• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce oda benimle evlenmek istiyor mudur

Çocuk musunuz yav? 4 aydır internetten ibaret bir tanışma ve evlilik hayalleri... Bir de 2 haftada 1 yazıyormuş, toplamda kaç kere konuştunuz? Çok iyi, beyefendi diyorsunuz da, daha birlikte zaman bile geçirmemişsiniz, nereden biliyorsunuz? Size anlattığı tabloyu biliyorsunuz şuan, gerçekte kim bilir kimin nesi...

Ay yemin ederim fantezi yazıyorsun sen buraya ya da milleti yiyorsun başka bir açıklaması yok bu kadar jet hızıyla hoşlanılan adam değiştirmenin. Daha 1 hafta önce okulundaki "flörtleştiğin (!)" evli araştırma görevlisi karısından ayrılır mı, ayrılmazsa evliyken ilişki sürdürebilir miyim alt metinli konuların var. Ne ara 4 ay önce avukata geçtin, aynı anda iki üç kişiyi birden mi idare ediyordun? Bu kadar erkek bulma çabanı okulunu bitirmeye harcasan bölüm birincisi olurdun.
Valla hafiye gibisiniz. Bir konuya cevap vermeden, önceki konulara da bakmak gerekiyor demek ki. Bir de ciddiye alıp cevap veriyoruz.

Tanımadığınız bir adamla evlilik düşünecek kadar cesur musunuz gerçekten :KK57:
Kaldı ki insan yıllarca tanıdığı biriyle bile evlilik kararı alırken yüz kere düşünüyor
Bu kadar kendinizi kaptırmayın üzülürsünüz

Size mükemmel davranmasından kastınız gece siz konuşurken aniden yok olması, cevap vermemesi, sonra ertesi sabah hiç açıklama yapmaması mı? Uyuyakaldığını nereden çıkardınız? Hiç görmediği birine neden evlilik imasında bulunur ki bir erkek, ağzına bir parmak bal çalıp istediğini almak için olabilir mi??? Uyanık olun lütfen, bu bir ilişki değil, bel bağlamayın, çevremde çok avukat olduğundan, özellikle staj döneminde böyle bir yoğunlukları olmadığını biliyorum.

Valla hafiye gibisiniz. Bir konuya cevap vermeden, önceki konulara da bakmak gerekiyor demek ki. Bir de ciddiye alıp cevap veriyoruz.

Ay sağ olsun konusuna bakmama gerek yok ezberledim artık nicknameini. Bir açıyorum bambaşka bir erkek konusu ve erkekler haftada 1 değişiyor. Hepsi de ne hikmetse sosyal medya üzerinden bulunuyor, aynı okulda olduğu araştırma görevlisiyle dahi yüz yüze konuşma yapmıyor. O yüzden fantezi yazdığını düşünmeye başladım artık. Kibledim, yönetim incelesin.

Koç erkeğinin ağzı çok iyi laf yapar .istediğini alana kadar da duymak istediğini söyler :) burcu boşver de tanımadığın adamla evlilik düşünmek için çok çok erken

Kocun bir ozelligi var oyle yalan soylerki ruhun duymaz.kendiside inanara soyluyo zaten.kendim kocum ordan biliyorum.

Oda sizinle neden evlenmek istesin hanımefendi. O da’ dır onun doğrusu, oda olsa duramazsınız.

Back
X