sizce normal mi bence deyil

sermin1982

gülümse hayata
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
388
636
303
Merhaba arkadaşlar kuzenimin 6 aydır süren bir ilişkisi var adına ilişki denirse aile büyükleri vasıtası ile tanıştılar (erkek arkadaş 45 yaşında kuzen 36) konuşmalar telefonda oluyor genelde çok sık dışarda görüşme olmuyor (not :işyerleri yaşadıkları yer biribirine çok yakın )görüşme talebi kuzenden geliryor erkek arkadaşı görüşelim demiyor bu bana biraz tuaf geliyor kuzenime söyledim bunu sizce ben haksız mıyım kız arkadaşı ile insan oturup konuşmak birlikte vakit geçirmek istemez mi bence hayatında başka biri var gibi geliyor bunu kuzene söyledim üzülmesini istemiyorum haksız mıyım biraz araştırmasını söyledim

45 yaşında adam sonuçta. 20 li yaşların başında evlense torunu olurdu. Elbet kişiden kişiye değişir fakat o yaşlarda bazı şeyler çok zor. 40 yaşındayım bugün yalnız olsam kimseyle ugrasmam vallahi. Otururum evimde mis gibi :)

Kuzeniniz sorun etmiyorsa sizin bu kadar üzerinde durmanizi cok dogru bulmadim. Onlar belki de durumlarindan memnun. Anlattiklariniz ise aldatma durumu oldugunu göstermiyor illa ki.

İkisi de kocaman insanlarmış. Neyin tuhaf neyin normal olduğunu anlayabiliyorlardır bence. Belki böyle bir ilişki yaşamak istiyorlardır. Kuzeniniz rahatsız mı bu durumdan?

iliskilerin ic yüzünü kimse bilemez.
araya ücüncü kisiler de girince icinden cikilmayacak durumlar olusabilir.

bence kuzeniniz ne yaptigini biliyordur.. 36 yasinda sonucta..
hem her iliski dinamigi farklidir. adam belki tembel belki organize olamiyor vsvs.. hertürlü varsayim yapabiliriz ama bos yani cunku bizi sizi ilgilendiren birsey yok ortada

Mutsuz
iliskilerin ic yüzünü kimse bilemez.
araya ücüncü kisiler de girince icinden cikilmayacak durumlar olusabilir.

bence kuzeniniz ne yaptigini biliyordur.. 36 yasinda sonucta..
hem her iliski dinamigi farklidir. adam belki tembel belki organize olamiyor vsvs.. hertürlü varsayim yapabiliriz ama bos yani cunku bizi sizi ilgilendiren birsey yok ortada
Mutsuz olduğu gördüm o
Bekar evli deyil aileyi tanıyoruz

Hayat yorgunudur. 30 bilmem kaç yaşındayım 😂. Hafta içi dışarı çıkmak istemiyorum işten sonra hafta sonu ise belki 😂. Birine söz verdikten hemen sonra iptal edesim geliyor bir de. 45 yaşında erkek için çok normal 😂.

45 yaşında adam. Yalnızlığa alışmış. 1 ayağı gitse 1 ayak geri geliyordur evlilierin sıkıntılarını görüp. İnce eleyip sık dokumayı geçmiş o. Üşeniyodur tanış, nişanlan, evlen, çocuk yap. Herşeyin hesabını ver oooooo bn de aramazfım sanırım 45 yaş erkek olsam

45 yaşında adam. Yalnızlığa alışmış. 1 ayağı gitse 1 ayak geri geliyordur evlilierin sıkıntılarını görüp. İnce eleyip sık dokumayı geçmiş o. Üşeniyodur tanış, nişanlan, evlen, çocuk yap. Herşeyin hesabını ver oooooo bn de aramazfım sanırım 45 yaş erkek olsam
doğru sende haklısın :KK48:

Gay olabilir , ailesi hay olduğunu bilmeden ona birilerini tanıştırıyordu r o da açık açık söyleyemeyeceği için böyle görüşmeyerek vs soğutmaya kadının ilişliyi bitirmesine çalışıyordur

Kuzenin yaşayıp görsün bakalım neler olacagını..sonucta yaşlar 18,19 değil..

Back
X