Sizce normal mi? Fikirlerinizi bekliyorum...

:asigim:sen çok seviyorsun cnm ondandır ama bence az sakin ol herşeyi dert edinme kafana çok takma rahat bırak adamı sana olan sevgisini biliyorsan bu yeterli zaten bu durum hem seni hem onu rahatsız eder inan:nazar:
Allah sevginizi daim etsina.s.

çok seviyorum cnm yaa ondan oluyo zaten, sevdiğim hiçkimseyi ya da hiçbirşeyi üstünkörü sevemiyorum,o kadar derin yaşıyorum kiiii...Bu kamyon yazısı nasıl da beni anlatıyorr
Suçum seni sevmekse kaderime razıyım:roflol:

ya inan lütfen yanlis anlama ama gülüyorum su an okuduklarima komik cünki
bunlari nasi dert edersin anlamis degilim canim
burcun yengecmi acaba? cünki bende senin gibiydim ama a$tim kendimi ne kuruntu ederim ne dert ederim vay niye baktin vay niye tutmadin asla onu kendin gibi olmasini bekleme nafile yani bosuna beklemis olursun ben benim odunu 12yildir degistiremedim onu oldugu gibi seviyorum asigim ona odunuma

Yok cnm niye yanlış anlıyayım aksine herkesin fikrine çok saygı duyuyorum.Burcum yengeç diil, akrep,hem de yükselenim de...

akrep yengec ayni guruplardan aman neyse konumuz burclar degil akrepleri severim ama düzgün adamlardir:)

heh diyodumki kendini aslaaa ama aslaaaa üzme hislerini oldugun gibi ya$a kar$iliksiz , ben öyleyim artik cani sarilmak istersen sarilsin mucuk alcaksa alsin

bana eski halimi hatirlattiniz. eski sevgilimle birlikteyken en ufak tavrina kirilir surat yapardim ama kapris olsun diye deil. gercekten kirilirdim. suratimi asardim sorardi, ne oldugunu bile soylemezdim. o anlasin isterdim yaptiginn farkinda olsun diye beklerdim ama hicbir zaman boyle olmadi. kimi zaman ben buyuttum kimi zaman da gercekten o hakketti. ama sonuc olarak hicbir zaman sebebini anlamadi. erkekler boyle. bir adim oncesinde acaba ben ne yaptim da bu boyle oldu demezler. burda ayrinti sudur. bir kadin boyle otu sapi sadece tek bir sebeple kafaya takar: eger soz konusu kisiyi hayatinizin merkezine koymussaniz bir sure sonra kafayi onla bozarsiniz. kendi bireyselliginize yogunlasin birazcik. esiniz icin kendinizden cok fedakarlik ediorsunuz ve onu ne kadar sevdiginize yogunlasiorsunuz. oyle olunca onun en ufak tavri sizi kirior. neden??? cunku kendi kendinize soruorsunuz ben onu soyle seviorum boyle seviorum onun yaptigina bak!!! eh dolayasiyla mutsuz oluosunuz.

ben sevgilimden ayrildiktan sonra ne kadar yanlis yaptigimi anlamistim. simdi o hatalarin hicbirini yapmamaya calisiorum. sonuc ne:: kaymagini yeni sevgilim yiyo naniknaniknaniknanik

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Gercekten zor bir durum sizin adiniza.
Ama ufak tefek seyleri kafaya taktiginizin farkindasiniz, ki bu farkindalikta güzel birseydir.
Bazilari "su gün su saatte öpmedi beni" diye dert yanabiliyor, ve hatayi karsi tarafta ariyor.

Olumlu düsünün. 24 saat kimse kimsenin dizinin dibinde duramaz.
Veya bir insan evli diye, baska insanlarla iletisimini kesemez.
O sizin, zaten size ait, sizi seviyor.
Yoksa su an sizle evli olurmuydu?
Bence sevdiginiz adama sahip olmanin keyfini yasayin.
Sevipte kavusamayanlar ve baskalarina yar olanlar var, onlari düsünün.
Ve esinizi böyle ufak tefek seylerle sIkmayin olur mu;))

Mutluluklar diliyorum.

