Sizce neden?

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
2.082
2.014
103
Eski erkek arkadaşım durup duruken nerelerdesin, nasılsın demey devam ediyor. Bu sefer linkedin profilimi incelemiş. Eklemiş ki kabul etmedim.Yüksek lisans yaptığımı öğrenmiş hemen bana mail atmış, kendinden bahsetmiş sormadığım halde 'neden o şehirde yapıyorsun, neden bu masterı orada yapmnayoı seçtin gibi'. Ben de sebeplerim var yazmıştım ardından 'ne tür sebepler , aşık mı oldun haha' gibi bir şey yazmış. Amacı nedir arkadşın? Ben bir kere bire sen nasılsın dememişimdir 2 yıldır. Facimde yok ama bir grupta mesajımı görüp hemen altına yardım lazımsa söyle, benim tarafımdan bir şey değişmedi falan gibi yorumlar bırakmıştır bu şahsiyet.

İlişkimiz çok kısa sürmüştü. Cinsellik adına hiçbir şey olmadı. Yani bu mesajı beni yoklayaıp beraber olalım amaçlı yapmı olacağını sanmam kız arkadaşıyla da çok mutluymuş ama bana mail atmaktan da hiç geri kalmaz neden ?

arkadaş aklı sıra sizin gözünüzün önünde bulunacak kendi hayatını size sergileyecek.

kız arkadası var ama niye bir taşla 2 kuş olmasın dimi !!!

cevap bile verme arkadaşım. kesin net dille yazmamasını söyle .

Yalaka bir tipe benziyor… böyle tipler sevgilisi yoksa eski sevgilisinden hoşlanmasa bile bir şey yazma, arama, sorma gibi gereksiz yöntemlere başvurabiliyor ben bunu ‘’yalnız kalamama hastalığı’’ olarak görüyorum. Senin yapman gereken şey asla konuşmamak… madem hakkında önemsiz biri gibi bahsetmiş sende onun önemli biri olmadığını muhattap olmayarak ona gösterebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…