Sizce normal bir şey mi söylemiş?

Feriştah gibi söylediğini düşün, odaya girdiğimde kirlileri ayırıyürdü

Zaten erkek arkadasimin mesleği gereği uzak şehirlerde olacağız. Yani bunu en fazla yılda iki kez göreceğim

Ya uf ben hiç gelemem öyle şeylere

Haha aynen feriştah gibi söyledi. Orda olsan anlardın

Acaba sizin yikamadiginizimi ima etti ne dediği belli değil takmayın ya bosverin

Art niyet hiç yok herşeyi takarsaniz işiniz var ben olsam kolay gelsin der gecerdim

salak olduğunu düşünürüm.

Zaten erkek arkadasimin mesleği gereği uzak şehirlerde olacağız. Yani bunu en fazla yılda iki kez göreceğim
E çok iyiymiş işte, gördüğünüz zaman da he he deyin kendini eğlesin hiç kafaya takmayın

Peki sence nasıl davranılır böyle bi eltiye? Ay hiç sevmem ya hep gelir beni bulur
Benim 3 tane var bilsem benim aram iyi olurdu
Takma ne derse desin yokmuş gibi davran oyle daha çok sinir oluyorlar
Ben aynı ortamda olunca bile görmemek için odaya gidiyorum

-X’in onun kirli donları benim ben yıkayacağım!
-Hayır ben yıkayacağım, ellerimle ayıklayıp tek tek yıkayacağım.

Böyle daha yüzüğü takmadan eltiler, aşkoşun çamaşırını yıkamalar hoş geliyor herhalde. Evlenince de aman gelmesinler gitmesinler, donunu ben mi yıkayacağım ıy. Neden böyle oluyor? O imzayı atınca ne değişiyor acaba?

Bence bu imzayı atınca da değişmeyecek türden

Baştan mesafeni koy ve laflarını ardı ardına yapıştır Normal değil ya ne alaka onun kirlilerini ben yıkayacağım vs. Patavatsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…