benimde 5 denemem var yengenizin ne kadar hassas olduğunu çok iyi anlıyorum
size surat yapmasına kızmayın ve onu bu konuda mazur görün... tüp bebek maddi ve manevi açıdan çook zor bi süreç
insan tedavi öncesi ve sonrası çok alıngan oluyo sürekli ağlamak istiyo
siz kendinize göre haklısınız anlıyorum ama onun içinden geçenleri ondan başka kimse anlayamaz
allah yardım etsin bu yolda uğraşanlara...amiin
uff on bınmıı belkı gurur yapmıstır bu tıp seyler ınsanı yıpratır ustune gıtmeyın bence
amiin inşhaklısınız melek hanım o ağladı bizde ağladık çok üzüldük ama keşke elimizden bişey gelse evet çok alıngan oldu herkese kırılıyoo kendi annesine dahi halbuki herkes onun iyiliğine söylüyor çok zor süreç rabbim sizde yardım etsin tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
am
amiin inş
bende öyleyim kimi zaman çok sıkılıyorum düşün düşün çıkış yolu bulamayınca etrafıma sarıyorum
ağlamak oluyo tek çıkış yolum...
para herşeye çare olmuyo kimi zaman,
ne paralar döktük tedavi olduk ama yinede olmadı...
şimdi yeni bi tedavi için bizede çok para lazım ve maalesef bekliyoruz
abimin eşi tüp bebek tedavisi görüyor ve 3. denemesi çok döküldü bizde öyle şimdi 3. denemesini yapçak ve gittiği klinikte özel nerden baksanız bir deneme 10 bini buluyo özel olduğu için bu arada abim asgari ücretle çalışıyor şimdi 3.deneme için para biriktiriyolar bu yüzden beraber kalıyoruz 1 kuruş harcamadan koyuyolar kenara.bir özel klinik daha varmış tüp bebk için ve çok çokk yakın zaman da devletle anlaşmalı olmuş yengeme bi araştıralım belki yarı yarıya uygunsa iyiyse orda yaptır en azından gitmesende bi soralım araştıralım dedim kesinliklee yook dedi bende sen bildiğinden şaşmazsın dedim bunu sölediğim için bozuk bana konuşmuyor :)) sorum şu ben sana destek çıkarım 3. denemende söz 3 maaşımı sana vercem dedim ben elin emrinde binbir zorlukla çalışıp 3 ay maaşımı ona vercem o bana trip atıyo siz napardınız ????üzüldüm açıkçası ....
ONUN EN HASSAS VE ALINGAN DÖNEMİDİR SİZDE TAHMİN EDERSİNİZ Kİ. dAHA ANLAYIŞLI OLUP ONUN ALINGANLIKLARINI BÜYÜLTMEMELİSİNİZ. AYRICA İLERİDEDE O KIRMIZILADIĞIM YERİ ONA SÖYLEYECEKSENİZ HİÇ YARDIM ETMEYİN DAHA İYİ...
o kadar düşüncesiz değil tabiki onu söyledikten sonra yardım etmenin anlamı yok neden böyle bişey söyleme ihtiyacı duydunuz bilemiyorum ama o yapıda yada o karakterde bi insan değilim ben tamamen içimden gelerek veriyorum sonuçta abim canım kanım sadece üzüldüm bunu dile getirdim sizden biraz destk almak için paylaştım böyle bişey demeniz üzdü beni açıkçası
teşekkür ederim sevindim... :)yazarken yüz ifademi ve ses tonumu kullanamadığım için eleştirir tarzda yazdığımı düşündünüz sanırım. öyle bir niyetle yazmadım hatta son cümlelerimden anlayabilirsiniz. sizi üzmek istemem..
ONUN EN HASSAS VE ALINGAN DÖNEMİDİR SİZDE TAHMİN EDERSİNİZ Kİ. dAHA ANLAYIŞLI OLUP ONUN ALINGANLIKLARINI BÜYÜLTMEMELİSİNİZ. AYRICA İLERİDEDE O KIRMIZILADIĞIM YERİ ONA SÖYLEYECEKSENİZ HİÇ YARDIM ETMEYİN DAHA İYİ... YAPTIĞINIZ ÇOK GÜZEL BİR ŞEY BU ARADA. KALBİNİZİN İYİLİĞİ BELLİ OLUYOR, SADECE KALP KIRMADAN HALETMEYE ÇALIŞIN... HASASLIĞI UNUTMAYIN
teşekkür ederim sevindim... :)
her iki mesajımın düzelmelerini yaparken siz alıntılamışsınız.. düzeltmelerimle okuyun ,,, kusura bakmayın tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?