Benimde arkadaşım bi çocukla aramı yapmaya çalışmıştı. İkimizede söyleyip bak o bilmiyor demişti, yersen. Kalabalık buluştuk biz, o arkadaşıyla geldi, biz 2-3 kız gittik. Onun yanında getirdiği arkadaşı benim okuldan biriyle sevgiliymiş bir zamanlar, bir sürü ortak tanıdık çıktı, hep benimle sohbet etti, bende onunla. Epeyde güldü eğlendi herkes. Birsürü arkadaş yıllar sonra buluşmuşta boş boş eğleniyor gibiydi.Hatta ben hastaydım, aman ne olucak deyip süslenmeden gitmiştim, habire burnum akıyor. Çok garip bir ortam olmuştu. Sonra çocuk hiç beğenmedim, bana onu mu getirdin falan yazdı. Arkadaşımda, sen kendi arkadaşına sahip çıksaydın önce, şimdi uzanamadığın ciğere mundar demezdin diye azarladı. ben yanındaydım mesajlaşırken, niye o kadar azarladın, bende onu beğenmedim, büyütülecek bişey yok dedim geçtim.
Kadının beğenmemesi kadar adamın beğenmemeside normal. Ay beni ne duruma soktun falan olmadım. Yedik, içtik eğlendik, o kadar.adam sizi beğenmemişse beğenmemiş, abartılacak bişey yok. Canınız istiyorsa gidin, istemiyorsa gitmeyin. Adamın sizin hakkınızda ne düşüneceğini bu saatten sonra umursuyor musunuz?