Sizce neden?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Şimdi bana tuhaf geldi birazda size danışmak istedim. Çalıştıgım yer şube açtı. Eski şubemdende tanımadıgım ama siması tanıdık olan bir çocuk var. 2 3 gün önce hep birlikte oturuyorduk. Neyse konuştuk hep birlikte. Aradan 1 2 gün falan geçti. İş yerine gelmiştim.Bu çocuk bana seslendi. Yolunun üstü benım indigim yermiş. Sen haber verirsin alırım birlikte gideriz dedi.Arabayla degil yalnız motorla. Motoru da Bayaa güzel. Ben motor deyınce şaşırdım falan..Aynı bölümde ki kıza da demiş ki kask falan da getirim de motordan korkuyor demiş.Ne bileyim motor deyınce tuhaf kaçtı. Ben bi de dedıkodu olur ıs yerinde dıye kabul etmedim. Siz olsanız naparsınız?

bence gitmeyin sonuçta motorda otururken birbirinize çok yakın oturuyorsunuz yani sarılıyorsunuz gibi birşey tanımadığınız bir insanın motorunda ne işiniz var? Bu kadar samimi bir şekilde bana tuhaf geldi
Böyle birşey sorması bana da tuhaf geldi. Zaten yolumun üstü demişte hani cidden dedıkodu olur

Valahi ben sizin şubede çalışıyor olsam sabah sizi görsem içimden ne mana derim :))
Yanı çok saçma geldi. Hanı yolumun üstü demişte. Araba olsa neyse cok guzel olursa motor sıkıntı. Birde neden bana bunu söylüyor. Eminim o yolunun üzerinde erkeklerde vardır

Yanı çok saçma geldi. Hanı yolumun üstü demişte. Araba olsa neyse cok guzel olursa motor sıkıntı. Birde neden bana bunu söylüyor. Eminim o yolunun üzerinde erkeklerde vardır
Konu yolun üzerinde erkekler olması değil ben tanımadığım birinin motoruna binmem birde motorlar gerçekten çok tehlikeli yani allah muhafaza.Size karşı ilgisi vardır belki yakınlaşmak istiyordur.

Motosiklette ister istemez fazlaca temas meydana geliyor. :KK70: Ozellikle supersport motosikletse baya ustuste oluyorsun ve dizlerini bacaklarini adamin bacaginin ustune koyuyorsun falan filan sıkıntı buysa.

Ben kendim de motosiklet kullaniyorum ama tanimadigim veya oylesine tanidigim birilerinin arkasina binmedim hic.

Konu yolun üzerinde erkekler olması değil ben tanımadığım birinin motoruna binmem birde motorlar gerçekten çok tehlikeli yani allah muhafaza.Size karşı ilgisi vardır belki yakınlaşmak istiyordur.
Sanmıyorum cok farklıyız.o 2kolu dövmeli falan baya farklıyız. Bı de daha önce aynı yerdeydık ama tanımıyorum. Belkı iyiinıyettendır

Her kiza teklif ediyor mu bu bir.

Ikincisi , motora binmekten cekinmiyor musun, yakinlasmayi birak tehlikeli bir arac.
Sadece iş yerınde bana söyledı. Hıcbır kızla konusmuyor.aynı bölümde oldugu evlı kızla bır konusuyor. Dıger kızlarla konustum unu gormedım daha

araba olsa neyse de ben kendim motor kullansam da kimseyi davet etmem eğer özellikle motor ilgisi vs yoksa.arabaya benzemez çünkü laf söz olması falan bir kenara dursun.

Motosiklette ister istemez fazlaca temas meydana geliyor. :KK70: Ozellikle supersport motosikletse baya ustuste oluyorsun ve dizlerini bacaklarini adamin bacaginin ustune koyuyorsun falan filan sıkıntı buysa.

Ben kendim de motosiklet kullaniyorum ama tanimadigim veya oylesine tanidigim birilerinin arkasina binmedim hic.
Yanı arabası olsa neyse De Hanı motor ne bilim. Sımdı ıs yerinden öyle cıkcaz ayy bır dedıkodu olur kı

Bana böyle bırsey sordu cok sasırdım ben. Yolunun ustuymus gercı. Bırde sen haber verırsın alırım dıyor. Hanı bırlıkte gelip gıtcen yanı :) tabı geciştırcem kabul etmem

Yanı arabası olsa neyse De Hanı motor ne bilim. Sımdı ıs yerinden öyle cıkcaz ayy bır dedıkodu olur kı

Yani evet fazlaca samimi bir goruntu oluyor araba gibi degil. Esim yol ustune birakacagi is arkadalarini kadin da olur arada bazen arabaya alir sikinti yok ama motosiklete almaya kalksa canini alirim heralde. Kimseyi almadi, alamaz ne o oyle ust uste binmis yolculuk... -.-

Yani evet fazlaca samimi bir goruntu oluyor araba gibi degil. Esim yol ustune birakacagi is arkadalarini kadin da olur arada bazen arabaya alir sikinti yok ama motosiklete almaya kalksa canini alirim heralde. Kimseyi almadi, alamaz ne o oyle uste uste yolculuk... -.-
Yanı bırde dusunmesi lazım ıs yerinde kiler hakkımızda ne düşünecek diye

Back
X