sizce nedir ?

mslprsi

Hayallerim Hayal Oldu
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
48
0
16
Ankara
kızlar son zamanlarda yüzeysel sevişme diye birşey çıkmış..
bakireliğim duruyor ama seviştik.. sizce bu mantıklı mı ? ya da nasıl bir zihniyet anlamadım doğrusu...

Malesef zarları yerinde olup her haltı yiyenler de bakireyim diye geçiniyorlar.
Benim bir arkadaşım vardı kızlık zarının bozulduğunu düşündüğü için doktora gitmiş. Doktor: "Maşallah kızım tertemizsin hiç dokunulmamışsın" dedi bana demişti. Hangi doktor böyle birşeyi der ki? Kendisi sadece o bölgesi durduğu için kendini hiçbişey yaşamamış gibi hissediyordu. Yani kendi deyimiyle kendine "temiz" diyebiliyordu. (Zaten bu temiz kirli lafından nefret ederim.)Hem de yüzeysel sevişmeyle orgazm yaşadığını söylüyordu. Evli bir arkadaş ben bile herşeyi yaşadığım halde her zaman yaşamıyorum onu demişti.

Malesef zarları yerinde olup her haltı yiyenler de bakireyim diye geçiniyorlar.
Benim bir arkadaşım vardı kızlık zarının bozulduğunu düşündüğü için doktora gitmiş. Doktor: "Maşallah kızım tertemizsin hiç dokunulmamışsın" dedi bana demişti. Hangi doktor böyle birşeyi der ki? Kendisi sadece o bölgesi durduğu için kendini hiçbişey yaşamamış gibi hissediyordu. Yani kendi deyimiyle kendine "temiz" diyebiliyordu. (Zaten bu temiz kirli lafından nefret ederim.)Hem de yüzeysel sevişmeyle orgazm yaşadığını söylüyordu. Evli bir arkadaş ben bile herşeyi yaşadığım halde her zaman yaşamıyorum onu demişti.

ne kadar iğrenç değil mi ? benim de bir arkadaşım bugün başından geçenleri anlattı şok oldum.. insanlık nereye gidiyor dedim içimden.

bir insan için bekaret önemliyse yüzeysel sevişme falan olmamalı çok saçma her şekilde dikkat etmeli.mutaka sevgili ile yakınlaşmalar olur ama herşeyi yaşa oraya dokunma sonra ben tertemizim de bu bana çok anlamsız geliyor :19:bekarete değer veriyorsan hakkını ver sınırlarını çiz yoksa diğer türlüsü kendini kandırmaktır yada başkalarını kandırmaya çalışmaktır:31:

tabiki mantiksiz.... kendilerini haklamak icin söylenilen yanlis sözlerdir bunlar...

her haltı yedikten sonra bakireliği dursa kaç yazar insanın ..

--
özel olması nerde kaldı.

Back
X