Sizce neden böyle yaptı

kanadikirikkelebek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
72
14
3
Merhabalar birkaç gün önce eski sozlumle konuşmayı tamamen bitirmistik onunla temmuzda bittidik ama o belirli aralıklarla mesaj atıyordu sıkıntıya girince engellerdi son engellemesinde artik dayanamadim aileme beni delirtiyor drdim ailemin bana bir destegi yok aksine beni suclayip ustime glediler vunu bile bile dedim en azından sinirimin aglamalarimin sebebini bilsinler istedim ona da mesaj attım dedim seni aileme dedim dedim o da zatem seni sevmiyorum benden uzak dur dedi orda konuma bitti bikac gun sorna ben wp profilimi herkese açık yaptım o da yapmış ve face mesaj engelini filan kaldirms sizce amacı ney?

Seni sevmiyorum uzak dur dedikten sonra
yok engeli kaldırmış
yok profili açık yapmış
cidden bir önemi yok..

Hata ettiyse, hatalarının farkına varıp hiç böyle yolu uzatmadan direk sizi arar ''hata ettim özür dilerim kusura bakma özledim mözledim'' vs bir şey yazardı..
Sen de '' seni sevmiyorum '' lafının üzerine gidip mesaj atmazsın herhalde ?

Onu bilemem de, siz niye böyle yapıyorsunuz?
Adama hala cevap verip bir de ailenize şikayet edip üzerine de takipte sınır tanımıyorsunuz.
Amacınız nedir?

Seni sevmiyorum uzak dur dedikten sonra
yok engeli kaldırmış
yok profili açık yapmış
cidden bir önemi yok..

Hata ettiyse, hatalarının farkına varıp hiç böyle yolu uzatmadan direk sizi arar ''hata ettim özür dilerim kusura bakma özledim mözledim'' vs bir şey yazardı..
Sen de '' seni sevmiyorum '' lafının üzerine gidip mesaj atmazsın herhalde ?
Bende ona dedim seni sevmiyorum sevsem de unuturum dedi bana o kadar ağır hakaretler etti ki oruspu kahpe fahişe neler neler dedi sırf tanimadigim biri benimle konuşmak istediği için daha neler neler dedi ben onu affedemem zaten mesaj fa asla atmam sadece amacı ney onu merak ettim :(

Bende ona dedim seni sevmiyorum sevsem de unuturum dedi bana o kadar ağır hakaretler etti ki o**** k**** f****neler neler dedi sırf tanimadigim biri benimle konuşmak istediği için daha neler neler dedi ben onu affedemem zaten mesaj fa asla atmam sadece amacı ney onu merak ettim :KK43:
Lütfen yazdıklarımıza dikkat

Onu bilemem de, siz niye böyle yapıyorsunuz?
Adama hala cevap verip bir de ailenize şikayet edip üzerine de takipte sınır tanımıyorsunuz.
Amacınız nedir?
Kardesim o beni çok kırdı oruspu kahpe fahişe dedi ben saçlarımi yoldim kendimi cirmaladim ama onun ruhu duymadi ailemden nefret ettiğini bildiğim için aileme dedim ailemle iyi geçinen biri de değilim sadece hazmedegiim için sinirden evde ağlayıp ağır sözler sarf ediyordum aileme bunun sebebinin bu insan olduğunu bilsinler istedim ben onu ne yaparsa yapsın çok sevdim ama vi adım bile atmam sadece amacı ne olabilir diye sormak istedim :(

Kardesim o beni çok kırdı oruspu kahpe fahişe dedi ben saçlarımi yoldim kendimi cirmaladim ama onun ruhu duymadi ailemden nefret ettiğini bildiğim için aileme dedim ailemle iyi geçinen biri de değilim sadece hazmedegiim için sinirden evde ağlayıp ağır sözler sarf ediyordum aileme bunun sebebinin bu insan olduğunu bilsinler istedim ben onu ne yaparsa yapsın çok sevdim ama vi adım bile atmam sadece amacı ne olabilir diye sormak istedim :KK43:
Size bunları diyen bir insana, bırakın cümle kurmayı, adını anmamamız gerekirdi.
Benim anladığım unutamamışsınız, acınız geçmemiş.
Bari bundan sonra güçlü ve dik durun, hiçbir şekilde irtibata müsade etmeyin.

Back
X