tatlım daha 18 yaşındasın. o da 19 yaşında. ve ilk sevgilinmiş. yeni yeni öğreniyorsun.. o kadar takma..
Şimdi nerden başlasam bilmiyorum. 2 yıldır süren bi ilişkim var. 18 yaşındayım o 19 yaşında,ilk sevgilim o. Ama çok sık ayrılıp barışıyoduk hele ilk başlarda çok fazlaydı sonra nadiren de olsa yine ayrılıp barışmalar oldu sayısını ben bile hatırlamıyorum.. Bütün ayrılma sebepleri de onunla ilgili yani onun yüzünden.Eskıden çok fenaydı yanı katlanılmaz biriydi kızlarla arası çok iyiydi ben neler çektim neler yaptı bana hep onlarla karşılaştırırdı beni ne biliyim yani ayrıldıktan bi gün sonra facebook'unu açıp kızlarla konuşabilen bi ınsandı.Ama cok ugrastım didindim vazgecmedım ve onu düzelttim çünkü ona beni kaybetme korkusunu verdim yaptıgı hatalara karşı yumuşamadım sert olmaya başladım sonra bu çok değişti ben barışmayı istemediğimde evimin önüne kadar geldi ben dışarı çıkana kadar bekledi bana ulaşmak için herşeyi yaptı ve ben yine affetmiştim. Sonra kız mız olayıyla ilgili bi kez olsun kavga etmedik artık kız çevresi olan biri değildi,beni bu konuda üzmüyodu ama benım güvenim bi kere kırılmıştı artık nolursa olsun ona güvenemiyorum. Biz zaten çok zıt karakterleriz çok sık kavga ederiz tartışırız ama ayrı kalmaya dayanamıyoruz, ayrıca çok kıskanc bi insan beni tek başıma hiç biyere yollamaz bakkala bile,çok dikkat çeken bi kızmışım o yüzden yanımda en az bi kişi olmalıymış ki bana bakmasınlarmıs, ne kadar saçma ya ben bu kıskançlığı yüzünden neler çekiyorum bi bilseniz
mesela dolmuşa biniyorum eve gitmek için ve diyo ki muavinle asla göz göze gelmeden paranı ver diyo
markete gittiğimde kasiyer erkekse göz göze gelme diyo göz göze gelirsen de ölümü gör diyo işte böyle bi insan
bi keresinde gülerek şey demişti evlendiğimizde eve kilitlicem senı çok kıskanıyorum falan demişti, bende gülerek dedi diye ciddiye almadım
bazı arkadaşlarım da bu kadar ayrılıp barıştınız bu evliliğe kadar gider diyor,aynısını erkek arkadaşım da söylüyor
ama bilmiyorum napıcağımı ve güvenemiyorum önceki yaptıklarından dolayı
sizce ne yapmalıyım :44:
Şimdi nerden başlasam bilmiyorum. 2 yıldır süren bi ilişkim var. 18 yaşındayım o 19 yaşında,ilk sevgilim o. Ama çok sık ayrılıp barışıyoduk hele ilk başlarda çok fazlaydı sonra nadiren de olsa yine ayrılıp barışmalar oldu sayısını ben bile hatırlamıyorum.. Bütün ayrılma sebepleri de onunla ilgili yani onun yüzünden.Eskıden çok fenaydı yanı katlanılmaz biriydi kızlarla arası çok iyiydi ben neler çektim neler yaptı bana hep onlarla karşılaştırırdı beni ne biliyim yani ayrıldıktan bi gün sonra facebook'unu açıp kızlarla konuşabilen bi ınsandı.Ama cok ugrastım didindim vazgecmedım ve onu düzelttim çünkü ona beni kaybetme korkusunu verdim yaptıgı hatalara karşı yumuşamadım sert olmaya başladım sonra bu çok değişti ben barışmayı istemediğimde evimin önüne kadar geldi ben dışarı çıkana kadar bekledi bana ulaşmak için herşeyi yaptı ve ben yine affetmiştim. Sonra kız mız olayıyla ilgili bi kez olsun kavga etmedik artık kız çevresi olan biri değildi,beni bu konuda üzmüyodu ama benım güvenim bi kere kırılmıştı artık nolursa olsun ona güvenemiyorum. Biz zaten çok zıt karakterleriz çok sık kavga ederiz tartışırız ama ayrı kalmaya dayanamıyoruz, ayrıca çok kıskanc bi insan beni tek başıma hiç biyere yollamaz bakkala bile,çok dikkat çeken bi kızmışım o yüzden yanımda en az bi kişi olmalıymış ki bana bakmasınlarmıs, ne kadar saçma ya ben bu kıskançlığı yüzünden neler çekiyorum bi bilseniz
