• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne yapmalıyım ?

Nehirce 32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
317
158
103
38
Merhaba kızlar
6 aydır görüştüğüm erkek arkadaşımın annesi yaklaşık 15 gün tedavisi sürecek bir rahatsızlığından dolayı dün hastaneye yattı. Bu arada ailesi Ankara'da ben İstanbul'da yaşıyorum.Sevgilim polis memuru hafta sonu izin alıp annesinin yanına gidecek buraya kadar bir sıkıntı yok. Ailesi ile henüz tanışmadım nisan ayı için kararlaştırdık tanışma işini, ailelerin onayı hakkında daha öncede konu açmıştım ailesi kendi memleketlerinden biriyle evlenmesini istiyor. benim içinde bir tanışalım onayımızın mutlaka olması gerekiyor. yoksa olmaz demişler . bu bambaşka bir konu :KK43: benim size danışmak istediğim annesi için hastaneye çiçek göndermek istiyorum. Dün bu konuyu anneme söyledim Kesinlikle karşı çıktı gönderme hevesli gibi görünme dedi değerin düşer gibi şeyler söyledi, bense tam tersi evet tanışmadık daha ama beni biliyorlar ve rahatsız hastanede çiçek göndermemde ne gibi bir sakınca olabilir ki diye düşünüyorum. Sizce çiçek göndermeli miyim yoksa annemi mi dinlemeliyim :KK43:

Son düzenleme:
Konuya yorum yapayım gönderme sevgilin seviyorum derse olay biter zaten tayinci olacaksınız bayramda seyranda görüşürsünüz

Merhaba kızlar
6 aydır görüştüğüm erkek arkadaşımın annesi yaklaşık 15 gün tedavisi sürecek bir rahatsızlığından dolayı dün hastaneye yattı. Bu arada ailesi Ankara'da ben İstanbul'da yaşıyorum.Sevgilim polis memuru hafta sonu izin alıp annesinin yanına gidecek buraya kadar bir sıkıntı yok. Ailesi ile henüz tanışmadım nisan ayı için kararlaştırdık tanışma işini, ailelerin onayı hakkında daha öncede konu açmıştım ailesi kendi memleketlerinden biriyle evlenmesini istiyor. benim içinde bir tanışalım onayımızın mutlaka olması gerekiyor. yoksa olmaz demişler . Sevgilim eğer hepsi karşı gelirse ne yaparım bilmiyorum diyor. bu bambaşka bir konu :KK43: benim size danışmak istediğim annesi için hastaneye çiçek göndermek istiyorum. Dün bu konuyu anneme söyledim Kesinlikle karşı çıktı gönderme hevesli gibi görünme dedi değerin düşer gibi şeyler söyledi, bense tam tersi evet tanışmadık daha ama beni biliyorlar ve rahatsız hastanede çiçek göndermemde ne gibi bir sakınca olabilir ki diye düşünüyorum. Sizce çiçek göndermeli miyim yoksa annemi mi dinlemeliyim :KK43:
O değil de daha sevdiği kızı ailesine kabul ettiremeyen adamla neden hala berabersin?
Adam kendi ayakları üzerinde sağlam duramıyor belli.

O değil de daha sevdiği kızı ailesine kabul ettiremeyen adamla neden hala berabersin?
Adam kendi ayakları üzerinde sağlam duramıyor belli.
kabul etmediler diye birşey yok daha . Sevgilim daha önce ailesini dinlemeden başka memleketen biri ile evlenmiş ve boşanmış .Aileside tekrar üzülmesini istemiyormuş konu bu daha tanışmadık. aileside tanışmam istemiyorum demedi sadece artık kendin değil sadece bizimde onayımız olsun diyorlar.

kabul etmediler diye birşey yok daha . Sevgilim daha önce ailesini dinlemeden başka memleketen biri ile evlenmiş ve boşanmış .Aileside tekrar üzülmesini istemiyormuş konu bu daha tanışmadık. aileside tanışmam istemiyorum demedi sadece artık kendin değil sadece bizimde onayımız olsun diyorlar.
Öyledir.
Bir tek bana garip geldi demek.
Koca adam ailesine bir kızla görüştüğünü söyleyecek,onlar önce biz görelim diyecek hatta onlar beğenmezse adam ne yapacağını bilemeyecek.
Sen şimdi kendini beğendirmeye çalışıyorsun galiba.
Ama bence yapma,bunu yapma.
Bırak onlar seni kazanmaya çalışsın.
Hiç kimseyi gözünde büyütme.

