Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sizce nişanlığım nasıl kızlar

Üst kısmı çok hoş, alt kısmı biraz daha sade olabilir diye düşündüm:26:

Üst kısmı çok hoş, alt kısmı biraz daha sade olabilir diye düşündüm:26:

sade olarak planlamıstım fakart diktircem yerde pc de bi resm üstünde gösterdi etegin böle olursa nişanlılık böle olur diye bu sefer cok az bi sönüklükte bile üst dısardan eklenmiş gibi duruyor bende böle kalsın dedim baska nişanlılık model hosuma gitmedi çünkü

cok kabarık degıl mı göz yoruyor bence daha sade şık yanı kabarık olmayan elbıseler bak bırde bence hani gelınlık gıbı sadece rengı farklı tabıkı senın secımın aama

Altındaki o saten yerler olmasa bence daha güzel durur cnm kabarık olduğu için yani elbisenin modeli çeşit çeşit olmuş gibi duruyo genede senin fikrin önemli,rengi çok güzel ama

cok karısık bence ya sanırım abiyelerde model vermek için kullanılan bütün tarzlar var göz yorucu tabi senin zevkin buna karısamayz ama ben asla tercih etmem

ben rengini de, altını da üstünü de çok beğendim. güle güle giy, Allah tamamına erdirsin

canım rengi çok güzell ama bence parlak saten gibi olan kumaş elbisenin üzerinde hiç olmasa modeli daha çok ortaya çıkar zaten kabarık bi elbise çok sade olması gibi bişey olamaz sadece abartılı kısmı olmazsa daha güzel durur diye düşünüyorum.

Eteği çok göz yoruyor.Renk olarak da bana soluk geldi açıkçası.

Mutluluklar.

Allah mesut etsin canım çok güzelmiş, rengi de çok hoş, çok abartılı değil aslında bende daha da abartılı olanlarını gördüm.

elbise çok hoş gerçekten güle güle giy.. ama nişanınız nerde olacak düğün salonları cafe gibi yerler için biras abartı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…