estafurullah canım evet sonunu okumadım şimdi okudum seninde güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim çok zor bi süreç rabbim kimseye yaşatmasın onla birlikte bizde yıprandık üzüntü açısından insan şaşırıyor rabbim kimseya evlat hasreti vermesin parada çare olmuyor ama asgari ücret olunca parayıda düşünmüyor değilsin (((
Kusura bakmayın ama gelirine göre seçtiği klinik çok pahalı yani bir denge yok.Elbette çok iyi bir yer olabilir ama onu yapabilecek aynı ayarda başka bir yerde olabilir neden inat ediyor hem durumu bu kadar caresizken .Onun adına çok üzüldüm lütfen yanlış anlamayın ama değerler tablosunda bi dengesizlik sözkonusu.Umarım en kısa zamanda bir çocuk sahibi olurlar.
bu konu çok hassas bir konu bende tedavi oluyorum doktor kafama yatıyor hastanede eşim başka doktora gidelim yada başka hastaneye dese tepki gösteririrm çünkü insan bu süreçte güvenmek istiyor ve eğer yengenizde kliniğe ve doktoruna güven duyuyorsa bu konuyla ilgili olumsuz birşey duymak istemez yada hastane doktor değiştrmk istemez
sizin çıkışınızda hoş olmamış ama gönlünü alırsınz maaş verme konusuda çok hoş bir davranış sözünüzü tutun bence inş bu dnemeleri pozitif olur seninde tatlı bir yeğenin olur
Tup bebek tedavisi goruyor olmasi zorlu bir surec olsa da bu ona herkesi kirma hakkini tanimaz.baban bile onlara yardim icin cirpiniyorsa onun da anlayisli ve mutesekkir olmasi gerekir.ALLah askina kac kisinin ailesi boyle seferber olur.bunun kiymetini bilmesi lazim.seve seve yaptiginizdan eminim ama sonucta bir fedakarlik yapiyorsunuz.kendisi calismiyor mu.o da calissin.zaten siz yaptiginiz yardimi basina kakmiyorsunuz ama surat ta cekmek istemezsiniz haliyle.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi niyetli davranisin ve yaptigin fedakarlik cok guzel. Ancak tup bebek tedavisi her yonuyle cok hassas bir konu.tedavi gorenler emin olun ki tedaviye karar vermeden, bir yere guvenip daha da otesi basarili olacagina inanmadan once cok arastiriyorlar. Yani siz ne derseniz diyin emin olun yengenizin tedavi olmayi sectigi yer onun icin en iyi olan yerdir. Bu konu gel su dis hekimine gidelim daha iyiymis diye yonlendirebileceginiz bir konu degil. Ayrica tup bebek basarisinda moral ve stres cok onemli etkenler.
Siz elinizden gelen yardimi yapin ancak gerisine karismayin bence