Beni de beni de engelleyiverin.Ben yazmadım direk kendisi bana yazmış :)
Demekki problemi kendisi de görmüş.
Ben uğraşmadım kendisi söyledi yani anlayacağınız sağolsun evet öğrendim birazdan sizi de engelliycem mesela![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de beni de engelleyiverin.Ben yazmadım direk kendisi bana yazmış :)
Demekki problemi kendisi de görmüş.
Ben uğraşmadım kendisi söyledi yani anlayacağınız sağolsun evet öğrendim birazdan sizi de engelliycem mesela![]()
Ay seve seve seve seveBeni de beni de engelleyiverin.![]()
Numarasını verdiyse alsaydiniz kendi numaranızı niye verdiniz ki ben olsam alır atardım numarayıArkadaşlar son durumu bildiriyorum. İş için yanına gittim çok iyi davrandı ilgilendi baya numarasını verdi numaramı aldı. İşte bişey olursa ararsın diye işin devamıda olabilir. Gayet iyiydi yani iyiki de gitmişim. Bilgilendirmek istedim.
Gurur diyorum birazcık gurur
Güncel durumu şimdi okudum. Adam sizi kovalayacak değildi yaneyse bu umut sizi bir süre götürür. Hayırlısıııı
Evet iyiki de gittim adam beğenmeyince iş yapılmaz mı anlamadımki:)Yine de gittiniz adamın yani. Ben şok, ben iptal...
Adamla mi işiniz vardı sanki onu görmenize gerek bile yoktu ki. Pembiş hayallere dalmissiniz dikkat edin boğulmayin derim ama yine de siz bilirsinizEvet iyiki de gittim adam beğenmeyince iş yapılmaz mı anlamadımki:)
Baya da sohbet ettik hatta kendisi uzattı sohbeti numarasını da verdi yani rahatsız da olmuş gibi değildi ki gerçekten işim olduğunu da gördü.
Bence gayet iyi oldu şok olup iptal olacak bişey olmadı ama yine de siz bilirsiniz :)))
Ne hayali cidden değişik bir yorum yani beni ne kadar tanıyorsunuz da bu şekilde yorum yapıyorsunuz:))Adamla mi işiniz vardı sanki onu görmenize gerek bile yoktu ki. Pembiş hayallere dalmissiniz dikkat edin boğulmayin derim ama yine de siz bilirsiniz
Hı hı bekleyin yakında :))Muhtemel yeni konu: Numaramı aldı ama mesaj atmadı kızlar sizce ben mi mesaj atmalıyım, ne yazsam ki??
Hı hı bekleyin yakında :))
Çok beklersiniz ama![]()
O zaman sizi uğurlayalım güle güleYok valla daha heyecanlı bdv konuları var onları bekliyorum. Bu konu hep yerinde sayıyor sıfır gelişme :/
Adamın o kadar lafının üstüne sadece isinizi halledip gelmeyip illa adamı da görmüşsünüz ve çok iyiydi diye pembe hayaller kuruyorsunuz ya, o hayal işte.Ne hayali cidden değişik bir yorum yani beni ne kadar tanıyorsunuz da bu şekilde yorum yapıyorsunuz:))
İlk başta öyleydi ama iş kısmı da vardı her türlü gitmemin ki gidince netleşmiş oldu yani bence iyi oldu ama tabi kk kadınlarının fikrine de saygımız var:)
Adamın o kadar lafının üstüne sadece isinizi halledip gelmeyip illa adamı da görmüşsünüz ve çok iyiydi diye pembe hayaller kuruyorsunuz ya, o hayal işte.
Ne yapsaydı adam uzaktan anlatamadım bir de yakından mi dinlemeye geldin fikirlerimi mi deseydi?
Kibarlık yapmış işte.
Allah kimseyi çaresiz bırakmasın bu tür konularda ne diyim.
Toz pembe hayalleri vardı,Evet sağolsun çok kibarlık yaptı :)
Sadece işinizi halledip adamıda görmüşsünüz derken işimi halledecek kişi adamdı zaten.
Sizin gibi değil kibar biri gerçekten![]()
Evet evet :) Ne demekToz pembe hayalleri vardı,
Pembesi gitti tozu kaldı.
Teşekkürler iltifat için de:)
Alır atardım mı yani adam beğenmedi diye mi ne olacak numarası olunca anlamadım.Numarasını verdiyse alsaydiniz kendi numaranızı niye verdiniz ki ben olsam alır atardım numarayı
Yani ben anlamadım kız arkadaşınız sizi yolladı diye adam arkamdan iş çevirme istemiyorum dememiş miydi bu o adam değil mi sizde mi tuhaflık var bende mi acaba ?Alır atardım mı yani adam beğenmedi diye mi ne olacak numarası olunca anlamadım.