• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapsam ?

merisina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
2.292
1.509
248
39
Dün eşimle özel bir gün için samimi olduğumuz bir çiftle lüx bir restoranta gittik ama böyle özel günlerde giyecek pek bi kostümüm yok genelde spor rahat kostümler giyiyorum ikimiz de çalışıyoruz ama tüm düğün masraflarını eşimle birlikte kaldırdığımızdan kazancımızın 3/4'ü borca gidiyor neyse dün üzerime uygun birşeyim yoktu ve eşim de kızdı git üstüne başına adam akıllı bir şey al dedi ben de bunca borcun içinde boş masraf olmasın istiyorum ama benim de banka kartım olmasına rağmen eşim tuttu kredi kartını verdi ve utancımdan yerin dibine girdim sizce bunca borca karşın bi şeyler almalı mıyım ya da almasam eşimin gözü dışarı kayar mı ?

Bu arada tek pintiliğim kendimedir . Kendime bir şey alacağıma ya eşime ya da eve bir şey alırım

Esinin kendi kartini vermesinden , utanmana gerek yok.

Borcunda olsa kiyafet alnalisin , bizimde dugunden kalan borclarimiz var esim kendine mesela almaz...
Ama bana mutlaka her ay kiyafet ve kosmetik icin bir miktar ayirir , cunku kendiside bu tur seylere onem verir..

Bekarken nasil kendime bakiyorsam evlendigimdede bu degismedi , borc harc bitmez canim al sen kendine kiyafetlerini.

Dün eşimle özel bir gün için samimi olduğumuz bir çiftle lüx bir restoranta gittik ama böyle özel günlerde giyecek pek bi kostümüm yok genelde spor rahat kostümler giyiyorum ikimiz de çalışıyoruz ama tüm düğün masraflarını eşimle birlikte kaldırdığımızdan kazancımızın 3/4'ü borca gidiyor neyse dün üzerime uygun birşeyim yoktu ve eşim de kızdı git üstüne başına adam akıllı bir şey al dedi ben de bunca borcun içinde boş masraf olmasın istiyorum ama benim de banka kartım olmasına rağmen eşim tuttu kredi kartını verdi ve utancımdan yerin dibine girdim sizce bunca borca karşın bi şeyler almalı mıyım ya da almasam eşimin gözü dışarı kayar mı ?

Eşinin tavri çok kotu öncelikle!!! Daha nazik ve anlayisli konusabilirdi....

Ben çok ekstrem durumlar dişinda kadinlarin bu ihtiyaclarindan kismamasi gerektiğini düşünüyorum... O para mutlaka bir yere harcaniyor zaten eğer içinizden almak giymek geliyorsa sıkntiya sokmayin kendinizi...

Tövbe est.
Yeni yeni erkekler çıkıyor sanki. Yeni nesil hormonla mı besleniyor?
Üstüne kıyafet almadın diye gözü dışarı kayar mı adamın ya?
Buraya takılmaktan konunun kalanına odaklanamıyorum, bağışlayın lütfen.
Bu kadar basit kayabiliyorsa o gözler batsın abi.
Kadınlarım, siz de korkmayın bu kadar gözünün kayacağından, zira kayacağı varsa her türlü kayar. Acık özgüven ya.
Feminizm damarım kabardı yeminle.

niye utanıyorsunuz ki sizin parası onun parası diye birşey yok.

alın canım dursun kenarda 1 kıyafet sizi batırmaz hem güzel olmayı şık şeyler giymeyi hangi kadın istemezki

lüks bir restoranta spor kıyafetle gidilmezki ama ya hiçmi bu zamana kadar şık siyah elbise almadınız kendinize, o bile kurtarır yani , dolabınızda mutlaka şık bir elbise olsun, eşin gözünü dışarı kaymaz ama yanında şık giyinen karısı olsun ister yani, bakımlı olmanız şart.

