Tsk ederimGeçmiş olsun. Anne işte kıyamıyor. Canım annelerimiz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tsk ederimGeçmiş olsun. Anne işte kıyamıyor. Canım annelerimiz.
Aynen,insallahBence normal değil. Kimse kimseye hizmet etmek misafirini ağırlamak zorunda değil. Rica eder işte kızım sen şu böreği güzel yaparsın akşamdan hazırlarmısın demek ayrı sen ağırla demek ayrı. Bi daha da diyemez herhalde böyle bişey
Var evet ben bu zamana kadar iki tanesine denk geldim biri bir arkadasimin annesi gelinleri ailedeki herkesin arasini bozmaya calisti kadin gikini cikarmadi ayni apt. Oturuyolardi gelinin evini temizliyodu ki gelinin isine geliyodu hani rahatsız olmuyodu çocuğunu kv birakip akşama kadar yatiyodu akşama yemege oraya cikiyolardi biride teyzem üç gelini var hayatta ayrim yapmaz birine bisey aldığında ucunede aynisindan alir onlarla problem yasadimi hayatta oğullarına soylemez neden huzurlari bozulsunki akşam oldumu herkes kapisini kapatip kendi evine çekiliyor der eşinden kalan maaşı oğlullarina paylastirir babalarinin parasi hepsinin hakki var derHerkes aynı değil tabiki de çok iyi kv'ler de var ama genel olarak kv'ler gelinleri nedense potansiyel düşman olarak görüyor...
Aynen öyle çok güzel anlatmışsınız. Gelini hizmetçi olarak görenlerin sayısı azımsanmayacak kadar fazla. Sanki gelinler mecburmuş gibi. Dediğiniz gibi içten gelen birşey bu.Bu bi tek bizde var oğlumla evleniyosa bana da hizmet edecek kafasi ama normalde insan içinden gelirse yapar zaten herseyi sadece anne kv de degil yani başka birine de yardim edilebilir ama bizim toplumda gelinse hizmetli kafasi var ama kiymetli ogluslari esinin ailesi e bişey yapmaya kalksa hemen oglum kullandirtma kendini derler
Önce iyi ve vicdanlı bir insan olmak gerekiyor bunun için.Var evet ben bu zamana kadar iki tanesine denk geldim biri bir arkadasimin annesi gelinleri ailedeki herkesin arasini bozmaya calisti kadin gikini cikarmadi ayni apt. Oturuyolardi gelinin evini temizliyodu ki gelinin isine geliyodu hani rahatsız olmuyodu çocuğunu kv birakip akşama kadar yatiyodu akşama yemege oraya cikiyolardi biride teyzem üç gelini var hayatta ayrim yapmaz birine bisey aldığında ucunede aynisindan alir onlarla problem yasadimi hayatta oğullarına soylemez neden huzurlari bozulsunki akşam oldumu herkes kapisini kapatip kendi evine çekiliyor der eşinden kalan maaşı oğlullarina paylastirir babalarinin parasi hepsinin hakki var der
benim annem.49 yasinda iki evi birden idare ediyor nerdeyseEsim is seyehattine cikti 3 günlügüne. Bende 3 yasindaki oglumla evde kaldik. Kayinvalidemle kayinbabam tutturdu gelin 1 gecede olsa kalin torunumuzu özledik diye. Bende iyi madem hem oglumda oynalanir onlarla diyerekten geldim kaldim. Bugünde anneme gecicem. Görümcelerimde yoklar biri uzaga evli kücügüde okullar tatil nedeniyle onun yaninda. Demin bana soruyor kv; yarin evde olurmusun, ona göre misafir cagiricam bide sırıtarak söylüyor. Bende dedim; benle ne alakasi ve anlamayadim anne, dedim. Oda; ayyy canim hic güvenemiyorum kendime kizlarda olmayinca misafir cagirmaya, mutfaktan cikamiyorum o zaman dedi. Bende; kendi evime cagirdigim zaman bende cikamiyorum mutfaktan bide kücük cocukla,dedim. Yaparsin 5 cay aperatifler oturursun madem dedim. Bisey demedi ama bozuldu gibi. Iyide haketmedimi? Zira bana hic normal gelmedi konusmasi. Ben senin hizmetcinmiyim yani ne saniyorsun kendini. Cok hadsizce bana göre. Ben kizi degilim totosuna güvenmiyorsada cagirmayacak misafir. Kayinbabam yanimizdaydi hicbisey söylemedi. Ama sinirlendim hemde cok... aramiz kötüde degil o yüzden cokta sert tepki vermek istemedim. Son olarakta hem zaten yarinda yokum anne sen bana güvenme ben kalirim annemlerde dedim..
Not: KV 45 YASINDA! ELI AYAGI DÜZGÜN HICBIR SAGLIK SORUNU OLMAYAN BIRI!
Bu arada nisanliyken kahve icelim diye cagirirdi benimki evlerde yakin 3 gunde 1 haftada giderdim ev hep ayakta bulasık camasir halilar sarili koridorda süpürge ortada yarim saat sonra ben suralari mi supursrm derdi supur anne ben de kardesim okuldan gelecek gidiyorum der kalkardim . Evlenme kararini almis olmam kendi evimi idare edecegim anlamina gelir. Onun evini değil. Yardım başka birşey.
