- Konu Sahibi eylulhazan
-
İşten ayrılmadı kızlar sadece problem yaşadı ve geçti evet haklısınız ben gereksiz yere uzattım saçmaydı ama daha önce hep ben alttan almıştım bu kez almıcam dedim ve yanlış zamanda yanlış tepki verdim.Neyse ki bu sabah hatamı düzelttim aradım sordum hastanın durumunu iyiymiş problem düzelmiş..
Erkek arkadaşım aramıyor artık beni.Neden olduğunu ben çözemedim kızlar olayı size anlatayım belki siz anlarsınız.
Bir hafta önce önemli bi sınavım vardı benim hiç aramadı bende aramasını nasıl geçtiğini sormasını bekliyorum aramyınca msj attım sınav vardı hiç sormadın diye bi kaç saat sonra aşkım ben çıktım işten napıyosun bitanem mesajı geldi,ne alaka maydanoz dedim bende kızdım hiç cevaplamadım.
Sonraki gün neden benim sözlerimi dikkate almıyosun dedim neyi dikkate almadım hayatım dedi,yine tın ben de ben söyledikten sonra önemi yok boşver dedim o günde şehir dışına çıkacaktım ona haber verdim gidicem diye iş yerinde problemler varmış o da ondan bahsetti.neyse akşam oldu ben gittim hiç haber vermedim yoldayım diye varınca aramış bu açamadım mesaj attım msne gel görüşelim diye canım hiç keyfim yok gelemem dedi(bu cevapda sinir etti beni) neyse ben artık hiç bişey yazmamaya başladım aşkım napıyosun seni çok özledim diye mesajlar atıyo hiç cevap vermiyorum sonra aradı işten ayrılıyorum diye ben yine üzme kendini bitanem dedim.ama bu sırada sen ne zaman eve dönüyosun diye falan sormadı bu.sonraki gün eve giderken aradı hiç haber vermiyosun döndüğünü dedi bende merak edermiydin dedim o da sinirlendi hemen kapattı.sonraki günlerde ben hiç aramadım ama yanımda olduğunu hissetmek istiyorum diye mesajlar attı soğuk şekilde cevap verdim akşamları aradı bazen o canımlı konuştu ben öyle konuşmuyodum artık.en son ctesi aradı babaannesi hastaneye kaldırılmış nolur kendine dikkat et sen de aşkım dedi,neyse gece ben mesaj attım böyle haftada bir iki gün kısa konuşmalar yapmak iyiymiş boşuna birbirimizi germiyoruz rahatsız etmiyoruz hem dedim cevap vermedi.pazar hiç aramadı gece ben aradım iyi geceler demek için aradım dedim aramana sevindim tatlım dedi ama soğuk gibiydi.düne gelelim pazartesi hiç aramadı babaannesi ameliyat olacaktı dün,ben de gece gelişme varmı diye mesaj attım halen cevap yok tekrar sormalımıyım evet onu çok gerdim sinir ettim galiba şimdi de o kendini naza çekiyo :26:
Biz de ne o çok mesajlaşmalar ne de telefonlaşmalar yok zaten , ikimizde çalışıyoruz ama onun işi çok daha yoğun gün içinde günaydın mesajı atarız akşamları da konuşuruz sadece,bunun dışında hiç görüşemiyoruz ve ayrı şehirlerdeyiz bu yüzden de geriliyorum paylaşmak istediğim çok şey var onun da var biliyorum ama imkanlar bununla sınırlı.. Neyse daha olgun olmaya çalışacam inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?