• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce oda benimle evlenmek istiyor mudur

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
ben biriyle tanıştım instagramdan 4 ay falan oldu avukat yeni mezun oldu ve Melek gibi biri çok kibar efendi başta biz çok fazla konusuyorduk sonra araya bi soğukluk girdi sonra ben üzülmemek için onu kafamdan tamamen çıkarmıştım en son benden birşey istemişti ben hayır diyince üzgün emoji atmıştı cevap vermemiştim ondan 2 hafta sonra bana yazdı baya kibar güzel konuştuk Ankara’da tek başına kalıyor evde o yüzden evde çok durmuyor sürekli dışarda zaten akşama kadarda stajda ona kalırsa 2 haftada 1 falan yazıyor sonra konuşma esnasında uyuya kalıyor sabahta uyuya kalmışım falan yazmıyor bile. Dün gece konuştuk ilk defa bana kafasında evlilik olduğundan falan bahsetti hafiften imalı şekilde bana çevirdi konuyu falan ama ben anlamıyorum onu. Şuan biraz daha gezeyim evleneceğim zaman düzgün bi kızla evleneyim kafasında mı yoksa çok mu yoğun bence insanlar hiçbir zaman dedikleri kadar yoğun değildir. Kızlar bana mükemmel davranıyor arada instada attığım hikayelere karşılık hikaye falan atıyor beni çok beğeniyor. Kızlar sizce o hayal mi bana sadece.

Edit kızlar büyük ihtimal çok yakında buluşucağız eğer buluşursak nasıl davranmalıyım bide Koç erkeği kocası sevgilisi Koç olan var mı

Son düzenleme:
Boyle isler belli olmaz nasip kısmet ama bu devirde internetten birine güvenmek de çok zor. Çünkü konuştuğumuz kişi bambaşka biri çıkabilir.

Boyle isler belli olmaz nasip kısmet ama bu devirde internetten birine güvenmek de çok zor. Çünkü konuştuğumuz kişi bambaşka biri çıkabilir.
Ailesini falanda gördüm hikayelerinde ailesi falanda mükemmel bi aile tam istediğim gibi bilgili kültürlü oldukları çok belli. Neden ilgilenmiyordur acaba benimle sürekli en azından hergün neden yazmıyor gece uyuya kalınca sabah kusura bakma demiyor falan

Bacım 4 ayda çocuğu ve ailesini ne çabuk çözdün valla bravo burda 10 yıl sonra anladım gerçek yüzünü diyenler oldukça fazla. Bu kadar hızlı ve fazlaca güvenmen, tam istediğim gibi demen abartı bence. Daha görüşmemişsiniz bile, bir görüşün bakalım karakterini zamanla tanırsın bir dur..

Eşim koç.. iyi adamdır severim keratayı da daha yüzyüze bile gelmemişsiniz,öyle boş kaldıkça yazıyormuş gibi geldi bana :deli:

Ha önemli mi değil bana da yaptılar ben de yaptım:bicak:

Doğru adamı bulana kadar devam :KK50:

İsteyen hele ki evlilik düşünen bir insan
1- daha hiç gerçekte görmediği bir kıza evliliği dillendirmez
2- her an fırsat yaratır
3- yüzyüze görüşmek için bu kadar zaman beklemez

Muhtemelen sizi tavlayabilmek için “evlilik düşünüyorum” ayağı çekiyor. Fazla kaptırmışsınız kendinizi. Dereyi görmeden paçaları sıvamayın derim.

Sen bu evlilik merakını ona da yansıtırsın hemen kacar zaten...2 haftada 1 msj atan kişiyle evlilik düşünmek tam bir polyannasın

Koç erkeği kocası sevgilisi Koç olan var mı

Boşta kalmış da size yazıyor gibi geldi :KK69:
Aynı böyle koç bir tanıdığım vardı, sürekli evlilik lafı açardı benle konuşurken ben de ne ima ediyor diye düşünür dururdum:confused:meğer adamın evlilikle filan alakası yokmuş, bu tip erkekler yem atıyorlar genelde. Güven vermedi bana bu adam:işsiz: Ayrıca bu kadar çabuk hayallere kapılmayın, sonra üzülürsünüz...

Adam hiç görmediği biriyle neden evlenmek istesin? Siz neden hiç görmediğiniz biriyle evlenmek istiyorsunuz?
Adam boşta kaldıkça yazıyor işte, zaman geçiriyor sizinle. Yaşınız kaç bilmiyorum ama siz mi safsınız, bizi mi saf yerine koyuyorsunuz anlamadım.

Ay yemin ederim fantezi yazıyorsun sen buraya ya da milleti yiyorsun başka bir açıklaması yok bu kadar jet hızıyla hoşlanılan adam değiştirmenin. Daha 1 hafta önce okulundaki "flörtleştiğin (!)" evli araştırma görevlisi karısından ayrılır mı, ayrılmazsa evliyken ilişki sürdürebilir miyim alt metinli konuların var. Ne ara 4 ay önce avukata geçtin, aynı anda iki üç kişiyi birden mi idare ediyordun? Bu kadar erkek bulma çabanı okulunu bitirmeye harcasan bölüm birincisi olurdun.

Back
X