Canım boşuna strese girme ya yeterinde birleşme sağlanmadı ya da esnek bir hymene sahipsiniz.illa her kadında kanama olcak diye birşey yok.O bahsettiğimiz kanama da öyle regl gibi birşey değil 2-3 damlacık.Nişanlimla iliskiye girmeye calıştığımızda ucu girdi daha fazla ileri gidemedik canım acıdıgı icin ama benim kanamam olmadi sebebi ne olabilir ilk iliskide kanamam olmasi gerekmezmiydi yada tam bir birlesme mi olmaliydi kafam cok karisik korkuyorum nisanlim sormadi bile ama ben durmadan neden diye kendimi yiyip bitiriyorum
Bilemiyorum inşallah oyledir gercekten cok tedirgin oldumCanım boşuna strese girme ya yeterinde birleşme sağlanmadı ya da esnek bir hymene sahipsiniz.illa her kadında kanama olcak diye birşey yok.O bahsettiğimiz kanama da öyle regl gibi birşey değil 2-3 damlacık.
Tedirgin olma istersen için rahat edecekse bi uzmana görünmen de fayda varBilemiyorum inşallah oyledir gercekten cok tedirgin oldum
Peki çok teşekkür ederimTedirgin olma istersen için rahat edecekse bi uzmana görünmen de fayda var
Rica ederim.Peki çok teşekkür ederim
Merhaba, konu sahibi ile benzer bir durum ben de yasadim. Böyle bir sey icin uzmana gorundugumuzde garip karsilanir miyiz diye cekiniyorum doğrusu. Özel bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Sizce rahat mi olmalıyım, problem olur mu bilemedimTedirgin olma istersen için rahat edecekse bi uzmana görünmen de fayda var
Bence hiçç gerek yok çoğu kadında böyledir eğer ki eşiniz problem ediyorsa beraber gidebilirsiniz ama rahat ol ilişkine odaklan keyfine bakMerhaba, konu sahibi ile benzer bir durum ben de yasadim. Böyle bir sey icin uzmana gorundugumuzde garip karsilanir miyiz diye cekiniyorum doğrusu. Özel bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Sizce rahat mi olmalıyım, problem olur mu bilemedim
Kendisine sordum benimle alakali kafanda bir şüphe oluşuyorsa söyle dedim. Şüphem yok sadece ben de nedenini merak ettim dedi. Ama böyle demesi bile daha çok gerdi beni. Sanki biri iftira atmiş da kanıtlayamıyor gibi bir his oluyor insanda. Gidelim o zaman doktora dedim, çünkü ilk ilişkim ve çok da ürkektim zatenBence hiçç gerek yok çoğu kadında böyledir eğer ki eşiniz problem ediyorsa beraber gidebilirsiniz ama rahat ol ilişkine odaklan keyfine bak
Kesinlikle öylee genellikle esnek olan hymenlerde esneme oluyor ama bir iki damla kırmızılık olmuyor hatta arkadaşımın 9 ay sonra oldu oda 1 damla bence normal ama dediğim gibi sizi çok rahatsız ederse gidin çok normal birşeyKendisine sordum benimle alakali kafanda bir şüphe oluşuyorsa söyle dedim. Şüphem yok sadece ben de nedenini merak ettim dedi. Ama böyle demesi bile daha çok gerdi beni. Sanki biri iftira atmiş da kanıtlayamıyor gibi bir his oluyor insanda. Gidelim o zaman doktora dedim, çünkü ilk ilişkim ve çok da ürkektim zatenşimdi henuz evli olmadigimiz için doktora soylemeye de çekiniyorum. Nasil karsilar acaba... Gerçi tepki gostermeye hakki yoktur kimsenin sonucta ama iste Türkiyede kadin olmak...
