son bir aydır konustukarını biliyorum. beni sevdiğini bazen hissediyorum. kafası karısık o yüzden ben de ne bırakabiliyorum ne devam edebiliyorum. bende onun bana davrandığı gibi davranmaya karar verdim. benim hayatıma istediği gibi girip istediği gibi çıkamaz. madem onu seviyordu. benim hayatıma neden girdi. şimdi neden çekileceğim ki aradan. o benden ayrılsın ailelerimiz onun suçlu oladuğunu ve beni yarı yolda bırakanın o olduğunu birsin istiyorum. ben ayrılacağım onun yaptığı yanına kar kalsın. ohh be beyfendin istediği olsun.eski kız arkadaşına gıcıklığına da olsun ayrılmayacağım.
:çok üzgünüm:MERHABA BAYANLAR. SÖZLÜM ÜZERİME BOŞALDI HAMİLE KALACAĞIMDAN KORKUP ERTESİ GÜNÜ HAPI ATTIM. AMA ADETİM ERKEN VE DÜZENSİZ OLDU. YANİ HAPI ALALI 2 AY OLDU. HAPI ATTIKTAN SONRAKİ İLK AY LEKE GELDİ. PARÇA PARÇA GELDİ.SONRAKİ AY YANİ BU AY YİNE AZ GELDİ.AYRICA BU HAP KIZLIĞIMA BİR SEY YAPMAMIŞTIR DEĞİL Mİ. ÇOK PİŞMANIM KEŞKE ATMASAYDIM....
hayır canım ağzımdan attım.:bbo:Ben yanlış mı anladım bir bakalım, hapı nasıl attın ki sen fitil gibi vajinadan mı?
ya ipeque arkadasım yazdıktan sonra ben tekrar bir sormak istedim yanlış anlamazsan.
yani bunda utanılıcak bişey yok.
sen o hapı ağızdan aldın dimi canım?
hani hapı attım çok pişmanım kızlıgıma bişey olmuş mudur falan demişsin de.
olabilir yani ilk defa kullanıyosundur öyle oldugunu düşünmüşsündür kimse sana gülmez öyle bir durum varsa söyle biz de ona göre yardımcı olmaya çalışalım diye soruyorum.
ayrıl , bugün üstüne boşalan yarın ağzına s.çar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?