Sizce neden kanamam olmadi?

Rica ederim ne demek evet gene ilişkisi devam etmiş 9 ay sonra olmuş bir gidin bakalım belki diğer sonraki seferlerde olacak belli olmaz

O zaman git doktora baktır canım bazen esnek oluyor bazılarında o zar hiç olmuyor doğuştan
Kızlar merhaba, ilişkinin ertesi günü (yani bugün) lavaboya gittiğimde peçeteye akıntıyla karisik çok çok az bir kan geldi. Bu kan ertesi gün de gelebilen bir şey mi anlamadım ben Ne kanmış arkadaş

Kızlar merhaba, ilişkinin ertesi günü (yani bugün) lavaboya gittiğimde peçeteye akıntıyla karisik çok çok az bir kan geldi. Bu kan ertesi gün de gelebilen bir şey mi anlamadım ben Ne kanmış arkadaş
Yani dün ilişki oldu bugun lavobada kırmızılık geldi dopru mu anladım kii olablir normal

Olabilir eger iliskiden sonra çok ayakta durmadiysan hemen akmamis olabilir. Benimki1 saat sonra yürüyünce aktı minicik

Yani dün ilişki oldu bugun lavobada kırmızılık geldi dopru mu anladım kii olablir normal
Evet. Peceteyle silince akintiyla karisik cok az geldi. İnternetten baktim da tam olarak yirtilmadiginda azar azar gelebilirmis sanirim olabilir mi? Kusura bakmayin ya sizlere soruyorum surekli ama ne bileyim insan cok garip hissediyor

Olabilir eger iliskiden sonra çok ayakta durmadiysan hemen akmamis olabilir. Benimki1 saat sonra yürüyünce aktı minicik
Himm anladim. Yani ertesi gün gelince sasirdim ben de. Reglime de daha 2 hafta falan var, boyle durup dururken kanamam da olmaz hic

Evet. Peceteyle silince akintiyla karisik cok az geldi. İnternetten baktim da tam olarak yirtilmadiginda azar azar gelebilirmis sanirim olabilir mi? Kusura bakmayin ya sizlere soruyorum surekli ama ne bileyim insan cok garip hissediyor
Ondanda olabilir tabiki her ilişki sonrasında deneyimleyrek anlarsın bunu ancak

Ondanda olabilir tabiki her ilişki sonrasında deneyimleyrek anlarsın bunu ancak

Muhtemel zedelendi yada esnedi normal yanii
Ay herhalde öyle oldu ama kendimi çok kötü hissetmistim kanitlayamamis gibi. Şu azicik kan bile beni mutlu etti. Ne kadar kötü bir toplumda yetisiyoruz aslinda, halime bakin... Neyse çok teşekkür ederim sizlere. Umarım konu sahibi de sorununu çözmüştür. Onun konusuna salça olmuş oldum azıcık

Bence de artık rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…