Sizce ne yapmaya çalışıyor?

LeydiStark

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
700
1.050
313
Bir erkek normalde bir kızla konuşmuyorsa yani şöyle eskiden bir flört dönemi olmuş sevgililik değil sonra bitmiş şuan mesajlasma konuşma gorusme vb gibi bi durum yok ama aynı fakültedeler sadece karşılaşıyorlar arada sırada o kadar konuşma yok hiç bi şekilde yani kızla ilgilenmiyor ama kızın hayatına başka biri gireceği zaman hemen engellemek için tekrar kızla iletişime geçiyor ve kafasını karıştırıyor ama net bi şekilde duygularını ifade etmiyor arada bırakıyor kızın hayatında biri olmayınca ilgi yok biri girmek üzereyken hemen bi kafa karıştırma ama kendisi de kıza çıkma teklif etmiyor benimle olmasın ama başkasıyla da olmasın tarzı sizce amacı nedir ?

Kendine saklıyor..ama cesaret de edemiyor..belki de evleneceği kız gözüyle bakıyordur..o yüzden kendince koruyordur seni..

Bir erkek normalde bir kızla konuşmuyorsa yani şöyle eskiden bir flört dönemi olmuş sevgililik değil sonra bitmiş şuan mesajlasma konuşma gorusme vb gibi bi durum yok ama aynı fakültedeler sadece karşılaşıyorlar arada sırada o kadar konuşma yok hiç bi şekilde yani kızla ilgilenmiyor ama kızın hayatına başka biri gireceği zaman hemen engellemek için tekrar kızla iletişime geçiyor ve kafasını karıştırıyor ama net bi şekilde duygularını ifade etmiyor arada bırakıyor kızın hayatında biri olmayınca ilgi yok biri girmek üzereyken hemen bi kafa karıştırma ama kendisi de kıza çıkma teklif etmiyor benimle olmasın ama başkasıyla da olmasın tarzı sizce amacı nedir ?
Kızın zaafını çok iyi kullanıyor,
Bi manası yok.

Dengesiz erkek tipi, Hem karnim doysun hem pastam dursun modeli. . Kızda istekliymis ve durumdan memnunmuş gibi engel koyuldugu zaman zaten dunden razıymış gibi.. iki ucu ..... değnek derler büyûklerimiz, iki tarafta ne istedigini bilmiyo yada biliyo işine gelmiyo

Klasik erkek mantığı. Bizim türk erkekleri sahiplenmeyi pek bir severler.!ama geneli sahip çıkmazlar çıkamazlar...!

Flört aşamasından sonra devamının gelmemesi ve mesajlaşmanın kesilmesi şahsın niyetini anlamak için yeterli. Genç ve bekar bir erkek istekli olsaydı sonuna kadar giderdi. İşin büyüsü bozulmuş bir kere, bence önemsemeyin artık.

Kendinden neden hayal ürünüymüş gibi bahsettin ki?:KK53: Bi erkek varmış diyelim, bu erkek bi kızı parmağında oynatmaya çalışıyormuş sonra da kızın kafası karışmış olsun..

Sen bu çocuğu etkisiz eleman yap. Kendi çalıp kendi oynasın.

Söyle o kıza fazla umutlanmasin, yedeklere yazmışlar adını :) fakültedeki adamın sevgilisi yoksa ne engeli olacak da hayatına biri girince engel olacak sadece ..seviyorum uleeeyynn der tutar elinden ..

Bi zaaf durumu yok çünkü mesela ben onun numarasını sildim baya önce o hala silmemiş konusmuyorum gorunce kafami ceviriyorum
Ama sonucta kafani karistirabiliyorsa ve hala etkisinde kalabiliyorsan konusmaman birsey ifade etmez. Zaafin var. Oysa onu takmasaydin hayatina girecek yeni insanlar oldugunda onun kafani karistirmasina izin vermezdin. Hala birsey hissediyorsun ve umit ediyorsun demek ki.

Onun amacini bosver. Dengesiz biri sadece. Sen yoluna devam et ve onu kafandan da cikar. Hayatina bir sekilde mudahale etmesine, kafani karistirmasina izin verme. Onun davranislarini birseylere yorumlayip beklentiye girme. Devam etmek istese bir sekilde yapardi.

Söyle o kıza fazla umutlanmasin, yedeklere yazmışlar adını :) fakültedeki adamın sevgilisi yoksa ne engeli olacak da hayatına biri girince engel olacak sadece ..seviyorum uleeeyynn der tutar elinden ..
İşte bende onu anlamıyorum o zaman tutsun elimden ha sevmiyosa o zaman kafamı karıştırmaya çalışmasın

Pisirik ve korkak erkek tipi.en nefret ettigim..
Duygularini aciklamaktan cekinen erkekleri adam yerine koymuyorum ben..

Kendinden 3. Sahismis gibi bahsetmek :kahve:
Niye olacak, kendine daha iyisini bulamamistir. Bulana kadar seni kendine bagli tutacak, bulduktan sonra da selamini bile ansizin kesecek.
Sen de evde ben nasil boyle aptal gibi aylarca onun pesinden suruklendim diye depresyona gireceksin. Bu hikayeler hic sasmaz.

Onun amacının ne olduğunun önemi yok bence
Asıl sizin istediğiniz nedir?

Sizde çok iyi biliyorsunuz ki isteseniz sizin hayatınıza asla müdahale edemez aklınızı karıştıramaz

Umut etmeyi bırakıp en güzel yıllarınızı yaşamaya bakın derim

Back
X