygısızlık etmedim uyardım. bir kaç gün soguk rüzgarlar esti ben üzülfüm aagladım bunalfıgım esim daha iyi anladı onlara demişki missmadam missmadam böyle karıaılmasını sevmez bunalır eskidende bunalıyodu demiş anladılar bana karısmıyorlar yada birsey diyemiyorlar bende şak diye söylüyorum herseyi cok rahatladım

Asla ama asla kendi aileniz hakkında eşinize hele de eşinizin ailesine asla eleştirip doğru bile olsa kötü konuşmayın büyük ihtimal karşınıza bir şekilde çıkar

İlgi derken ne bekliyorsun? Sürekli seni öpüp koklamasını mı? Çok sıkıcı yaa. Benimki de bilgisayarda geziniyor şu anda. Çocuğu emzirdim , uyuttum. Bulaşıkları topladım. Süt sağdım. Oturdum valla gelip öpse sarılsa kovarım yanımdan. Kendini oyalayacak iş bul kendine. İlgi bekleme çocuk değilain. Kv konusunda mecbursanız katlanacaksın. Ailen konusunda sonuna kadar haklısın. O istemiyor mu inadına hergün çağır.

İlgi derken ne bekliyorsun? Sürekli seni öpüp koklamasını mı? Çok sıkıcı yaa. Benimki de bilgisayarda geziniyor şu anda. Çocuğu emzirdim , uyuttum. Bulaşıkları topladım. Süt sağdım. Oturdum valla gelip öpse sarılsa kovarım yanımdan. Kendini oyalayacak iş bul kendine. İlgi bekleme çocuk değilain. Kv konusunda mecbursanız katlanacaksın. Ailen konusunda sonuna kadar haklısın. O istemiyor mu inadına hergün çağır.
Ben surekli ilgi beklemiyorum ama eşim de cok ilgisiz ben rahatsiz bile olsam o oyun devam ediyor ki akşama kadar annesi babası hic rahat vermiyor evin içinde tv de yok ben zaten akşama kadar tüm yalnızlığımi yaşıyorum diğer yorumlarda da yazdim yalnızlıktan duvarları ezberledim evet şimdi okul açıldi ama yazın bana gram ilgi göstermedi işten geldi ben akşama kadar kv ile oturmusum ne yapıyosun nasılsın bile demeden oturdu bilgisayar başına kalkmadı yatana kadar sadece yemek ne zaman hazır diye sordu.Rahatsizligimdan kivransam yanımda durmadı illa ben diycem bi bak filan diye benim istediğim ilgi aşırı değil onun ilgisizliği aşırı ayrıca sorumsuz yani biraz oturmak için koltuk yok adam bunu dusunmuyor da para biriktirip alalım diye bilgisayar oyunu alıyor 130 liraya asgari ücret ile çalışıyor ustelik ve ben yavaş yavaş bu sorumsuzluklarindan korkmaya başladım kusuyorum olmuyor sinirleniyorum olmuyor ben bunu nereye kadar goturecegimi bilmiyorum bi gün sevgi bize yetmeyecek

esine söylüyoraun ama emin ol senin dediklerini uyarılarını onlara demez dese bile bir der sonrada napayım der. sen diyeceksin pat diye damdar düser hini olacaklar ki anlasınlar her seye karısmamak gerektiğini yoksa sinir hastası olursun. benim kv kp cok kontrolcu titizler herseye karısırlar kahvaltıda yemediğin birseyi ye diye zorlar mesala kp. ve daha birsürü sey bende hiç sevmm karısılmasını bana . esime diyordum brn nasıl diyim derdi artık sürekli olanları dusunup sinirleniyodum. sonra birgün bayagı üst üste geldi hamileyimde hormaonlar tavan. kp ri tersledim sok oldu ama haklıydım bagırmadım saygısızlık etmedim uyardım. bir kaç gün soguk rüzgarlar esti ben üzülfüm aagladım bunalfıgım esim daha iyi anladı onlara demişki missmadam missmadam böyle karıaılmasını sevmez bunalır eskidende bunalıyodu demiş anladılar bana karısmıyorlar yada birsey diyemiyorlar bende şak diye söylüyorum herseyi cok rahatladım
Valla darısı benim başıma o zaman.cunku onlar da soğuk davranıyorlar bana eşim onları uyarsa bile bi gün ben de patlıycam kesin

Ben hala kapıya gelip "buzdolabının altına halı sıkıştıracağız, soba yerlerini kapatacağız" dediklerinde sizin "anne-baba, biz şimdi çıkıyoruz, gelince yaparsınız" demediğinizi merak ediyorum.

Ben hala kapıya gelip "buzdolabının altına halı sıkıştıracağız, soba yerlerini kapatacağız" dediklerinde sizin "anne-baba, biz şimdi çıkıyoruz, gelince yaparsınız" demediğinizi merak ediyorum.
Buzdolabinin altina hali sIKIstirmak ne demek bende onu anlamadim:110:
Anladigim tek sey bu kizin kocasi da kv si de gercekten sinir bozucu
Ben olsam sinir krizi gecirirdim
Deli taklidi yapardim orasi kesin:bicak:

Back
X