Erkek arkadaşımla 2 hafta önce ayrıldık. Olay şöyle gelişti; ruh hali bi değişti, sorduğumda ne oldu diye sınavlar üstüme geliyor canım sıkılıyor yeni bir şeyler yapmam lazım tarzı şeyler dedi. Ertesi gün bana karşı davranışları da kabalaştı, yüz yüze görüşüp sorduğumda neyin var bizle mi ilgili bir memnuniyetsizliğin var, sıkıldın mı ondan mı böylesin dedim yok dedi anlatmadı. İstedim ki bana içini açabilsin.Yanından ayrıldıktan 5 dk sonra mesaj attı. Bir dönemden geçiyorum her şey üstüme geliyor senle de alakalı olabilir yazmış. Ben de yüzüme söyleyebilirdin ayrılalım diye olup biterdi dedim. Emin olmadan diyemem dedi. Sınavlardan sonra konuşuruz istersen dedi,bişeyler daha dedim, sonra konuşuruz dedi o günden sonra 1 kere okulda yanıma gelip naber dedi 2 dk konuştuk bir de dün doğum günümdü doğum günün kutlu olsun yazmış. Sınavlar yeni bitti ama henüz bunlar dışında bir iletişimimiz yok, konuşmak istese de benim için bitti,konuşacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Neyse uzatmayım daha fazla, bana göre sıkıldı ondan böyle ama hiçbir şekilde sıkıldım demiyor. Olabilir sıkılabilir ama gelip dürüstçe söylemesini isterdim.hayıır ayrılamayız diye üstüne atlayacak biri de değilim.
Bugün farkettim, facete beni engellemiş :) whatssapda snapchatte falan engel yok. Neden sizce? Ben, beğendiğim şeyleri falan görüp '"amaan burda da hep karşıma çıkıyor" diye düşünüp görmesin artık diye engellediğini düşünüyorum.
Bu arada yaşlarımız 22. İlişkimiz de 1 yıllıktı. Başka bir kız ihtimali de yok bence şuan aynı bölümdeyiz zaten, ama tabi % 100 bilemem.
Bu arada kendisi baya özgüveni yüksek biridir, şaşırdım ben mesajla anlatınca. Uzattıysam kusura bakmayın. Yorumlarınızı bekliyorum :)