Sizce ne yapmam gerek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Parasiz ,cocuk olmiyor once is ,maddi yeterlilik,cok gencsiniz ,kpss falan calisin atanmaya calisin ,nir sekilde kendi ayaklariniz uzerinde durun sonrasına bakarsiniz
Evet hele ki bu devirde çok çok zor bunun farkındayım. Çalışmak için elimden geleni yapıcam inşallah🙏🏻 Teşekkür ederim yorumunuz için

Sağı solu değil kendini dinle. Çünkü eşin bile senin gibi sorumluluk almayacak. Her şeyi sen yapıyorsun aslında özellikle ilk 1 sene. E bi de hamilelik.
O yüzden kendin içten şekilde istiyosan yapın

Semtten dolayi mi issizsiniz, tasinsaniz o zaman?

Kisisel gelisim iyidir guzeldir de biraz da maddi olarak desteklemeniz iyi olur, ozellikle cocuktan once biraz birikim guzel olur.

İ
Sağı solu değil kendini dinle. Çünkü eşin bile senin gibi sorumluluk almayacak. Her şeyi sen yapıyorsun aslında özellikle ilk 1 sene. E bi de hamilelik.
Kendimi dinlediğimde ortaya cok karışık bişey cıkıyo malesef :) fakat bebekten cok kendime bişeyler katmak daha mantıklı geliyor. Burdaki hanımlarında yorumlarıyla daha da farkında vardım sanki.

Merhaba hanımlar. Daha önceden de takip ettiğim kk ya yeni üye oldum. Simdiden okuyup cevap yazan herkese cok teşekkür ediyorum. Ben hemen konuya geçip size bir sorunumdan bahsetmek istiyorum. 26 yaşındayım 2 seneye geçen bir evliliğim var. Çok mutluyum. Hiç bir sorunumuz yok çok şükür. Ben evlenmeden önce de eşime hemen cocuk sahibi olmak istemediğimi söyledim oda bana saygı duydu ve allah var evlendiğim günden beri bir kere bile cocuk yapalım demedi. Sen ne zaman hazır hissedersen der. Ama herkes cocuk yap cocuk yap diyip duruyo. Annemin ve babamın yaşı var biraz . Abimde evli değil. Bundan dolayı herkes bana yöneliyo. Bir yanım istemiyor değil. Ben bulunduğum semtten dolayı evlendiğim günden beri kendi mesleğimi yapamadım. Burda malesef bulunmuyor. Baska işler yaptım ama tutturamadım evdeyim yani. Ama çalışmayı cok istiyorum bunun için cok çabaladım. Suan bir bilgisayar kursuna yazılmak istiyorum. Hedefler koydum önüme onlara ulaşmak için. Ama bi yandan cocuk yapsam mı diye düşünmüyo da değilim . Eğer cocuk olursa ben nasıl calışıcam kime baktırıcam hayallerime kavuşamayacak gibi hissediyorum kendimi. Annemler bana 3 saat uzaklıkta. Ama yakın olsaydı benden bile iyi bakardı buna adım kadar eminim. Kafam cok karışık. Bir yanım kişisel gelişimimi yapmak, kurslara gitmek , yazın da acıktan üniye yazılmak bir yanım da çocuk mu olsa artık diyorum. Ama olursa nasıl olur. Kafam allak bullak
Kimsenin sözüyle veya hatırı için anne olunmaz.

Semtten dolayi mi issizsiniz, tasinsaniz o zaman?

Kisisel gelisim iyidir guzeldir de biraz da maddi olarak desteklemeniz iyi olur, ozellikle cocuktan once biraz birikim guzel olur.
Semtten taşınmam malesef mümkün değil. Ev aldık onun kredisini ödüyoruz. Bir de eşimin işi buraya cok yakın. Ondan dolayı mecburen bu bölgedeyiz . Bide kendi mesleğimin olduğu bölgeden ev almam zaten mümkün değil. Milyonlar söz konusu :)
Hem birikim olarak düşündüm hem kendime bişeyler katmak . Çünkü calışmayı cok seviyorum. Özellikle şu pandemi sürecinde çalışmanın kıymetini daha çok anladım diyebilirim

Ben çalışıyorum, aynı zamanda doktora tezi yazıyorum çocukla beraber. Daha doğrusu yazamadım ilk 1.5 senem heba oldu süreci yönetemedim. O yüzden sınava çalışmak gibi büyük bi işin varsa önce onu Halletmeyi düşünebilirsin

Ben çalışıyorum, aynı zamanda doktora tezi yazıyorum çocukla beraber. Daha doğrusu yazamadım ilk 1.5 senem heba oldu süreci yönetemedim. O yüzden sınava çalışmak gibi büyük bi işin varsa önce onu Halletmeyi düşünebilirsin
Tebrik ederim öncelikle sizi . Elimden geldiğince hedeflerime ulaşmaya calışacağım inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X