Esim is seyehattine cikti 3 günlügüne. Bende 3 yasindaki oglumla evde kaldik. Kayinvalidemle kayinbabam tutturdu gelin 1 gecede olsa kalin torunumuzu özledik diye. Bende iyi madem hem oglumda oynalanir onlarla diyerekten geldim kaldim. Bugünde anneme gecicem. Görümcelerimde yoklar biri uzaga evli kücügüde okullar tatil nedeniyle onun yaninda. Demin bana soruyor kv; yarin evde olurmusun, ona göre misafir cagiricam bide sırıtarak söylüyor. Bende dedim; benle ne alakasi ve anlamayadim anne, dedim. Oda; ayyy canim hic güvenemiyorum kendime kizlarda olmayinca misafir cagirmaya, mutfaktan cikamiyorum o zaman dedi. Bende; kendi evime cagirdigim zaman bende cikamiyorum mutfaktan bide kücük cocukla,dedim. Yaparsin 5 cay aperatifler oturursun madem dedim. Bisey demedi ama bozuldu gibi. Iyide haketmedimi? Zira bana hic normal gelmedi konusmasi. Ben senin hizmetcinmiyim yani ne saniyorsun kendini. Cok hadsizce bana göre. Ben kizi degilim totosuna güvenmiyorsada cagirmayacak misafir. Kayinbabam yanimizdaydi hicbisey söylemedi. Ama sinirlendim hemde cok... aramiz kötüde degil o yüzden cokta sert tepki vermek istemedim. Son olarakta hem zaten yarinda yokum anne sen bana güvenme ben kalirim annemlerde dedim..
Not: KV 45 YASINDA! ELI AYAGI DÜZGÜN HICBIR SAGLIK SORUNU OLMAYAN BIRI!
Bizim elden alma durumumuz olmadi bide eşimle daha önce iki senelik ayrılığın ardından barıştik daha kv ilk görüşmemizde hemen ailene aç konuyu istemeye gelelim bu sefer elimden kacirmak istemiyorum seni dedi 4 ay boyunca ne zaman gorussek soylerdi her gun illaki bi kere arayip soylerdi istemey geldikleri aksam belli etti kendini biz konu sahibinin konusunu da işgal ettim kusura bakmasın ama sanki çok yakin arkadaşlar bi araya gelmisizde dettlesiyomus gibi hissettimÖnce iyi ve vicdanlı bir insan olmak gerekiyor bunun için.
Kv oğlunu çalıp götüren , kendinden koparan birisi olarak görüyor sanırım gelini. Bu yüzden cephe alıyor, oğlunun ayrı bir aile kurduğunu kabullenemiyor. Böyle olunca da davranışlarına yansıyor. Gelin de farkediyor. Huzursuzluk başlıyor.
İnsallah anlarlar bugün degilse yarin yarin degilse illaki bi gün anlasınlar bize olmasa bile gelecek kuşaklarda insallah bide kız tarafına göre daha gule oynaya evlendirirler orda burada çok şükür oglumu evlendiriyorum diye gezinirler sonrada fesatlanirlar kız ailesiyse genelde hep hüzünlü olur hep sevincinin içinde burukluk olur kizim gidiyo diye ama genel olarakta evlilikten sonra burunlarini sokmazlar huzur kacirmazlar laf sokmazlarKendi düşüncelerimi taşıyan hemcinslerimi görünce hala umut var diyorum. Ah birde erkekler anlayabilse eşlerinin mecbur olmadıklarını, analarınında melek olmadığını
Dedigim gibi benimki benden iş bekleyemez herhalde en bastan evine gittiğimde islerini yapmadigim gibi ama yalan yok hamileyken esim bi kaç kere baska konulardan anasının laf sokmalarindan tartisdigimizda sen annemin evini hiç temizledinmi gibi laf soylerdi ben erkeklerin bu kadar ince dusunupte aman evlendim karim anamin evini temizlesin eli ayagi tutan genc kv için bahsediyorum kendiliğinden böyle dusuncegini sanmiyorum eminimki ozamanlarda esim anasinin yanina ugradiginda bi laf soyluyoduki oda bana alakasız yerde soyluyodu bunu hayir ben kendi ailem dahil kimseden bisey beklemem benden de beklenti içine girilmesini istemem ya doguma gittigim gun camda sildim perdede taktim hatta annem gelip yardim etti ben aramadan etmeden ki ona bile sen yapma dedigim halde yapti kv bize geldiğinde yemek yeriz ben bulasigini topliyimmi der hayir iceri gec ben kendim yatmadan toplarim derim onunla beraber iceri gecerim sadece temizlik degil hiç biseyde hiç kimseye minnet etmem kimsede bana etmesin içimden gelirse yaparimAynen öyle çok güzel anlatmışsınız. Gelini hizmetçi olarak görenlerin sayısı azımsanmayacak kadar fazla. Sanki gelinler mecburmuş gibi. Dediğiniz gibi içten gelen birşey bu.
Ben kv ile görüşmüyorum. Küs değiliz ama ne gelip gitme ne de arayıp sorma yok. Çok da memnunum bu durumdan. Herkese tavsiye ederim.![]()