Esim is seyehattine cikti 3 günlügüne. Bende 3 yasindaki oglumla evde kaldik. Kayinvalidemle kayinbabam tutturdu gelin 1 gecede olsa kalin torunumuzu özledik diye. Bende iyi madem hem oglumda oynalanir onlarla diyerekten geldim kaldim. Bugünde anneme gecicem. Görümcelerimde yoklar biri uzaga evli kücügüde okullar tatil nedeniyle onun yaninda. Demin bana soruyor kv; yarin evde olurmusun, ona göre misafir cagiricam bide sırıtarak söylüyor. Bende dedim; benle ne alakasi ve anlamayadim anne, dedim. Oda; ayyy canim hic güvenemiyorum kendime kizlarda olmayinca misafir cagirmaya, mutfaktan cikamiyorum o zaman dedi. Bende; kendi evime cagirdigim zaman bende cikamiyorum mutfaktan bide kücük cocukla,dedim. Yaparsin 5 cay aperatifler oturursun madem dedim. Bisey demedi ama bozuldu gibi. Iyide haketmedimi? Zira bana hic normal gelmedi konusmasi. Ben senin hizmetcinmiyim yani ne saniyorsun kendini. Cok hadsizce bana göre. Ben kizi degilim totosuna güvenmiyorsada cagirmayacak misafir. Kayinbabam yanimizdaydi hicbisey söylemedi. Ama sinirlendim hemde cok... aramiz kötüde degil o yüzden cokta sert tepki vermek istemedim. Son olarakta hem zaten yarinda yokum anne sen bana güvenme ben kalirim annemlerde dedim..
Not: KV 45 YASINDA! ELI AYAGI DÜZGÜN HICBIR SAGLIK SORUNU OLMAYAN BIRI!