Burda tıkandım kaldımKi 36 bedenim
Adama laf edince sen sabirsizsin beklemiyorsun ki diyecek.. Ne diyecegimi nasil anlatacagimi sasirdim yanlis anlamayinBurda tıkandım kaldım
Adama laf edince sen sabirsizsin beklemiyorsun ki diyecek.. Ne diyecegimi nasil anlatacagimi sasirdim yanlis anlamayin
Fazlasıyla :))Bu gece ayıplı konular gecesi sanırım :)
Aynen ben de degisecegini sanmiyorum .. Oysa ne hayallerle evlenmiştimEşinizin çok da değişiceğini sanmıyorum 3 yıldır hep böyleyse
Gerdek gecesi beklerken uyuduŞimdi sevişme konusunda bile tembelleşti herifler..
Durum vahim..
Senin bedeninle ilgisi yok bacım sakin ol
Gerdek gecesi beklerken uyudu
Ben istenildiğimi biliyorum . İkimziin durumu farklı o halde ..Adam adamlaari izlerken daha mutluysa ben ellesmemkine.. Istegim istenilmekk..
Güya o da istiyor... Ama kendini tutamasin engel olamasin istiyorum .. Zorlasin falan .. Aman iste normal olsun istiyorum demej. Heh simdi kapadi tvyiBen istenildiğimi biliyorum . İkimziin durumu farklı o halde ..
Evlilikte cinsellik çok önemli bir an önce bu sorunu çözmeniz lazım ..
Hadi size kolay gelsinGüya o da istiyor... Ama kendini tutamasin engel olamasin istiyorum .. Zorlasin falan .. Aman iste normal olsun istiyorum demej. Heh simdi kapadi tvyi
Biraz ekşın olsun yani diyorsun :)Güya o da istiyor... Ama kendini tutamasin engel olamasin istiyorum ..
Normal erkekler oyledir diye dusunuyorumBiraz ekşın olsun yani diyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?