Sizce neden ?

Ben evde gergin gergin dolasmadikca yanıma yaklaşmıyor bizim ki bir kadın için ne kadar acı bir durum kendi isteğinden değil artık bakıyor kadın gerilmiş başına vurmuş gönlünü edeyim düşüncesi.Biz de durum bu kadar vahim

Bazi erkeklerin ilgisizliğini duydukça şok oluyorum nasil durabiliyor ki..karısını seven, beğenen adam duramaz yahu.ben okey desem her gün bir kac kez ister yani.. Ki normal diye düşünüyorum :)

Yaslar kac hep boyle miydi

Ben 27 eşim 36. uyur uykuda problem yok niye sordunuz ?
Enerji icin sebep olabilir diye.. Bizim 5 saatten fazla uyuyamiyor dinlenme vakti yok pek .. Ya da ben bunlari bahane ediyorum.. Gerçi istiyorum der sıkıştırır ama beklentimi karsilamiyor ikna olamiyorum.. uzun zaman cok rahat idare de edebilir...
Bilemedim :)

Bugün istese yarın istemiyor mu dediniz. Her gün mü istesin adam full artı full çalışıyor 5 saat uyuyor

Zor bir durum olsa gerek ne diyeyim bende bilemedim :/

Biz istiyok da grip izin vermiyo 1haftadır ben hasta yatıyom tam iyi oldum şimdi eşim gripden yatak döşek bekliyokk

Kimin istediği önemli değil bizde isteyen belli eder diğeri de isterse olur
Canı istemeyen adamın yaanında çıplak yada fantazi geceklikle dolaş istemez ama canı isteyen adamın yanında kat kat giyinmiş yat o illaki ister arzular yani
Ama hergün olmaz 2güne 3güne bir gibi düşün ya aslında zamanı günlede sınırlı dwğil bi gün sabah ister bigün akşam yani anlık bi duygu bence zamanını bilemeyiz

Değişik benimki de gün sektirmez valla günde 1 kere ile de kalmaz hatta.
Bende buna sinir oluyorum, sevişmek için yanyana gelmiş iki obje gibi..
Ama istemediğini düşünüyorum oda zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…