Sizce normal bir şey mi söylemiş?

Şu elti muhabbetlerinin bu kadar abartıldığı başka bir ülke daha var mı acaba? Neden değerli vaktinizi eltiler yüzünden harcayıp o güzel kafalarınızı bununla dolduruyorsunuz? Bana yan baktı, çamaşırını yıkadı, kıskandırmaya çalıştı... Herkesin kişisel tercihi tabi ama benim zamanım bunları düşünecek kadar değersiz değil mesela. Kim ne yapıyorsa yapsın, siz kendi hayatınıza, kendi işinize, nişanlınız ile olan muhabbetinize odaklanın. Bu konuya daha şimdiden enerji akıtmaya devam ederseniz nur topu gibi bir "elti" sorununuz olur.
Vallahi eltiler ya da başka etiketli akrabalar bu kadar önemli insanlar değiller.
Ülkecek el birliği ile çıkalım şu buhrandan güzelim kadınlar. Biz bunları kafamıza takmazsak kendi kendilerine yok olup giderler ve kolektif bilincimizden de sileriz bir ihtimal. Yapmayın gelin genlerimizden atalım bu meseleleri 😌😌😌☁️☁️☁️💙💙💙

Yeni gelininizi kıskanırım diye daha beni tanımadan ağzıyla söyleyen biri.
Bunu sana yetistiren sevgilin var ya.
Hah, senden duyduğu ne varsa inan ki naklen yayın yapıyor..çünkü zaten düşünüp konuşan biri olsa seni doldurmaz, bu bilgiyi içinde tutardı.
Bence konudaki en tehlikeli insan bu bilgiyi sana söyleyen sevgilin

Bunu sana yetistiren sevgilin var ya.
Hah, senden duyduğu ne varsa inan ki naklen yayın yapıyor..çünkü zaten düşünüp konuşan biri olsa seni doldurmaz, bu bilgiyi içinde tutardı.
Bence konudaki en tehlikeli insan bu bilgiyi sana söyleyen sevgilin
Şahsen ablamin eşi eniştem de yeni damadınızi kıskanırım dese ben de ona söyleyebilirdim. Ama amacım bacanakları birbirine düşürmek olmazdı. O yüzden bilemiyorum 🤷🏻‍♀️

Selamlar herkese
Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittik.
Eltim bana tuhaf şekilde bakarak yani kıskandırır gibi söyleyerek "Onun valizlerini çantalarını ben götürücem eve, kirlileri filan varmış onları yıkıycam" dedi. Normalde de çok kıskanç biri eşini filan çok aşırı kıskanırmış. Sizce bu söylediği normal bir şey mi? Sizin erkek arkadasiniz için yengesi böyle dese ne hissedersiniz?
Biraz tuhaf biri. Çok boş konuşuyor, konuşkan biri ben daha oturaklı olgun karakterdeyim yerine göre konuşurum, o tam tersim. Yeni gelininizi kıskanırım diye daha beni tanımadan ağzıyla söyleyen biri. Bana bakışları filan da bir tuhaftı zaten...
Benim eşimin amcasının oğlunun karısı elti bile değil . Kayınbabama ve kayınvaleme küsmüştu gelinizi benden çok seviyorsunuz diye sülale in en gıcık ve en çok konuşkan gelini nasıl sinir bozucular yaa en sevmediğim muhabbetler

Şahsen ablamin eşi eniştem de yeni damadınızi kıskanırım dese ben de ona söyleyebilirdim. Ama amacım bacanakları birbirine düşürmek olmazdı. O yüzden bilemiyorum 🤷🏻‍♀️
Bu ikinizin de daha evliliğe hazır olmadığını gösterir .

Yooo , gayet de doldurmak olmus.
Tanışmadan söylediği şeyler sende önyargı oluşturmuş .
Ben de aynı yollardan geçtim, o yuzden benim kırmızı cizgim oldu bu şey. Gerçekten söylüyorum, ailesi hakkında muhabbetleri , senin bozulacagin şeyleri vs sana söylüyorsa sende ne var ne yok onları da aielsine söylüyordur.
Bende de vardı bir model . Çocuğun evinde yaşasam bu kadar bilirdim her şeyi. Annesinin sevgilisi vardı, geldi mi gitti mi kavga mı ettiler,barıştılar mi anlatirdi. Salak bir kiz kardeşi vardı,benimle tanıştığı yemekte geğirerek isim söyleyen,evli barkli kadın. Onun benim için dediklerini, iyiii, kötüüü.her şeyi anlatırdı , "zaten uyuz oluyorum anlatma bana dediklerini" dersim, 'senle paylasmadigim her şey için kotu hissediyorum' derdi. Neyse , ayrıldıktan sonra öğrendim ki benim ona anladittiigim ne varsa ,ikimizin arasinda özel, benim geçmişimle ilgili özel, aile hikeyemle bilmemnemle paylaştığım ne varsa tüm ailesine de naklen yayın yapmış.
İshal ağız deniyor bunlara.
Çünkü zaten her şeyin her yerde söylenmeyecegini bilseler söylemezler. bilmediklerinden söylüyorlar ve sana onu soyleyen ailesine de senin onlar hakkında paylaştığın her şeyi söyler.
Ben o gerizekaliyi terkedildi 6 yıl oldu. Altı yıldır ne Zaman böyle bir hikaye duysam hem KKdan hem kendi sosyal çevremden. Hep takip ediyorum, çoğu adamın aynen böyle olduğu ortaya cikiyor.
Hiç şaşmaz.
Red flag derler ya, bence eltiden ziyade bundan kork. Böyle adamlar işte tüm aileyi birbirine düşürüp sonra da mağdur edebiyatı yapıyorlar 😂😂

Ben daha oturaklı olgun karakterdeyim
Kusura bakmayın ama birinin size bunu söylemesi gerekiyor
Burdan bakınca ortada fol yok yumurta yokken erkek arkadaşının evine giden
Daha sonra yine ortada fol yok yumurta yokken evin gelinini kendi kendine "elti" ilan eden siz mi oturaklı ve olgun karakterlisiniz ?

Nerde görsem tanırım kidemliyim ben kiziiiiium her iş gelir elimden don bile yıkarım demek istemiş tövbe ya insAllah başını çok agritmaz kardesim

Off konu çok komik ya😂 kirli sonları kıskanılıyor resmen adamın. Erkek olmak varmış demekki😂😂
Tatlım bu kadar sığ muhabbetlere gitme. Daha evlenmeden elticilik moduna geçmişin. Halinden tavrından sürekli bir yarış halinde olacağın belli ki daha ortada fol yok yumurta yok. Bi ciddiyete binsin ilişki sonra kıskanırsın.

Back
X