Ah canımm aynı bizamanlar benim yaşadıgım duygular yeni evliyken çok yasadım çokk bunalımlara girdim.Aynısı banada olurdu karsılıklı kanepelerde otururuz ben isterimki gelsin dizime yatsın sacını oksayım ,birbirimize iltifatlar yagdıralım yok adam odun resmen odun hemde yontulmamısından hatta evliligimizin ilk yılları derin dondurucu derdim ve çok uzulurdum gunlerce agladıgımı bilirim bu beni sevmiyormu diye , ama hiç içime atmadım zamanı ve yeri geldikce aslında söyle söyle yapsan çok hosuma gider beni sevmiyormusunki yapmıyorsun dedim baslarda çok asırı tepki verdi amma abarttın dedi yeri geldi tartıstık yeri geldi haklısın dedi vs derken 10 yıl oldu ve çok sukur 3. çocuktan sonra ne hikmetse bizimki bir degişti bir degişti durup durup sarılmalar gelip dizime yatmalar iltifatlar oooo
Sana tavsiyem içine atma sanmaki içine atınca o anlıycak guzellikle yerii ve zamanı geldikce konus ama emri vaki degil böyle yapsan çok hosuma giderdi seni çok seviyorum vs tarzında

bence erkekler bayanların bu davranışlarından sıkılıyor, oyüzden üzülsekde onlara ek yansıtmamalıyız, erkekler ve kadınların sevgi ilgi anlayısı farklı. bayanlar hep kedi gibi esinin yanında olmak istiyo ama erkekler böle diiil

Ah canımm aynı bizamanlar benim yaşadıgım duygular yeni evliyken çok yasadım çokk bunalımlara girdim.Aynısı banada olurdu karsılıklı kanepelerde otururuz ben isterimki gelsin dizime yatsın sacını oksayım ,birbirimize iltifatlar yagdıralım yok adam odun resmen odun hemde yontulmamısından hatta evliligimizin ilk yılları derin dondurucu derdim ve çok uzulurdum gunlerce agladıgımı bilirim bu beni sevmiyormu diye , ama hiç içime atmadım zamanı ve yeri geldikce aslında söyle söyle yapsan çok hosuma gider beni sevmiyormusunki yapmıyorsun dedim baslarda çok asırı tepki verdi amma abarttın dedi yeri geldi tartıstık yeri geldi haklısın dedi vs derken 10 yıl oldu ve çok sukur 3. çocuktan sonra ne hikmetse bizimki bir degişti bir degişti durup durup sarılmalar gelip dizime yatmalar iltifatlar oooo
Sana tavsiyem içine atma sanmaki içine atınca o anlıycak guzellikle yerii ve zamanı geldikce konus ama emri vaki degil böyle yapsan çok hosuma giderdi seni çok seviyorum vs tarzında

Ya benim eşim etrafımda gödüğüm birçok erkekten daha çok sevgisini belli eder bana,belki de bu yüzden beni fena alıştırdı şimdi de yapmadığı zaman çok üzülür hale geldim.Belki de diyorum çocuğumuz henüz olmadığı için tüm ilgim onun üzerinde ve bu kadar ilgi bekliyorum.Bir de çalışma koşulları çok yoğun ,eve saat 11 de geliyor ,tüm gün yanımda olmağının sanki telafisi olmalıymış gibisine ilgi bekliyorum,Yani ben de kendime "psikopat" teşhisi koymadan önce bu nedenlere sığınıyorumyerimseniben
Bu arada eşinizin 10 yıl sonra istediğiniz gibi olmasına çok sevindim,demek ki zaman bezı şeylerin ilacı ,umarım ömrünüzün sonuna kadar çok mutlu olursunuz bebişlerinizleeea.s.

Back
X