sizce normal mi?

umutyok

yürüyorum düş bahçelernde
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
407
2
46
Ankara
kızlar aile mevhumu iyi kötü günde birbirine destek olmak çok güzel yazacağım konuyu bundan ayrı tutarak değerlendirin lütfen....bende ablamda evliyiz ablam başka bi şehirde küçük bebeği var arada bir annemlere gelir kalır onlar gelince bende eşimin izniyle 1 en fazla 2 gün kalırım bu seferde aynı şey oldu gedliler bende gittim yiğenimde ablamıda ablamla annemle olan üçlü sohbetlerimzide özlemiştim ama hata etmşim gittim benden 1 2 saat sonra büyükannemiz geldi neyse önmli deil yaşlı kadın canmız kanımız o da özlemiş sonuç da sonra teyzemiz geldi tamam güzel misafire hürmet etmiş görmeye gelmiş dedim ama akşam oldu halen gitmiyor evi yakın dolmuşla 5 dakka istese yürürde ama yatıyım dedi açıkcası sinir oldum ablamla sık görüşemiyoruz artık bayram tatilleride bitti uzunca süre göremem mecburen hep beraber oturduk yatacak yerimiz kısıtlı b.annede kalınca her yer yatak yorgan oldu ne sohbet ne hasret giderme kargaşayla geçti işin kötü yanı ablam her geldiğinde yapıyolar hiç düşünmezler dertleşirler mi konuşurlar mı diye gerçekten üzüldüm geçen kış annemle gittik ablama arkamızdan geldiler ben mi sinirleniyorum yaptıkları gerçekte gıcık bi hareket mi

Büyük anneniz bir odada yatar uyur yaşlı insanlar zaten dayanamaz düşer kalır.
Başka bir odada bol bol dertleşebilirdiniz bu kadar problem olacağını sanmıyorum.
Kendi annanem geliyorda aklıma onun için böyle bir şey düşünmek içim cız ediyor.
Sanırım ben tarafsız olamayacağım.
Büyük annenizin sizi özleyip gelmiş böyle düşünmeniz içimi burktu.

büyükannem canım ciğerim dediğin gibi uyurda ama teyzem öyle deil uyumaz yanındada tek kelime etmek istemem açıkcası sır olaarak kalmaz çünkü bide o kadar yakın otururken yatması manasız zaten dikkatli okursanız asl kimden rahatsız olduğumu anlarsız

Son düzenleme:
bende cok uzuldum gercekten buyukanneniz adina
insan oglu boyle iste gelse suc gelemse onemsemiyorlar gelipte gormeye tenezzul etmiyorlar denir
bende bu konuda tarafsiz olamayacagim cag oyle bi cag olmuski msn var artik telefondan camerali gorusme var her halukarda gorusebilirsiniz yani kardesinizle

ya arada kuşak farkı var biraz düşünceli olmaları lazım büyüklerin, biz onları sevsek de hitap edemeyiz onlara, kardeşler özlem gidersin diye. benim anne tarafım bursalı çok düşüncelidirler o konuda. ama genelde yok maalesef o ince düşünce.

arkadaşlar dkkatli okumuyormusunuz yoksa mahsuz mu yapıorsnuz canım ciğerim diyorum asıl takılığım nokta teyzem çok yakın mesafede olmasına rağmen kalması inanın samimi değil yanında bişey konuşulmaz diker kulaklarını herşeye yorum yapar düğünüme kınama bi yabancı gibi son dakka geldi ona karşı soğudum açıkcası

Onlarda kendilerini aile içinden hissettikleri için kalmak istemişlerdir, tıpkı senin sohbet etmek/dertleşmek istemen gibi.. Büyütme bence, ablan bir dahaki gelişinde bir gecede sende kalsın bolca hasret giderin :)

Onlarda kendilerini aile içinden hissettikleri için kalmak istemişlerdir, tıpkı senin sohbet etmek/dertleşmek istemen gibi.. Büyütme bence, ablan bir dahaki gelişinde bir gecede sende kalsın bolca hasret giderin :)
onlar her zaman yapabilir ama ben yapamam ayrıca uzunca bi süre artık ne ablam gelebilir ne de ben gidebilirim

bence düşüncesizlik yapmışlar....

ewet bende ince düşünce istemiştim sadece burda konu saptı baya ben benim mutsuzluğumdan mutluluk çıkaracak olan bi insanın yanında sorunlarımdan bahsetmek istemiyorum açıkcası

Kırmızı ile işaretlediğim yerlerde çoğul konuşmanız ister istemez babanneniz içinde aynı düşünceye sahip olduğunuz anlamı çıkartıyor.
Gayet iyi okudum ben.

Bize yöneltmişsiniz bu soruyu bende kendi adına rahatsız olmamanız gerekir dedim.
Madem teyzenin sır tutamayan biri uygun bir dille misafir kabul edemeyeceğinizi söyleyin.

misaffir bununla ilgili herhangi birşey sölemeden yatıya gelmişse sölenecek hiç bişey kalmıyor mecbur kalıosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…