- 13 Temmuz 2018
- 301
- 359
- 33
İlgini kendine çevir .
Benım eşimde oyun bağımlısı pubg mı ne haltsa .
Ama ben hep kazanırım
Yeter ki isteyım ...nasıl kazandınız
Anlatilmaz yaşanır diyorsunİşvemle cilvemle ..
açık açık anlatamam
Yaslar kac hep boyle miydiBen evde gergin gergin dolasmadikca yanıma yaklaşmıyor bizim ki bir kadın için ne kadar acı bir durum kendi isteğinden değil artık bakıyor kadın gerilmiş başına vurmuş gönlünü edeyim düşüncesi.Biz de durum bu kadar vahim
Yaslar kac ve gunde 6 saatten fazla uyuyabiliyor mu ..Bazi erkeklerin ilgisizliğini duydukça şok oluyorum nasil durabiliyor ki..karısını seven, beğenen adam duramaz yahu.ben okey desem her gün bir kac kez ister yani.. Ki normal diye düşünüyorum :)
Ben 27 eşim 36. uyur uykuda problem yok niye sordunuz ?Gun icinde az uyuyor
Yaslar kac ve gunde 6 saatten fazla uyuyabiliyor mu ..
Enerji icin sebep olabilir diye.. Bizim 5 saatten fazla uyuyamiyor dinlenme vakti yok pek .. Ya da ben bunlari bahane ediyorum.. Gerçi istiyorum der sıkıştırır ama beklentimi karsilamiyor ikna olamiyorum.. uzun zaman cok rahat idare de edebilir...Ben 27 eşim 36. uyur uykuda problem yok niye sordunuz ?
Zor bir durum olsa gerek ne diyeyim bende bilemedim :/Enerji icin sebep olabilir diye.. Bizim 5 saatten fazla uyuyamiyor dinlenme vakti yok pek .. Ya da ben bunlari bahane ediyorum.. Gerçi istiyorum der sıkıştırır ama beklentimi karsilamiyor ikna olamiyorum.. uzun zaman cok rahat idare de edebilir...
Bilemedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?