Gozu disari kaymaz ama borcun da olsa, tutumlu davranmak da istesen ozellikle yerine gore giyinmek icin biraz kiyafet/kozmetik alisverisine para ayirmalisin. Tabii borca batacak kadar degil, dengeyi saglamak lazim. Esin kredi kartini verdiyse utanmana gerek yok, o da paran kalmadi diye dusunmustur belki. Kizmasi, o sekilde ifade etmesi biraz yanlis ama temelde hakli. Kendin icin dikkat etmesen bile esin icin dikkat etmelisin, ben sahsen boyle bakiyorum buna. :KK51: Genellikle her zaman ama ozellikle sozlumun yaninda elimden geldigince bakimli, hos gorunmek isterim, yerine uygun giyinmek isterim ve buna dikkat etmeye calisirim. O her ne kadar her halinle begeniyorum dese de.

Tövbe est.
Yeni yeni erkekler çıkıyor sanki. Yeni nesil hormonla mı besleniyor?
Üstüne kıyafet almadın diye gözü dışarı kayar mı adamın ya?
Buraya takılmaktan konunun kalanına odaklanamıyorum, bağışlayın lütfen.
Bu kadar basit kayabiliyorsa o gözler batsın abi.
Kadınlarım, siz de korkmayın bu kadar gözünün kayacağından, zira kayacağı varsa her türlü kayar. Acık özgüven ya.
Feminizm damarım kabardı yeminle.
Kendime özgüvenim var ama etrafımızdaki bayanlar çok şık ben de özgüvenim yüzünden amannn ne giysem gideri var diye fazla özen göstermiyordum ta kiii dün akşama kadar o sözler biraz canımı yaktı

Kari koca arasinda ayri mi olur.ee bak sadece kwndinden kisiyormussun haksizlik etme kendine.esinin dedigi gibi adam akilli bi kac sey al dolabinda bulunsun.sadece kendine hicbi ihtiyacini almamakla mi borc kapatacaksniz hayir sadece esin alisacak senn kendine onem vermemmene bu na hicbi erkek fedakarlik demez.gozu onun icim disari kaymax ama seninde guvenin gelir kendine oda daha sansli hisseder kendini

Ben gene ne olursa olsun almadan duramayanlardanım hastalık gibi birşey bende,

arkadaş kendime hiç birşey almıyorum deyince tuhafıma gitti.

Kendime özgüvenim var ama etrafımızdaki bayanlar çok şık ben de özgüvenim yüzünden amannn ne giysem gideri var diye fazla özen göstermiyordum ta kiii dün akşama kadar o sözler biraz canımı yaktı

Ben yerinde olsam eşinin bu sözlerinden sonra kredi kartının limitini doldurmuştum,

buda ona iyi bir ders olurdu:KK53:

Tamam borçlar varken tutumlu olunur da kendine hiç bir şey almamak yanlış.

ufak tefek birşeyler almaktan zarar gelmez.
İşte almam gerekenler ufak tefek değil ayakkabı 200tl (deri dışında alma diyor) , elbise 180tl (kalite al diyor)

borç varken elbise almama mantığı ile lüks bir restauranta da gitmemeniz lazımdı o zaman..
borcunuz da olsa hayat devam ediyor sizi sıkıntıya sokmayacak şekilde kendinize harcama yapmanız doğal..
"sadece eve ve bana harcar kendine bakmaz cefakar fedakar karım benim" diyen erkek pek yoktur.. sadece "karım kendine bakmıyor" derler.. bu sebepten gözü kayar mı? onu bilemem ama kayacak göz her şekilde yerinde durmaz zaten..
siz de o ve ev kadar önemlisiniz.. kendinizi unutmayın..

İşte almam gerekenler ufak tefek değil ayakkabı 200tl (deri dışında alma diyor) , elbise 180tl (kalite al diyor)

Bak aslinda cok dogru soyluyor esin, aldigin zaman iyisini alman lazim zaten, ozellikle de bosa para harcamamayi onemsiyorsan. Ucuz ve ucuzlukla paralel kalitesiz seyler alirsan zaten ekonomi yapmis olmazsin. 200tl verip aldigin deri, kaliteli bir ayakkabiyi biraz da ozenli davranarak yillarca giyersin. Keza kaliteli kiyafetler icin de boyle bu. 10 tane uyduruk elbise alacagina 3 tane ama sik, kaliteli al. Pahali da olsa aslinda daha ekonomik davranmis olursun zaman icinde emin ol. :KK51:

Back
X