İlk iliskiden 9 ay sonraki iliskide mi kanamasi oldu arkadasinizin? Bilmiyorum belki de esnektir benim de haklisiniz. Aslinda aci da oldu ben kanama olmustur diye dusundum ama yoktu. Henuz nişanliyiz diye cekiniyorum ama gitmekte fayda var sanirim. Bana cesaret verdiniz bu arada çok teşekkür ederimKesinlikle öylee genellikle esnek olan hymenlerde esneme oluyor ama bir iki damla kırmızılık olmuyor hatta arkadaşımın 9 ay sonra oldu oda 1 damla bence normal ama dediğim gibi sizi çok rahatsız ederse gidin çok normal birşey
Ben de ayni durumu yasadim, doktora gorunmeyi düşünüyorum. Siz doktora gorundunuz mu?Nişanlimla iliskiye girmeye calıştığımızda ucu girdi daha fazla ileri gidemedik canım acıdıgı icin ama benim kanamam olmadi sebebi ne olabilir ilk iliskide kanamam olmasi gerekmezmiydi yada tam bir birlesme mi olmaliydi kafam cok karisik korkuyorum nisanlim sormadi bile ama ben durmadan neden diye kendimi yiyip bitiriyorum
Rica ederim ne demekİlk iliskiden 9 ay sonraki iliskide mi kanamasi oldu arkadasinizin? Bilmiyorum belki de esnektir benim de haklisiniz. Aslinda aci da oldu ben kanama olmustur diye dusundum ama yoktu. Henuz nişanliyiz diye cekiniyorum ama gitmekte fayda var sanirim. Bana cesaret verdiniz bu arada çok teşekkür ederim
Bizde de tam olarak birleşme oldu ama kanama olmadi çok acimasina rağmen. Kendimi kotu hissettimEşimle gerdek gecemizde çok zorlamıştım ben. Ve kanamam olmamıştı birleşme olmasina rağmen. 1 saat sonra falan tırnak kadar minicik kan geldi. Yani normal o zar dediğimiz şey hep vajina girişinde olmayabiliyor. Boşuna stres yapma
Evet belki de daha geridedir benimki bilmiyorum gidip soracagim. Sag olunRica ederim ne demekevet gene ilişkisi devam etmiş 9 ay sonra olmuş bir gidin bakalım belki diğer sonraki seferlerde olacak belli olmaz
Kendini rahatlatmak istiyorsan git tabiki ama sonuçta kendini biliyorsun kimseye de bişey kanitlamak zorunda değilsin. Benim eşim kıçını dönüp uyumuştu şahsen ama ben kötü hissetmiştim o minicik kanı görünce cok rahatlamıştım. Bir de sana tavsiyem eğer nişanlın bu konularda hassas biriyse birlikte olma.Bizde de tam olarak birleşme oldu ama kanama olmadi çok acimasina rağmen. Kendimi kotu hissettimCok cekiniyorum ama doktora gidecegim sanırım... Kendini kanıtlama ihtiyacı çok kotu bir şey.
Aslinda su an ben ondan daha cok taktim kafama gibi. O sürekli takma kafana diyor ama 'ben de nedenini merak ettim' demesi bile bana yetti, kesinlikle kanitlamam lazim gibi hissettim. Hayatinda guveni cok sarsilmis biri oldugu icin bana bundan 1 yıl once bu konulari konustugumuzda 'bana yalan soyleme bir sey yasadiysan bileyim' demisti. Ben de bir sey yasamadigim icin, yasamadigimi soylemistim. Simdi kanama olmayinca aklinda bir sey kalmasini istemiyorum iste.. Su an ondan daha cok ben hassas davraniyorum sanirim.Kendini rahatlatmak istiyorsan git tabiki ama sonuçta kendini biliyorsun kimseye de bişey kanitlamak zorunda değilsin. Benim eşim kıçını dönüp uyumuştu şahsen ama ben kötü hissetmiştim o minicik kanı görünce cok rahatlamıştım. Bir de sana tavsiyem eğer nişanlın bu konularda hassas biriyse birlikte olma.
O zaman git doktora baktır canım bazen esnek oluyor bazılarında o zar hiç olmuyor doğuştanAslinda su an ben ondan daha cok taktim kafama gibi. O sürekli takma kafana diyor ama 'ben de nedenini merak ettim' demesi bile bana yetti, kesinlikle kanitlamam lazim gibi hissettim. Hayatinda guveni cok sarsilmis biri oldugu icin bana bundan 1 yıl once bu konulari konustugumuzda 'bana yalan soyleme bir sey yasadiysan bileyim' demisti. Ben de bir sey yasamadigim icin, yasamadigimi soylemistim. Simdi kanama olmayinca aklinda bir sey kalmasini istemiyorum iste.. Su an ondan daha cok ben hassas davraniyorum sanirim.
Evet gideceğim. Henüz nişanlı olduğum için çekiniyorum biraz ama bakalim canım..O zaman git doktora baktır canım bazen esnek oluyor bazılarında o zar hiç olmuyor doğuştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?