Merhaba kızlar
6 aydır görüştüğüm erkek arkadaşımın annesi yaklaşık 15 gün tedavisi sürecek bir rahatsızlığından dolayı dün hastaneye yattı. Bu arada ailesi Ankara'da ben İstanbul'da yaşıyorum.Sevgilim polis memuru hafta sonu izin alıp annesinin yanına gidecek buraya kadar bir sıkıntı yok. Ailesi ile henüz tanışmadım nisan ayı için kararlaştırdık tanışma işini, ailelerin onayı hakkında daha öncede konu açmıştım ailesi kendi memleketlerinden biriyle evlenmesini istiyor. benim içinde bir tanışalım onayımızın mutlaka olması gerekiyor. yoksa olmaz demişler . Sevgilim eğer hepsi karşı gelirse ne yaparım bilmiyorum diyor. bu bambaşka bir konu :KK43: benim size danışmak istediğim annesi için hastaneye çiçek göndermek istiyorum. Dün bu konuyu anneme söyledim Kesinlikle karşı çıktı gönderme hevesli gibi görünme dedi değerin düşer gibi şeyler söyledi, bense tam tersi evet tanışmadık daha ama beni biliyorlar ve rahatsız hastanede çiçek göndermemde ne gibi bir sakınca olabilir ki diye düşünüyorum. Sizce çiçek göndermeli miyim yoksa annemi mi dinlemeliyim :KK43:
Daha tanışılmamış bile o yüzden çicek gönderme zorunluluğunuz yok bencede göndermeyin ameliyat olduğu gün erkek arkadaşınızı ararsın geçmiş olsun dileklerini iletirsin erkek arkadaşına.

Ben olsam göndermezdim. Tanışmış olsanız telefonda geçmiş olsun deyin derdim ama o da olamamış. Erkek arkadaşınızın sizi beğenilme ve kendini kabul ettirme gibi bir zorunluluk altına sokması hiç iyi olmamış. Ne demek yani şimdi söylediği söz :KK43: Yanlış anlaşılmaya müsait bi söz olmuş. Hakkınızda hayırlısı olsun.

-Bence de çiçek göndermemelisin. Yüz yüze bir kere bile görüşmüş olsanız olabilirdi de, daha seninle tanışmadan çiçek göndermen farklı karşılanabilir.

-Kendi memleketlerinden biriyle evlenince mutlu olacağını nerden biliyorlarki. Erkek arkadaşın seninle birlikteliği konusunda ısrarcı olursa zorlayacak değillerdir. Nasibinde varsa bi şekilde yollar birleşir zaten.

-Bence de çiçek göndermemelisin. Yüz yüze bir kere bile görüşmüş olsanız olabilirdi de, daha seninle tanışmadan çiçek göndermen farklı karşılanabilir.

-Kendi memleketlerinden biriyle evlenince mutlu olacağını nerden biliyorlarki. Erkek arkadaşın seninle birlikteliği konusunda ısrarcı olursa zorlayacak değillerdir. Nasibinde varsa bi şekilde yollar birleşir zaten.
ailem istemezse senden vazgeçerim diye birşey söylemedi sadece zor olacak ama seni istemeyeceklerini sanmıyorum dedi. Yargılamadan yorum yaptığın için teşekkür ederim

ailem istemezse senden vazgeçerim diye birşey söylemedi sadece zor olacak ama seni istemeyeceklerini sanmıyorum dedi. Yargılamadan yorum yaptığın için teşekkür ederim

Rica ederim. Başımdan benzer bir durum geçti. Seni anlayabiliyorum. 2 bucuk yil sürdü ailelerin tanışması bile. Çok şükür 6 ay önce evlenebildik. Zor oluyor bazı şeyler ama insAllah zorlanmana ve geçen zamana değer. Sevgiler :KK36:

çiçek gönderme.
gerek yok.
tanışıyo olsan hadi neyse.
iyi niyetini farklı yorumlayacaklardır.
boşver.
fazla nezaket her zaman iyi değildir:))

Sevgilim eğer hepsi karşı gelirse ne yaparım bilmiyorum diyor. bu bambaşka bir konu :KK43:
Şu yazınızdan alıntıladığım aşamada benim ilişkim bitmişti. O yüzden eski sevgilimin ailesine çiçek miçek göndermezdim. Siz ne yaparsınız bilemiyorum... Aileniz gönderme dediyse göndermeyin derim.

