Sizce nedir (kanama beta hcg)

Tugraderya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
576
217
103
29
Arkadaşlar beta hcg değerlerim 10 , 79 , 198 olarak düzenli arttı 198 çıkan değerden iki gün sonra yani cuma günü lekelenme yaşadım burda post açmıştım hatta ogün acilde beta 536 çıktı yani yine düzenli artış olmuştu cumartesi kanama olmaya başladı özel klinik doktoru buldum ogün öğleden sonraya hemen randevu aldım ve gittim ultrason ile baktı değerin küçük zaten kese gözükmez dedi rahim duvarı kalınlığı var 11 mm dedi ben kanamam olduğunu söyledim sağlıksız gebelik olduğunu söyledi ama arada böyle sürpriz gebelikler olabiliyor dedi beta hcg ve progesteron değerine bakacağız dedi kan alındı ama bugün öğleden sonra çıkacak haftasonu girdiği için progestan verdi kullanıyorum cumartesiden beri. Kafama takılanlar şunlar kanama hala devam adet kanaması gibi yoğun ve adet sancısı gibi ağrım var yani bildiğimiz adet oluyor gbiyim bende sağlıksız gebelik olduğunu düşünüyorum sizce progestan bu düşüşü erteler mi nette bi kaç şey okudum eğer düşük oluyorsa progestan bunu erteliyormuş bu şekilde sağlıklı bi gebelik yaşayan varmı

canım evet progestan fitil kullandım ben de kanamam ertelenmişti bırakınca hemen kanamam başlamıştı muhtemelen kimyasal gebelik yaşadınız geçmiş olsun

canım evet progestan fitil kullandım ben de kanamam ertelenmişti bırakınca hemen kanamam başlamıştı muhtemelen kimyasal gebelik yaşadınız geçmiş olsun
Teşekkür ederim yani bugün doktora sorucam tabi beta sonucuna göre sanırım bırak der heralde

Belki ikiz gebelikti, biri dustu/dusuyor. Stress yapmamak zor, ama inanin sizin aleyhinize. Suan beklemekten baska careniz yok.
Hamilelik boyunca her ay adet kanamasi yasayan kadinlarda var. Bu yuzden bazi kadinlar gebeligini cok gec fark edebiliyor.

Belki ikiz gebelikti, biri dustu/dusuyor. Stress yapmamak zor, ama inanin sizin aleyhinize. Suan beklemekten baska careniz yok.
Hamilelik boyunca her ay adet kanamasi yasayan kadinlarda var. Bu yuzden bazi kadinlar gebeligini cok gec fark edebiliyor.
Evet haklısınız yani böyle nette ve çevremde duyduğum için hani kanama yaşayıp hamile olanları acabamı diyorum bi yandanda öncesinde yaşadığım dış gebeliğim var ameliyatı olmuştum sonrasında bi kürtaj daha geçirdim beta 1500 lerden düşüşe gemişti. Yine aynı şeylerimi yaşayacağım düşüncesi gerçekten yoruyor defa böyle bir kanama yaşıyorum sancılı bir kanama. Dediğiniz gibi şuan beklemektan başka çarem yok

yok ben de kürtaj olmadım kanama bitince betanız sıfırlanmış olucak boşuna rahminizi yormayın
Beta değerleriniz nasıldı acaba kaç olduktan sonra düşmeye başladı yani ben 4 ay önce 1500 den sonra düşmeye başladı ve kürtaj yaptılar sizinde o kadar yukselmişmiydi

Beta değerleriniz nasıldı acaba kaç olduktan sonra düşmeye başladı yani ben 4 ay önce 1500 den sonra düşmeye başladı ve kürtaj yaptılar sizinde o kadar yukselmişmiydi
yok benim o kadar yükselmemişti 65 olduğunda kanamam başlamıştı 10 gün kadar sürmüştü

Anladım işte şuan benim en son cuma günü 536ydı hani diyorum deger dahabüyük olduğu için kendim düşürebiekeckmiyim
mtx iğne vermedi mi doktorunuz genelde o iğne ya da ilaçla düşük yaptırılıyor gayet düşmüş bence kendiniz yapabilirsiniz

mtx iğne vermedi mi doktorunuz genelde o iğne ya da ilaçla düşük yaptırılıyor gayet düşmüş bence kendiniz yapabilirsiniz
Hayır bıçı düşmüş hali değil ama. O söylediğim 1500 lü değerleri mayıs ayında oldu an yüksek 1500 e çıktı sonra düşmeye başladı beta ve ertesi günü kürtaj oldum. Mayıs ayında oldu bu olay şuan yazdığım yeni düzenli arttı 10 , 79 , 198 , en son cuma günüde 536ya yükseldi 536dan sonra yani cumartesi günü kanama başladı

Back
X