Sizce ne yapmalıyımm ?

Onun laflarına boyun eğiyorsun yani,senin kendi hür iraden yokmu evladım...

var ama aynı şeyleri bende ona karşı yapıyorum o daha fazla yapıyor ama :26:
onun dediklerini yapmayınca sevmiyosun diyor insan sevdiğinin sözlerine önem verir kendimi adam yerine koyamıyorum bu ilişkide sözüm geçmiyor diyor
her zaman arkadaşlarımın ondan daha değerli oldugunu düşünüyor ve bana böyle şeyler deyince üzülüyorum ben.
hem bu huyları yüzünden ondan birkaç kez ayrıldım ama hep döndü bana yapamıyorum dedi barışmıcam düzelmiyosun dedim beni babamı aramakla tehdit etti evimin önüne geldi kapınıza çalarım dedi,sonra bi gün içmiş beni aradı gece ben böyle şeyler yapıyosam seni sevip çok kıskandıgımdan dedi o mavi gözlerine kimsenin bakmasına dayanamıyorum beni böyle kabul et dedi hatta ağladı bile.
o böyle yapınca dayanamıyorum, ayrılsam bile yine dönecek biliyorum

Kıskançlık sevgi belirtisi değildir!
Bir süre sonra her hareketine, her kelimene, her bakışına dikkat ederek yaşamanın ne kadar yorucu olduğunu fark edeceksin.

Ay ne saçma kasiyerle göz göze gelince ani bir çekimle sevişmeye mi başlayacaksınız sanki manyak mı ne

İnsan sevdiğinin sözlerine önem verir, psikopatça olmadığı sürece! sen 18 yaşında bir insansın. Kanun önünde bile reşitsin. Aklın var fikrin var. Kasiyerle göz göze gelme, bakkala yalnız gitme diye güdülüyor olmak senin hoşuna gidiyor mu?

İlişkilerde sözünü geçiriyor olmak iyi bir şey değil. Fikrini söylersin, karşındaki de bunu dikkate alır ya da almaz. Eğer birisi senin üstünde hakimiyet kurmaya çalışıyorsa bunun adı ilişki değil, sevgi değil.

İşin içinde tehdit filan varsa hemen yollarını ayır bu çocuktan,ikinizde daha küçüksünüz..
Ağlaması tamamen numara,amacı seni kendine bağlamak dediklerini yaptırmak..

Ay ne saçma kasiyerle göz göze gelince ani bir çekimle sevişmeye mi başlayacaksınız sanki manyak mı ne

aynen öyle..
daha neler var..
bi keresınde aramıstı napıyosun dediginde camdan dışarı bakıyorum falan demiştim niye dışarı bakıyo musum, erkeklere mi bakıyomuşum
böyle saçma salak şeyler..

tabiki hoşuma gitmiyor, gençliğimi yaşayamıyorum ben.
o zaman onun yapmaya çalıştıgı sey ne ki

Bir erkeğin kölesi olmak istiyorsan, seni eve kilitleyip dışarda karı kız peşinde koşmasını istiyorsan devam et.

İşin içinde tehdit filan varsa hemen yollarını ayır bu çocuktan,ikinizde daha küçüksünüz..
Ağlaması tamamen numara,amacı seni kendine bağlamak dediklerini yaptırmak..

evet küçüğüz ayrılmam gerek ama en fazla 3 gün sonra arıyor mesaj atıyor, nasıl ayrılabildin o kadar anıya rağmen falan diyip beni suçluyor üzülmemi sağlıyor kendimi suçlu hissettiriyor,hiç sevmemişsin gibi laflar söylüyor, haliyle çok üzülüyorum beni anlamıyor yaptıklarının ne kadar kötü oldugunun farkında değil, o yaptıklarını sevmekle alakalı tutuyor
yani ayrılsam yine bunları yapıcak rahat bırakmıcak beni buna bi çözüm bulmam lazım..

ya bnce güven çocuk sana aşık yani daha ne olsun :) hem sende çok akıllısın çocugu değiştirdiysen helal olsun sana :)

Duygu sömürüsü yapıyorda ondan..
Sevmek bu değil..
Bir an önce terk bunu,yoksa arkadaşlığınız daha da zora girer...

ya bnce güven çocuk sana aşık yani daha ne olsun :) hem sende çok akıllısın çocugu değiştirdiysen helal olsun sana :)

eski olaylardan dolayı güvenimi yitirdim..
teşekkür ederim ama sadece kız olaylarında onu düzelttim hiç umudum yokken ama kıskançlık konusunu düzeltemiyorum belki yaşadıysan sen de bilirsin katlanılmaz bişey

tabikide ama kıskançlık olmadan aşk olmaz düşünsene hiç kıskanmıyor ya nereye gidersen git kimle konuşursan konuş karışan kimse yok bnce kötü birşey :)

tabikide ama kıskançlık olmadan aşk olmaz düşünsene hiç kıskanmıyor ya nereye gidersen git kimle konuşursan konuş karışan kimse yok bnce kötü birşey :)

yani kıskanmaması çok kötü bişey ben kıskanmasın demiyorum,elbette kıskanıcak ama bunun bi dozu var o kafasında senaryolar yazıyo resmen olmayan şeyleri olmuş sayıp kavga ediyo benle ben buna katlanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…