- 3 Ağustos 2014
- 700
- 1.050
- 313
- Konu Sahibi LeydiStark
-
Kızın zaafını çok iyi kullanıyor,Bir erkek normalde bir kızla konuşmuyorsa yani şöyle eskiden bir flört dönemi olmuş sevgililik değil sonra bitmiş şuan mesajlasma konuşma gorusme vb gibi bi durum yok ama aynı fakültedeler sadece karşılaşıyorlar arada sırada o kadar konuşma yok hiç bi şekilde yani kızla ilgilenmiyor ama kızın hayatına başka biri gireceği zaman hemen engellemek için tekrar kızla iletişime geçiyor ve kafasını karıştırıyor ama net bi şekilde duygularını ifade etmiyor arada bırakıyor kızın hayatında biri olmayınca ilgi yok biri girmek üzereyken hemen bi kafa karıştırma ama kendisi de kıza çıkma teklif etmiyor benimle olmasın ama başkasıyla da olmasın tarzı sizce amacı nedir ?
Öyle olsa gelip açıkça duygularını ifade etmesi daha mantıklı değil miKendine saklıyor..ama cesaret de edemiyor..belki de evleneceği kız gözüyle bakıyordur..o yüzden kendince koruyordur seni..
Bi zaaf durumu yok çünkü mesela ben onun numarasını sildim baya önce o hala silmemiş konusmuyorum gorunce kafami ceviriyorumKızın zaafını çok iyi kullanıyor,
Bi manası yok.
Ama sonucta kafani karistirabiliyorsa ve hala etkisinde kalabiliyorsan konusmaman birsey ifade etmez. Zaafin var. Oysa onu takmasaydin hayatina girecek yeni insanlar oldugunda onun kafani karistirmasina izin vermezdin. Hala birsey hissediyorsun ve umit ediyorsun demek ki.Bi zaaf durumu yok çünkü mesela ben onun numarasını sildim baya önce o hala silmemiş konusmuyorum gorunce kafami ceviriyorum
İşte bende onu anlamıyorum o zaman tutsun elimden ha sevmiyosa o zaman kafamı karıştırmaya çalışmasınSöyle o kıza fazla umutlanmasin, yedeklere yazmışlar adını :) fakültedeki adamın sevgilisi yoksa ne engeli olacak da hayatına biri girince engel olacak sadece ..seviyorum uleeeyynn der tutar elinden ..
Bence sen bu zat-ı muhteremi çıkar aklından .. ozguvensiz mi ,ayran gönüllü mu belli değil ..net adamlarla net ilişkiler yaşa. .İşte bende onu anlamıyorum o zaman tutsun elimden ha sevmiyosa o zaman kafamı karıştırmaya çalışmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?