Sizce neden ?

9184

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2018
359
259
103
Hemen hemen 3 bucuk yillik evliyim 27 yasindayim esim 34 yasinda
Su an eski mac ozetlerini izliyor reklam girince üzülüyor ve ben de yaninda uzanip bunu yaziyorum farkinda değil.. Ki .. bedenim((((duzeltiyorum haklisiniz))) ustum basim bir erkegin hayir diyemiyecgi vaziyette..
En basindan beri cok istekli bulmadim ve hep soyledim sana oyle geliyor diyor ama su an bile garibime gidiyor... Dun yapsa bugun yanaşmaz o amaçla. Cocugumuz olmadi daha.. Adam tvye hipnoz olmus durumda bana da izletmeye çalışıyor
Anca ses etmiyim diye arada bir sirnasip bırakıyor hormonlari normal çıkıyor ben anlam veremiyorum valla... Evliligi mi cok baska hayal ettim yoksa ....?

Dipnot: gunde 5 saatten fazla uyuyamiyor. Ise gidip gelmesi bile ayri ayri 3 saati buluyor. Aksam yemegi 9 10dan once yenemiyor.. Acaba enerji konusunda bunlarin da etkisi var midir.
Hic adim atmadim ama 1 2 gunde bir israr edilmeyince istenilmiyor hissediyorum.

Son düzenleme:
İlgini kendine çevir .
Benım eşimde oyun bağımlısı pubg mı ne haltsa .
Ama ben hep kazanırım
Yeter ki isteyım ...

Şimdi sevişme konusunda bile tembelleşti herifler..
Durum vahim..
Senin bedeninle ilgisi yok bacım sakin ol

Bizimkiler oyun bağımlısı ama yeterki canı iştesin affetmez canim

Adam adamlaari izlerken daha mutluysa ben ellesmemkine.. Istegim istenilmekk..
Ben istenildiğimi biliyorum . İkimziin durumu farklı o halde ..

Evlilikte cinsellik çok önemli bir an önce bu sorunu çözmeniz lazım ..

Ben istenildiğimi biliyorum . İkimziin durumu farklı o halde ..

Evlilikte cinsellik çok önemli bir an önce bu sorunu çözmeniz lazım ..
Güya o da istiyor... Ama kendini tutamasin engel olamasin istiyorum .. Zorlasin falan .. Aman iste normal olsun istiyorum demej. Heh simdi kapadi tvyi
Anlamıştır beklediğimi amacima ulasamiyorum... On yargimi zaten kiramicak..

Güya o da istiyor... Ama kendini tutamasin engel olamasin istiyorum .. Zorlasin falan .. Aman iste normal olsun istiyorum demej. Heh simdi kapadi tvyi
Hadi size kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…