Sizce normal mi ?

geceninkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.277
3.055
133
Merhaba benim sevgilim, nişanlım gündüz arıyor, en fazla 2 kere falan ama akşamları da mesaj atsın istiyorum bazen atıyor bazen atmıyor üstüne gitmesem hiç atmıyor, o kadar şey söylememe rağmen. Ben çok değil 10 dk mesajlaşsak yeterli, üstüne gitmeyince hiç mesaj atmıyor. Cevremde görüyorum sevgilisini aramaktan rahat bırakmayanlar var,benimkisi 1 2 kez arasın günde yetiyor, arkadaşlarımın falan arıyolar kapatıyorlar 10 dk geçmeden yine arıyolar tamam ben böyle istemiyorum ama en azından aramasına ek mesaj atabilir ben üstüne gidince hiç atmicak, ben sevgili gibi olmak hissetmek istiyorum sen beni mahrum bırakıyorsun herkese özendiriyosun buna dedim. Beni sevmesine sonsuz inanıyorum ama daha fazla haberleşmek istiyorum. Sevmesem ve güvenmesem asla bu duruma katlanmazdım.

Genelde evli erkekler internetten filan sevgili bulup bekariz diye yalan söylüyorlar e tabi aksam karilarinin yaninda da mesaj filan atip arayamiyorlar. Ama siz zaten nisanliymissiniz bu ornek size uygun degil.
Yok yok Allah korusun öyle karakterde birisi değil şükürler olsun ki, nişanlım akşamları genelde erkek arkadaşlarıyla buluşuyor içki falan içiyorlar arabada ara sıra, kafam orda oluyor diyor ama mesaj falanda atıyor ben hatırlatmadan yapsın istiyorum

Erkekler genelde sevmiyor bunu
sevgiliyken hadi seni kırmamak için yapıyor da nişanlısınız ve evlenmeye az kalmış artık kendisi gibi davranıyorlar
Daha geçen akşam arkadaşlarımız geldiğinde şu cümle yi kurudu "ya ne ergenmişiz zırt port mesajlaşma konuşma isteği geliyormuş "
Buna istinaden arkadaşımın eşi de şöyle diyip noktayı koydu
+nasılsın aşkım
-iyiyim aşkım
+nerdesin aşkım
-evdeyim aşkım sen nerdesin aşkım
+bende evdeyim aşkım
+nasılsın aşkım .....
Evlendikten sonra düşünüldüğünde de gerçekten çok komik geliyor
Sorun ve sıkıntı görmüyorum ben ☺

Neden şöyle düşünmüyorsunuz,
Sırf siz sürekli aynı uyarıyı yapmayın diye sizi tatmin için mesajlar attığında, aradığında daha mı çok düşünülmüş oluyorsunuz? Yani bu size samimi gelecek mi? Sırf nişanlısıyla arası açılmasın diye bunu bir görev gibi düşünecek. Ben sizi düşünmüyor demiyorum. Ama baskılamayla "ilgi" olmaz. Herkesin yaklaşımı farklıdır. Sizde nabza göre şerbet vermeye çalışın. Bana kalırsa mıç mıç mesajlar atılması sürekli aranması da bayar insanı

Erkekler genelde sevmiyor sevgili ile hadi seni kırmamak için yapıyor da nilanlısınız ve evlenmeye az kalmış artık kendisi gibi davranıyorlar
Daha geçen akşam arkadaşlarımız geldiğinde şu cümle yi kurudu "ya ne ergenmişiz zırt port mesajlaşma konuşma isteği geliyormuş "
Buna istinaden arkadaşımın eşi de şöyle diyip noktayı koydu
+nasılsın aşkım
-iyiyim aşkım
+nerdesin aşkım
-evdeyim aşkım sen nerdesin aşkım
+bende evdeyim aşkım
+nasılsın aşkım .....
Evlendikten sonra düşünüldüğünde de gerçekten çok komik geliyor
Sorun ve sıkıntı görmüyorum ben ☺
Tabii ki çok sıkıntı değil ama aynı evde yaşamıyoruz sonuçta, evli olsak neden yazışalım :) Özlediğinden hatır hal sormak için yazar insan, bende sevgililik dönemini yaşamak istiyorum haksız mıyım :)

Etrafa bakıp değerlendirme yapacağınıza olduğunu gibi kabullenseniz sorun kalkacak gibi adamın içinde yok ne yapılabilir ki bu durumda ?
Konuşmak istediğiniz zaman siz arayın mesaj atın vs.

Neden şöyle düşünmüyorsunuz,
Sırf siz sürekli aynı uyarıyı yapmayın diye sizi tatmin için mesajlar attığında, aradığında daha mı çok düşünülmüş oluyorsunuz? Yani bu size samimi gelecek mi? Sırf nişanlısıyla arası açılmasın diye bunu bir görev gibi düşünecek. Ben sizi düşünmüyor demiyorum. Ama baskılamayla "ilgi" olmaz. Herkesin yaklaşımı farklıdır. Sizde nabza göre şerbet vermeye çalışın. Bana kalırsa mıç mıç mesajlar atılması sürekli aranması da bayar insanı
Mıç mıç bende istemem ama benim ilk sevgilim ve evleneceğiz, bende sevgililik dönemini yaşamak istiyorum :(

Tabii ki çok sıkıntı değil ama aynı evde yaşamıyoruz sonuçta, evli olsak neden yazışalım :) Özlediğinden hatır hal sormak için yazar insan, bende sevgililik dönemini yaşamak istiyorum haksız mıyım :)
Seni çok iyi anlıyorum hakkın ama bu da onun yapısı karakteri sende tolere edicem canım
Evlendikten sonra daha çok arayacak sen inan bana :halay:

Back
X