Merhaba hanımlar. Daha önceden de takip ettiğim kk ya yeni üye oldum. Simdiden okuyup cevap yazan herkese cok teşekkür ediyorum. Ben hemen konuya geçip size bir sorunumdan bahsetmek istiyorum. 26 yaşındayım 2 seneye geçen bir evliliğim var. Çok mutluyum. Hiç bir sorunumuz yok çok şükür. Ben evlenmeden önce de eşime hemen cocuk sahibi olmak istemediğimi söyledim oda bana saygı duydu ve allah var evlendiğim günden beri bir kere bile cocuk yapalım demedi. Sen ne zaman hazır hissedersen der. Ama herkes cocuk yap cocuk yap diyip duruyo. Annemin ve babamın yaşı var biraz . Abimde evli değil. Bundan dolayı herkes bana yöneliyo. Bir yanım istemiyor değil. Ben bulunduğum semtten dolayı evlendiğim günden beri kendi mesleğimi yapamadım. Burda malesef bulunmuyor. Baska işler yaptım ama tutturamadım evdeyim yani. Ama çalışmayı cok istiyorum bunun için cok çabaladım. Suan bir bilgisayar kursuna yazılmak istiyorum. Hedefler koydum önüme onlara ulaşmak için. Ama bi yandan cocuk yapsam mı diye düşünmüyo da değilim . Eğer cocuk olursa ben nasıl calışıcam kime baktırıcam hayallerime kavuşamayacak gibi hissediyorum kendimi. Annemler bana 3 saat uzaklıkta. Ama yakın olsaydı benden bile iyi bakardı buna adım kadar eminim. Kafam cok karışık. Bir yanım kişisel gelişimimi yapmak, kurslara gitmek , yazın da acıktan üniye yazılmak bir yanım da çocuk mu olsa artık diyorum. Ama olursa nasıl olur. Kafam allak bullak