• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapsam karisti durumlar ?

Arkadaşlar son durumu bildiriyorum. İş için yanına gittim çok iyi davrandı ilgilendi baya numarasını verdi numaramı aldı. İşte bişey olursa ararsın diye işin devamıda olabilir. Gayet iyiydi yani iyiki de gitmişim. Bilgilendirmek istedim.

Arkadaşlar son durumu bildiriyorum. İş için yanına gittim çok iyi davrandı ilgilendi baya numarasını verdi numaramı aldı. İşte bişey olursa ararsın diye işin devamıda olabilir. Gayet iyiydi yani iyiki de gitmişim. Bilgilendirmek istedim.
Numarasını verdiyse alsaydiniz kendi numaranızı niye verdiniz ki ben olsam alır atardım numarayı

Yine de gittiniz adamın yani. Ben şok, ben iptal...
Evet iyiki de gittim adam beğenmeyince iş yapılmaz mı anlamadımki:)
Baya da sohbet ettik hatta kendisi uzattı sohbeti numarasını da verdi yani rahatsız da olmuş gibi değildi ki gerçekten işim olduğunu da gördü.
Bence gayet iyi oldu şok olup iptal olacak bişey olmadı ama yine de siz bilirsiniz :)))

Evet iyiki de gittim adam beğenmeyince iş yapılmaz mı anlamadımki:)
Baya da sohbet ettik hatta kendisi uzattı sohbeti numarasını da verdi yani rahatsız da olmuş gibi değildi ki gerçekten işim olduğunu da gördü.
Bence gayet iyi oldu şok olup iptal olacak bişey olmadı ama yine de siz bilirsiniz :)))
Adamla mi işiniz vardı sanki onu görmenize gerek bile yoktu ki. Pembiş hayallere dalmissiniz dikkat edin boğulmayin derim ama yine de siz bilirsiniz

Adamla mi işiniz vardı sanki onu görmenize gerek bile yoktu ki. Pembiş hayallere dalmissiniz dikkat edin boğulmayin derim ama yine de siz bilirsiniz
Ne hayali cidden değişik bir yorum yani beni ne kadar tanıyorsunuz da bu şekilde yorum yapıyorsunuz:))
İlk başta öyleydi ama iş kısmı da vardı her türlü gitmemin ki gidince netleşmiş oldu yani bence iyi oldu ama tabi kk kadınlarının fikrine de saygımız var:)

Ne hayali cidden değişik bir yorum yani beni ne kadar tanıyorsunuz da bu şekilde yorum yapıyorsunuz:))
İlk başta öyleydi ama iş kısmı da vardı her türlü gitmemin ki gidince netleşmiş oldu yani bence iyi oldu ama tabi kk kadınlarının fikrine de saygımız var:)
Adamın o kadar lafının üstüne sadece isinizi halledip gelmeyip illa adamı da görmüşsünüz ve çok iyiydi diye pembe hayaller kuruyorsunuz ya, o hayal işte.
Ne yapsaydı adam uzaktan anlatamadım bir de yakından mi dinlemeye geldin fikirlerimi mi deseydi?
Kibarlık yapmış işte.
Allah kimseyi çaresiz bırakmasın bu tür konularda ne diyim.

Adamın o kadar lafının üstüne sadece isinizi halledip gelmeyip illa adamı da görmüşsünüz ve çok iyiydi diye pembe hayaller kuruyorsunuz ya, o hayal işte.
Ne yapsaydı adam uzaktan anlatamadım bir de yakından mi dinlemeye geldin fikirlerimi mi deseydi?
Kibarlık yapmış işte.
Allah kimseyi çaresiz bırakmasın bu tür konularda ne diyim.

Evet sağolsun çok kibarlık yaptı :)
Sadece işinizi halledip adamıda görmüşsünüz derken işimi halledecek kişi adamdı zaten.
Sizin gibi değil kibar biri gerçekten 😃

Evet sağolsun çok kibarlık yaptı :)
Sadece işinizi halledip adamıda görmüşsünüz derken işimi halledecek kişi adamdı zaten.
Sizin gibi değil kibar biri gerçekten 😃
Toz pembe hayalleri vardı,
Pembesi gitti tozu kaldı.
Teşekkürler iltifat için de:)

Alır atardım mı yani adam beğenmedi diye mi ne olacak numarası olunca anlamadım.
Yani ben anlamadım kız arkadaşınız sizi yolladı diye adam arkamdan iş çevirme istemiyorum dememiş miydi bu o adam değil mi sizde mi tuhaflık var bende mi acaba ?
Yani biri benimle ilgili böyle konuşsa işi halleder uzuuun uzun sohbet etmezdim demek ki kişiden kişiye değişiyor

Back
X