kızlar aile mevhumu iyi kötü günde birbirine destek olmak çok güzel yazacağım konuyu bundan ayrı tutarak değerlendirin lütfen....bende ablamda evliyiz ablam başka bi şehirde küçük bebeği var arada bir annemlere gelir kalır onlar gelince bende eşimin izniyle 1 en fazla 2 gün kalırım bu seferde aynı şey oldu gedliler bende gittim yiğenimde ablamıda ablamla annemle olan üçlü sohbetlerimzide özlemiştim ama hata etmşim gittim benden 1 2 saat sonra büyükannemiz geldi neyse önmli deil yaşlı kadın canmız kanımız o da özlemiş sonuç da sonra teyzemiz geldi tamam güzel misafire hürmet etmiş görmeye gelmiş dedim ama akşam oldu halen gitmiyor evi yakın dolmuşla 5 dakka istese yürürde ama yatıyım dedi açıkcası sinir oldum ablamla sık görüşemiyoruz artık bayram tatilleride bitti uzunca süre göremem mecburen hep beraber oturduk yatacak yerimiz kısıtlı b.annede kalınca her yer yatak yorgan oldu ne sohbet ne hasret giderme kargaşayla geçti işin kötü yanı ablam her geldiğinde yapıyolar hiç düşünmezler dertleşirler mi konuşurlar mı diye gerçekten üzüldüm geçen kış annemle gittik ablama arkamızdan geldiler ben mi sinirleniyorum yaptıkları gerçekte gıcık bi hareket mi