mesela dolmuşa biniyorum eve gitmek için ve diyo ki muavinle asla göz göze gelmeden paranı ver diyo
markete gittiğimde kasiyer erkekse göz göze gelme diyo göz göze gelirsen de ölümü gör diyo işte böyle bi insan
bi keresinde gülerek şey demişti evlendiğimizde eve kilitlicem senı çok kıskanıyorum falan demişti, bende gülerek dedi diye ciddiye almadım
bazı arkadaşlarım da bu kadar ayrılıp barıştınız bu evliliğe kadar gider diyor,aynısını erkek arkadaşım da söylüyor
ama bilmiyorum napıcağımı ve güvenemiyorum önceki yaptıklarından dolayı
sizce ne yapmalıyım :44:
18 yaşındasın,ne evliliği Allah aşkına..çocuk oyuncağımı bu"ne yapmalıyım"diye sorduğun için cvp vereyim,insan gibi muamele gördüğün biriyle flört et ama sadece flört..evlilik için çocuk sayılırsın,sonra çokkkkkkk kafanı duvarlara vurursun
Kıskanç erkekten nefret ederim! Sana saygı duyucak bir kere. Bence kıskançlık konusunda çok net ve katı bir tutum içinde ol. Muavinle gözgöze gelme falan çocukça şeyler. Bir daha böyle bir şey duymak istemediğini belirt..
ayy kendimi görür gibi oldum. bizde eşimle sevgiliyken böyleydi. Kız meseleside var ama aldatma değil(Allaha şükür) yani markete giderdik kızla çok samimi konuşurdu. çok kavgalar ettik. sevgiliyken ayrıldık barıştık. kıskançlıkları yüzünden kurgular kurgular bana kızar,ağlatırdı. şimdi evlendik ilk zamanlar perdenin güneşliğini açmama bile izin vermezdi, tvde adam çıksa kızardı. oğlumuz olduktan sonra çok değişti tabii bende sözünden hiç çıkmadım zor oldu ama sonunda güvenini kazandım(gerçi hala dışarda kafanı kaldırma der ama o kadar kıskançlıkta aşkıma yakışıyor)
yani demek istediğim zamanla geçiyor ama sende bu süreçte biraz çileden çıkıyorsunaz biraz kıskanmasıda iyi ya hiç kıskanmasa, umursamasa
demin de biri kıskanmıyor diyordu. Gerçekten bu memlekette herkes bir değişik
Güvenemediğin bir şeye başlama. Erkekler değişmez, kadınlar onları değiştirmek için evlenir sonunda da kadın erkeğe benzer derler.
Ayrıca bu kadar kıskanç biri, arkadaşlarını , akrabalarını bile uzaklaştırır senden.
Birilerini adam etmeye çalışacağına gönlünü adam olmuş birine ver.
Evladım birde evlilikmi düşünüyorsunuz,kendinizi büyütün ilk önce..
aynen öyle arkadaşlarımı yavaş yavaş uzaklaştırıyor benden, kız arkadaşlarımla görüşmeme bile nadir izin verir
bi kitapta diyordu ki, evlilikte ne olacağı bellidir zaten. Siz onun sinirlerine hakim olmadığı, ufak şeylerde bağırdığını görmüş, bunu umursamamıştınız halbuki evlilikte şiddetin olacağına işaretti.
Sen bunu görmüşsün, evlenince gerçekten seni eve kilitleyebilir.
yok evlilik düşünmüyoruz şu an o ilerki yıllar için demişti, ama her sevgili evlilik hayali kurar tabi
aynen öyle arkadaşlarımı yavaş yavaş uzaklaştırıyor benden, kız arkadaşlarımla görüşmeme bile nadir izin verir
Hayal kurarda böyle saçma sapan düşüğncelerle hayal olmaz..
Sende buna izin veriyorsun değilmi...
her zaman izin vermiyorum ama bazı zamanlar oluyo artık onun laflarından bunalıyorum ve gitmiyorum hiçbiyere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?