• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapsam karisti durumlar ?

Arkadaslar daha once konu acmistim. Bir arkadasim bir arkadasiyla tanistiracak diye. Normalde birlikte gidicektik aslinda is icin arkadasimin gelme durumu iptal oldu. Ben de cocuga bi soyle onden dedim. Cocuga bi kiz vae diye soyledi fotografimi gonderdi. Baska fotograf istedi biseyler sordu. Sonrada cok elektrik alamadim bilemedim dedi. Sonrada arkadasim birlikte gelecegim kiz dedi. Cocuk arkadasima biraz sitemlendi arkamdan is ceviriyosun diye iste gercekten isi var mi diye. Gercekten is icin de gidecektim yalan degil. Sizce ne yapsam simdi?
Kendinizi asagilamayin bence, sizi beğenmemisse olmaz o is

Bak, söylediğimize geldin şimdi… keşke işbilmez arkadaşın önce seni gösterseydi çocuğa. O kızdan medet umma bence bir daha, düşüncesizin teki
bende de hata var o soylemeyecekti ben israr ettim diye soyledi. Salaklik bende biraz. dusunemedim arkadasinin sitem edecegini.

Kendinizi neden bu durumlara dusuruyorsunuz yaa. Ne bu adam dunyanin kalan son harika erkeği falan mi?

Evet oyle vah vah ne durumlara dusurmusum kendimi :)
Ne var durumumda adamin biri begenmedj diye ne durumlara dustum acab:))

Evet oyle vah vah ne durumlara dusurmusum kendimi :)
Ne var durumumda adamin biri begenmedj diye ne durumlara dustum acab:))
Ohoo siz çok farkli frekanstasiniz😂Beğenmemesi normal de sizin hâlâ yapisir gibi adama takmaniz anormal. İsiniz ne ise gidip halledip dönün oturup kara kara neyi dusunuyorsunuz😂

Ohoo siz çok farkli frekanstasiniz😂Beğenmemesi normal de sizin hâlâ yapisir gibi adama takmaniz anormal. İsiniz ne ise gidip halledip dönün oturup kara kara neyi dusunuyorsunuz😂
zorla gitmek için bahane arıyordur 🤣🤣🤣ne hikmetse ayarlayacağı çocukla işi oluyor ,çocuk gelmesinden bile rahatsız daha ne denir ki 🤣

Oyle yapicam zaten hanimefendi kara kara ne dusunmusum?
Gitsem mi yoksa hic gitmeyip arkadasima gercegi soyle mi desem diye arada kaldim sadece ne yapsam derken bunu kastettim

zorla gitmek için bahane arıyordur 🤣🤣🤣ne hikmetse ayarlayacağı çocukla işi oluyor ,çocuk gelmesinden bile rahatsız daha ne denir ki 🤣
Is isi onceden vardi maalesef gormek icin uydurmadik iptal edince direk oyle sanacak

Back
X