Sİzce neden?

bence karşılıklı inatlaşıyorsunuz canım. bende aranmadığımda sinir oluyorum. o yüzden sana hak veriyorum. hiç arama sorma demiycem. içinden geldiğince ara sor bence. bende kızıyordum sevgilime aramıyor diye. hatta kavga ettik. günlerce küs kaldık. şimdi içimden ne zaman gelse arıyorum illa o arasın diye beklemiyorum. şimdi daha mutluyum. ben aradıkça o da arıyor çünkü. eve azcık geç kalsam nerdesin sevgilim iyimisin diye hemen arar. 2 saat aramasam sesin soluğun çıkmıyor diye arar. inatlaşmak inan ki zarar veriyor. içinden geldiği gibi davran canım. tart bakalım davranışlarını. sen arayınca o da arıyor mu. canım istersen açık açıkta sor ve söyle bu durumdan rahatsız olduğunu. sorunlar tripleşmelerle çözülmüyor maalesef. ben çok denedim sonuç alamadım. konuşarak işlerin hallolduğunu kavradım artık. kaç yıllık ilişkiniz onu bilmiyorum canım ama ilişki uzadıkça bu arama sorma olayı da azalıyor yani ister istemez. bunları da dikkate almakta fayda var canım.

Ben istiyorum aramak ama 3 gündür o aramadı hiç ben de dün babaannesini sorarak mesaj atmış oldum onun cevap vermesi gerekir artık diye düşünüyorum,ya kötü bişey olduysa diye de aklımdan geçiyor.Evet inatlaşmaların sonu bu kez kötü oldu malesef

bence biraz fazla naza çekmişsin kendini sonra karşılıklı inatlaşmaya başlamışsınız burada bir tarafın alttan alması gerekiyor hem mesaj atma aç telefonu konuş derim mesajdan daha güzel olur..

hem işten ayrılmış, ham babaannesi rahatsız normal karşılamak lazım durumu
sevgilinin yanında ol bence sanırım sana ihtiyacı vardır. daha sonra birbirinize naz yapmaya devam edersiniz canımm, ara konuş bence mesaj atma.

canm ortada babannesinin durumu olmasa aman boşver o arasın derdim ama şuan üzgündür muhtemelen birde sen üzme

bence içinden geldiği gibi davran misilleme ilişkileri yıpratır..

kızlar aradım noldu babaannen diye iyi dedi ameliyat olmuş ciddi durum atlatılmış, ben de sadece onu sormak için aradığımı belirttim zaten o olmasa arayacağın yoktu dedi bende neyse sonra konuşuruz dedim,seni duydum daha iyi oldum falan dedi gayet sıcaktı yani,ben yapmam gerekeni yaptım artık sonrası ona kalmış.

Gereksiz kapris yapmışsınız. Belli ki bahsettiğiniz ilk mesajı almamış. Hani sınav vardı sormadın diye yadığınız. Çünkü sonra sorduğunuzda anlamamış bile neden bahsettiğinizi.
Sonrasında adam üstüste işsiz kalmış, hastası varmış siz ise sizi arayıp sormasını bekliyorsunuz. Aramış da ama yeterince canım cicimli konuşmamış. Eeee? Adamın bir sürü derdi var, dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Bir süre ilgilenemedi diye hemen trip atmak mı lazım? İşsiz kalmadan önceki süreçte işyerinde kimbilir nasıl stres yaşadı. Neden hayatındaki tek şey sizmişsiniz gibi davranmasını bekliyorsunuz ki?

Canım pardon ama adamın başına gelmeyen kalmamış sen hala beni aramadı diyorsun. Bir kere iş konusu çok can sıkıcı, işten ayrıldığına göre uzun zamandır orada problem yaşıyormuş. İnsanın bütün gününü böyle bir ortamda geçirdikten sonra akşama ne neşesi kalır ne bişey yapası gelir. Azıcık anlayış ve sakinlik ister. Sen bunları sağlamalısın sevgiline. İş yerinde problem sende problem taş olsa çatlar insan. Bir de üstüne babannesi rahatsızlanmış. Belli ki erkek arkadaşın herşeyin üst üste gelmesinden yorulmuş. Böyle zor zamanlarında onun yanında olmayacaksan birlikte olmanızın ne anlamı var ki? Her zaman onun hayatının odak noktası sen olamazsın, sürekli seni aramayı, nasıl olduğunu sormayı, senin gönlünü yapmayı düşünemez ki. Bazen onun da bunlara ihtiyacı olabilir. Ve sen eğer ona değer veriyor, hayatını onunla geçirmeyi düşünüyorsan bu ihtiyaç duyduğu şeyleri de ona yaşatmalısın. Aynı şeylerin senin başına geldiğini düşün, nasıl hissedersin? Biraz onun yerine koy kendini, anlayışlı davran..

sonuçta seni sevdiğine emin olduğun biri sıkıntılı günler geçirmiş daha fazla ne kendini ne de onu üz. erkekler artık kadınlardan daha fazla ilgi bekler oldular. hiç bişey yapmayan biri değil ki fedakarlıktan kaçınasın. o aramıyorsa sen ara 2 kere 3 kere ara hee baktın konuşmuyor o zaman tribini yap. şuan gereksiz bunlar.eminim en az o da senin gibi düşünüyordur gittiğini haber vermedi şöyle oldu cevap vermedi diye.