Şu yazınızdan alıntıladığım aşamada benim ilişkim bitmişti. O yüzden eski sevgilimin ailesine çiçek miçek göndermezdim. Siz ne yaparsınız bilemiyorum... Aileniz gönderme dediyse göndermeyin derim.
Sanırım ya ben yanlış ifade ettim yada siz ön yargılı yaklaşıyorsunuz. istemezlerse biter ayrılırım diye bir şey yok. Zamanında başından çok sıkıntılı sorunlu geçen bir evlilik geçmiş. ailesi istemediği halde evlenip sonunda ailesinin haklı çıktığı biten bir evlilik , Babasını yeni kaybetmiş annesine her konuda destek olmaya çalışan Ağrı gibi zor şartlarda görev yapan bir adamın ister istemez bazı şeylerde çekindiği konular var benim çekindiğim konuların olduğu gibi. Seni tanıdıktan sonra istemeyeceklerini sanmıyorum ama yaşadığım bu durumlardan dolayı nasıl ikna ederim benim içinde zor durum senden ayrılmak istemiyorum. elimden geleni yaparım sende bunlara hazırlıklı ol bana destek ol hemen olumsuz bir durumda yüz çevirme sabret demesi çok sevdiğim adamı bırakmam için bence bir sebep değil aramızda 1500 km var ama saygımız sevgimiz 6 aydır hiç azalmadı artarakta devam ediyor. 6 aydır ne ben nede o birbirimize en ufak bir sitemimiz kalbini kıracak bir lafımız olmadı Tek taraflı düşünmemek lazım bazı şeyleri

Sanırım ya ben yanlış ifade ettim yada siz ön yargılı yaklaşıyorsunuz. istemezlerse biter ayrılırım diye bir şey yok. Zamanında başından çok sıkıntılı sorunlu geçen bir evlilik geçmiş. ailesi istemediği halde evlenip sonunda ailesinin haklı çıktığı biten bir evlilik , Babasını yeni kaybetmiş annesine her konuda destek olmaya çalışan Ağrı gibi zor şartlarda görev yapan bir adamın ister istemez bazı şeylerde çekindiği konular var benim çekindiğim konuların olduğu gibi. Seni tanıdıktan sonra istemeyeceklerini sanmıyorum ama yaşadığım bu durumlardan dolayı nasıl ikna ederim benim içinde zor durum senden ayrılmak istemiyorum. elimden geleni yaparım sende bunlara hazırlıklı ol bana destek ol hemen olumsuz bir durumda yüz çevirme sabret demesi çok sevdiğim adamı bırakmam için bence bir sebep değil aramızda 1500 km var ama saygımız sevgimiz 6 aydır hiç azalmadı artarakta devam ediyor. 6 aydır ne ben nede o birbirimize en ufak bir sitemimiz kalbini kıracak bir lafımız olmadı Tek taraflı düşünmemek lazım bazı şeyleri
Bence ilk mesajınızda düzenleme yapın o halde. Yoksa çoğu kişi buna takılır.

Ilk msj da bu sekilde aciklayici yazmadiginiz icin gelen yorumlar normal. Sevgiliniz sizi olasi zor sartlara hazirlamis. Ins zorluk olmadan mutlu gunlere cikarsiniz.

Cicek gondermeyin. Zaten hasta odalarina da bildigim kadariyla alinmiyor. Belki bi tel gecmis olsun sik olabilir. Bunun hevesli gozukmekle alakasi old sanmiyorum. Ciddi bir rahatsizlik ve hastnede yatma sureci var. Bu sevdigine verdigin degeri gosterir.

Zaten seni bir tel acti bu kiz cok hevesli bu ise diye dusuncek olan simdi olmasada yarin bir kulp bulur.

Icinden geleni yap. Sevgilinle konus bi tel acsam gecmis olsun desem yanlis bi imaj cizmis olur muyum diye sor.

Bence gönderme zaten tanışmıyormuşsunuzda. bırak onlar sana bir adım atsın. Çok hevesli görünme.

Back
X