Sizce neden bir erkek bu konuda baskı yapar?

KahveCekirdegi7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
2.681
1.074
63
31
Selam kızlar

Bu sefer kendimle ilgili değil danışmak istediğim konu. Erkek arkadaşı kuzenime biber gazı almış. Yanında taşımasını istemiş nolur nolmaz diye. Kuzenimle avm ye gittik çantasında sıkıntı oldu. Oda sevgilisi istediği için taşıyormuş ama memnun değil. Sizce neden bir erkek bu konuda baskı yapar.

Biber gazının yanında tasınması kabahat,bir eylemde kullanılması suctur.
Tasısın tasımasın birşey diyemem kisiye göre degisir.Sevgilisi istiyor diye tasıyor kendi istemiyorsa tasımasın zaten.

Kuzeniniz de sizin gibi normal değil sanırım.

Hani kadın olarak bu ülkede hiç bir şekilde güvende değiliz ya, o yüzden olabilir mi acaba?

Biber gazının yanında tasınması kabahat,bir eylemde kullanılması suctur.
Tasısın tasımasın birşey diyemem kisiye göre degisir.Sevgilisi istiyor diye tasıyor kendi istemiyorsa tasımasın zaten.
Avm ye konsere gittiğimizde çanta kontrolünde sıkıntı oldu kendisi taşımak istemiyor ama erkek arkadaşı ısrarcı

Gerçekten bunu bize mi soruyorsunuz?

Bende eskiden taşırdım. Derslerim hava kararınca bitiyordu. Özellikle kışın ara sokaklarda korkuyordum. Hatta otobüsten inince elime alır cebim de taşırdım. Çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı.

sorunlu musun? isvecte mi yasiyorsun? bu onun baski yapmasindan da once senin dusunmen gereken bir sey gunde 10 tane olay duyuluyor ulkede. cocuk dusunmus iste daha ne

1-Size ne
2-Kuzeninizin hayatı sizi neden ilgilendiriyor size ne x2
3-Sizi mantıklı düşünmeye davet ediyorum

Onu giyme , oraya gitme, falanca ile görüşme gibi aptal saptal kısıtlayacak ki kuzeninin içi rahat edecek. Olmamış böyle insan evladı gibi muamele.

Dört tarafı sapıklarla çevrili bir toplum olduğumuz için olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…