Sizce neden?

MBalck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
397
468
33
Erkek arkadaşımla çokta büyük olmayan sorunlarımız vardı.babasınn kötü bi hastalıga yakalnadgnı öğrendı.onun hastane süreçleri derken sinirlıydı ve tartışmalarımız oldu ayrılmıştık.
2 hafta once dogum günümü kutladı msj attı.daha sonra görüştük.çok özlemiştik birbirmizi.yani hiç bişe olmamış gibi tekrar başladık.bunun üzerine bi görüşmemiz daha oldu.herşey güzeldi.benımle evlılıgı düşündüğünü bile söyledı.
Bu gorusmemizden 2 gün sonra babası vefat etti.telefonlarma cvp vermedi msjla öğrendim. Daha sonra attıgm msjlara cvp vermedi kalabalık,telefona bakamıyorum dedi anlayış gösterdım.çalıştığım için yanına gidemedım zaten istemezde gitmemi.ailesi bilmıyor konustgmuzu.
Bugun bı hafta oldu dün ona msj attım nasılsın diye konusmaya çalışıyorum çok soğuk tek cümlelık cvplarla avuttu.(arıyorum açmıyor oyüzden msjla konuşmya calısıyorum)
Sonra hiç yazmamaya başladı.bende konusmak istedıgn zaman ben hep yanındyım dedm.
Bugun benı facedn engellemiş.akşam üzeri gördüm neden yaptın böyle bişeyı dedm.biraz yanlız kalmak istiyorum kafamı toplamak ıstıyorum dedı.
Faceden yazmadıgım halde neden ordan engellenıyorum? Watsaptn engelleyeblrdı. Ayrıca yanlız kalmk ısteyen insan face hesabını dondurmazmı? Bu bana yapılmış bişey degılmı yanlış mı düşünüyorum.beni istemedıgını düşünüyorum şu an

Adam babasını kaybetmiş. Gözü hicbirsey görmüyordur. Ne yaptiginin kendi de farkında değildir.
Ben böyle düşünmüyorum
O kadar acının içinde facebooktan sevgilisini engellemeyi mi düşünmüş yani
Psikolojisi bozuktur haliyle
Belki konu sahibi de çok üstüne gitti
Bence yine de yanına gitmeni beklemiş olabilir
Sevgilinin babası ölüyor ve sen gitmiyosun
Bence olmamış
Cenazeye gitmesen bile haftasonu gitmeliydin sadece sevgiline baş sağlığı dilemek için

Gitmek istesem gelme der eminim.
İnsan acısını en sevdıgıyle paylaşmazmı.rahatlamazmı bu bana hıc bıse anlatmıyor.
Doğum günümde barıştıgmzda bana benım yanımda ol zor günlerı atlatmamda yanımda ol dedı.ben yanınnda olmaya calıstıkca benı itiyor.

Bende cok sıkildiysam bir seye , kimseyle gorusmemek adina böyle birsey yapabilirim. O yüzden bana olabilir geldi.
Ama mesaj yerine gidilebilirdiye katılıyorum ondada belki sevgilisi hic istemezdi belki kendi acisiyla tek basina kalmak istedi.

Değer verdiğin biriyse yanında olmalıydın. Gelmeni istesin istemesin yanına gitmeliydin bence. Sevgilisi olarak değil bi arkadaşı olarak tanıtırdın kendini.

Acisini anliyorum bende annemi babami kaybettim.Yanliz benim aklima gelmez birilerini engellemek ,hadi geldi diyelim bu sevgilim olmazdi.Yanimda olmasi ,onunla konusmak bu sureci daha kolay atlatmami saglardi.Kendimi daha iyi hissettirirdi Bilemedim .Siz yine de arayin sorun halini hatrini.Yanina gitseniz daha iyi olur aslinda.

Bende oyüzden dıyorum çok tezat davranışları var anlamıyorum.gidemem çünkü evini bilmıyorum.ve gelme dıyor.

bence babasının kaybıyla alakası yok bu sana yapılmış bir hareket, bence arama artık... zaten babasının ölümü ani değil, zaten ölüm ihtimaline alışmış olmalı bu süreçte, tespitinde çok doğru faceyi dondurmak yerine sadece seni engelliyor, üstelik ordan iletişim kurmadığın halde, belkide görmeni istemdiği şeyler var, bence vakit kaybediyorsun bu adamla

Bende öyle düşündüm.
Şimdide bana zaman ver anlamıyomusun moralım bozuk. Yanlız kalmak istiyorum bi süre.kalbını kırmak ıstemıyorum illa kötü söz mü söylıym demıs

Bende öyle düşündüm.
Şimdide bana zaman ver anlamıyomusun moralım bozuk. Yanlız kalmak istiyorum bi süre.kalbını kırmak ıstemıyorum illa kötü söz mü söylıym demıs

bence bu mesajdan sonra komple yalnız kalabilir, arama bence, ararsada sen dönme, belliki daha önce morale ihtiyacı varmış ondan mesaj atmış seni sevdiğinden değil bence, kötü günde yanında olmak istiyorsun izin vermiyor, çünkü seni sevmiyor bence, normalde seven insan kötü gününde sevdiğine sığınır, yani kırdıysam kusura bakmada görünen köy klavuz istemez

Bilmem şu an olayın tazelıgınden hiç bişe düşünemıyorum.
Babasının ölümüne zaten hazırdı kendisi söyledı ölcek dıye.tabıkı ölüm kolay degıl.ama babasıyla ztn cokta duygusal bagı yokmus bize babalık etmedı derdi.yinede üzülür yine canı acır.ama beni kendinden itmek ne mana?
Dengesiz..

benim de babam vefat etti, bi kaç ay sonra eşimin babası... ikisi de beklenmedikti... illaki üzülmüştür babası babalık yapmasa bile ama bu seni itmesine sebep olamaz bence.. zaten sorumlu biri olsa, canım isteyince gelir istemeyince gider modunda olmazdı, sana saygısı yok bence

Bir tanıdığım çok iyi bir üniversitenin gerçekten zor bir bölümünde okurken babası vefat etti ve kaydını sildirdi. Sonradan pişman oldu ama geri dönemedi.

Bende oyüzden dıyorum çok tezat davranışları var anlamıyorum.gidemem çünkü evini bilmıyorum.ve gelme dıyor.
Gelme diyorsa tabiki gitmeyin .Aramadigi surecede aramayin, madem engellemis bir sure gorusmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…