- 16 Aralık 2021
- 538
- 1.941
- 28
- 31
Yorumlarıma bakarsanız zaten gayet esprili yaklaşmama rağmen üslupta değişen bişey yok. Herkes istedigini soylemekre ozgur ama karsi tarafin sinirlarini ihlal etmeden bunu yapmali kaliteyle alakali bu da biraz bence. buradan biRini asagilamak dalga gecmekle sekonder kazanclari oluyor heralde. Mune hanim benim uslubumda sikinti gorse uyarirdi yada biri sikayet etse uyari alirdim heralde.
Hanımefendi, size en naif yorum yapan üyelerden biriyim herhalde ama hala bana karşı bile son cümlenizde savunmaya geçiyorsunuz. Ben size "siz de uyarı aldınız" demiyorum ki? Mune hanım, siz kural ihlali veya üslup sorunu yaşamadığınız için tabi ki sizi banlamaz ancak sizin konunuzda sürekli olarak "kendini savunma-dalga geçme-kendini savunma-laf sokma" döngüsü olduğu için, "bu durumu sürdürmek yerine, istemediğiniz üyeleri engelleyebilirsiniz" diye bir seçenek sunmuş olabilir diyorum. Yönetimden bana böyle bir mesaj gelse, "yönetim benim arkamda" diye yorumlamak yerine; "sanırım konumu hem üyeler hem de ben gereksiz yere münakaşa ortamına sürüklüyoruz, cevap verip tartışmayı sürdürmek yerine engellemem gerekiyor demek ki" diye yorumlardım.
Sevgiler....