- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Bence o değil ama bir sebepten o kişi ile tanışıklığınızı sorgulamış. Onun kız arkadaşı ile alakalı biri olabilir, senin eskilerden biri olabilir veya senin şu anki durumunu merak eden ve onunla ilişkinin devam edip etmediğini merak eden biri olabilir çünkü amaç aranızdaki ilişkinin boyutunu öğrenmekmiş. Cevabı alınca rahatlamış ve kahveni içerim demiş. Bence bu kişi bir erkek ama o değil.
O giriyorsa sana söylediği gibi sevgilisine de bu siteden bahsetmiştir. Yazan kişinin erkek olduğuna eminim ama sevgilisi tarafından mı yaptırıldı yoksa başka biri mi bak onu bilemiyorum işte.Aklıma gelmedi değil hatta dedim sevgilisi mi acaba benden bahsetti sevgilisi mi soruyor dedim merak edip
Ama nasıl denk gelecek ki bilemiyorum, bir de bu çocuğun olduğunu düşünmem şeyden dolayı, bana bir keresinde bu siteye girip öyle insanlara anonim yazdıgını söylemişti canı sıkıldığında falan o sebepten düşündüm.
Bunu zaten ondan umut beklediğim için yazmadım ama hala merak ediyorsa benimle ilgili bi şeyler demek ki düşünüyor demektir bu da evet egomu tatmin edecekAdam eski sevgilisine dönmüş. O olsa ne oluurr olmasa ne olur
O halde ego patlaması yaşatayim sanaBunu zaten ondan umut beklediğim için yazmadım ama hala merak ediyorsa benimle ilgili bi şeyler demek ki düşünüyor demektir bu da evet egomu tatmin edecek
O halde ego patlaması yaşatayim sanaYüksek ihtimal o dur
Bence kız arkadaşıydı...
Konuştuğu kiz olabilir ağzından laf almak icin sormuş olabilir
Araştırır öğrenir çok zor bişey değil, mutlaka senden haberi vardır...Kız arkadaşının benim bölümümü bilmesi falan imkansız gibi bişey :/
Araştırır öğrenir çok zor bişey değil, mutlaka senden haberi vardır...
Konuştuklarını söylemişti en son, tekrar birleşip birleşmediklerini bilmiyorum kesin olarak, görüşmüyorum çünküokudugum yerde diger kizdir dedim
ama görüstügün cocuk olmasi ihtimali daha yüksekmis anladigim kadariyla
ama bu cocuk eski sevgilisine dönmemismiydi, seninle olan iliski durumunu ögrenip napcak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?