- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
Eski erkek arkadaşım durup duruken nerelerdesin, nasılsın demey devam ediyor. Bu sefer linkedin profilimi incelemiş. Eklemiş ki kabul etmedim.Yüksek lisans yaptığımı öğrenmiş hemen bana mail atmış, kendinden bahsetmiş sormadığım halde 'neden o şehirde yapıyorsun, neden bu masterı orada yapmnayoı seçtin gibi'. Ben de sebeplerim var yazmıştım ardından 'ne tür sebepler , aşık mı oldun haha' gibi bir şey yazmış. Amacı nedir arkadşın? Ben bir kere bire sen nasılsın dememişimdir 2 yıldır. Facimde yok ama bir grupta mesajımı görüp hemen altına yardım lazımsa söyle, benim tarafımdan bir şey değişmedi falan gibi yorumlar bırakmıştır bu şahsiyet.
İlişkimiz çok kısa sürmüştü. Cinsellik adına hiçbir şey olmadı. Yani bu mesajı beni yoklayaıp beraber olalım amaçlı yapmı olacağını sanmam kız arkadaşıyla da çok mutluymuş ama bana mail atmaktan da hiç geri kalmaz neden ?
İlişkimiz çok kısa sürmüştü. Cinsellik adına hiçbir şey olmadı. Yani bu mesajı beni yoklayaıp beraber olalım amaçlı yapmı olacağını sanmam kız arkadaşıyla da çok mutluymuş ama bana mail atmaktan da hiç geri kalmaz neden ?