İşten ayrılmadı kızlar sadece problem yaşadı ve geçti evet haklısınız ben gereksiz yere uzattım saçmaydı ama daha önce hep ben alttan almıştım bu kez almıcam dedim ve yanlış zamanda yanlış tepki verdim.Neyse ki bu sabah hatamı düzelttim aradım sordum hastanın durumunu iyiymiş problem düzelmiş..

Benim de çok yaptığım bişey bu Biriktirip biriktirip sonra alakasız bi yerde saçma tepkiler veriyorum. Neyse sıkıntıların geçmiş olması güzel, sevindim senin adına

arkadaşım adama haksızlık yapma.. zaten diğer kızların da yorumunu okudum.. evli olanların yorumu farklı .. biraz daha olgun davran bence..
sonuçta dakika başı telefonda seni aramak zorunda değil sürekli.. hem o mesajlaşma devri atlatılması gerektiğini düğünüyorum.. bazı insanlar mesajlarla daha tavırlı konuşabiliyorlar.. oysa telefonda ya da yüzyüze olunca bazı şeyler söylenemiyor diye herkes mesajı kolay buluyor ..

hem biz kadınlar çok tuhaf yaratıklarız.. istediğimiz olacak yapılacak.. herzaman memnuniyetsiz kaprizli.. bazen bayan olmama rağmen erkeklere acıyorum açıkçası.. ben şahsen bakın 4 yıllık evliyim.. çalışıyorum da.. kesinlikle mesai içinde ne eşim beni arar ne de ben onu ararım.. öğle molasında beeeellki.. o da çok nadir.. bu da neden söyliyim.. orada 3 kuruş para kazanmak için çabalıyoruz, ve en ufak bir dış ekten bizi alt üst edebiliyor.. nişanlı bir oğlan vardı firmada.. adamın elinden telefon düşmüyordu bu nedenle de işlerini ihmal ediyordu.. nişanlısı evdeydi herhalde çalışan biri değildi.. zırt pırt mesaj atardı cevap yetişemeyince aramaya başlardı.. en son patron çocuğu işten çıkarmak zorunda kaldı çünkü bizim işler aksıyordu..
bilmem durumu anlatabildim mi... bazen yüzyüze 5 dakika görüşmeniz bile yeterli olur o gün boyunca mesajlar çok anlamsız geliyor bana..
neyse uzatmayım bende.. anlamak isteyen anlamıştır umarım :) sozüm sadece sana değil canım.. tüm telefon canavarlarına

Biz de ne o çok mesajlaşmalar ne de telefonlaşmalar yok zaten , ikimizde çalışıyoruz ama onun işi çok daha yoğun gün içinde günaydın mesajı atarız akşamları da konuşuruz sadece,bunun dışında hiç görüşemiyoruz ve ayrı şehirlerdeyiz bu yüzden de geriliyorum paylaşmak istediğim çok şey var onun da var biliyorum ama imkanlar bununla sınırlı.. Neyse daha olgun olmaya çalışacam inşallah..

tatlım her kadının verebileceği tepkileri vermişsin ancak dediğin gibi ters zamanda ters tepki olmus, iyi yapmıssın hatanı anlamakla..
ben de hatta biz kadınlar da zaman zaman bencilleşebiliyoruz ufak bir cocuk gibi.. dünyalarının merkezlerinde biz olalım istiyoruz, arkadaslarından hatta ailesinden bile önce gelelim yeni ailesi biz olalım istiyoruz..

ama sonucta karsındaki bir insan, eşin de olsa, aşkın da olsa bir insan..
kendi hayatı olacak, kendi acil durumları olacak..
ve aslında onun önemli işleri olmasa da serbest bırakacaksın, hayat kimsenin hayatını kısıtlama, kafese kapatma günahını ve sorumluluğunu alabilecek kadar uzun değil..

yaşınızın kaç oldugunu bilmiyorum ama insanlar bazen kendilerini olumsuz bir durumda izole etmek isterler .belliki erkek arkadaşın zor bir dönemden geçiyor -bence bu zor zamanlarında ondan sevgi sözcükleri beklemek yerine onun yanında oldugunu ona destek verdiğini hissettir.bu dönem geçici emin ol...erkekler zor zamanllarında içlerine kapanırlar bunuda unutma...baskı yapma oluruna bırak bide sen işleri zorlaştırma belliki zor giden bişiler var zaten...

hatanı anlmış olman çok güzel de.. bir soru sorasım geldi.. siz yüzyüze nasıl görüşüyorsunuz madem ayrı şehirlerdesiniz.. ? internet aşkı falan değildir umarım.. hem sakın yanlış anlama ama.. böyle ilişkiler yani yüzyüze görüşemeyenlerin ilişkileri uzun sürse de güzel (evlilikle) sonuçlanamıyor.. arkadaşım var komşuları tanışmalarına sebep oldular.. oğlan istanbulda kız ankarada .. anca telefon mesaj msn falan .. 3 ay sonra nişanladılar.. 2 hafta da bir oğlan geliyordu.. 7 ay sonra da evlendiler.. şu anda evliliklerinin 9-10.ayları ama.. birbirini tam tanıyamadan evlendikleri için inişli çıkışlı bir evlilikleri var.. herşey canım cicimle bitmiyor..
yani gözden uzak olan kalpten de uzaktır.. boşuna dememişler bu sözü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…