ben biriyle tanıştım instagramdan 4 ay falan oldu avukat yeni mezun oldu ve Melek gibi biri çok kibar efendi başta biz çok fazla konusuyorduk sonra araya bi soğukluk girdi sonra ben üzülmemek için onu kafamdan tamamen çıkarmıştım en son benden birşey istemişti ben hayır diyince üzgün emoji atmıştı cevap vermemiştim ondan 2 hafta sonra bana yazdı baya kibar güzel konuştuk Ankara’da tek başına kalıyor evde o yüzden evde çok durmuyor sürekli dışarda zaten akşama kadarda stajda ona kalırsa 2 haftada 1 falan yazıyor sonra konuşma esnasında uyuya kalıyor sabahta uyuya kalmışım falan yazmıyor bile. Dün gece konuştuk ilk defa bana kafasında evlilik olduğundan falan bahsetti hafiften imalı şekilde bana çevirdi konuyu falan ama ben anlamıyorum onu. Şuan biraz daha gezeyim evleneceğim zaman düzgün bi kızla evleneyim kafasında mı yoksa çok mu yoğun bence insanlar hiçbir zaman dedikleri kadar yoğun değildir. Kızlar bana mükemmel davranıyor arada instada attığım hikayelere karşılık hikaye falan atıyor beni çok beğeniyor. Kızlar sizce o hayal mi bana sadece.
Edit kızlar büyük ihtimal çok yakında buluşucağız eğer buluşursak nasıl davranmalıyım bide Koç erkeği kocası sevgilisi Koç olan var mı
Edit kızlar büyük ihtimal çok yakında buluşucağız eğer buluşursak nasıl davranmalıyım bide Koç erkeği kocası sevgilisi Koç olan var mı
Son düzenleme: