Sizce olması gereken ne... Rahatsız oldum

Çok zenginlerse toplu taşımadan gocunuyorlarsa buyursunlar kendi arabalarını alıp gelsinler

Misafirlerin yakınlığı nedir?
Otogardan nasıl gelsinler, şehir içi nasıl gezsinler sorduğun sorular bunlar.
Konfor arayan ya direkt kendi tutacak taksiyi ya da özel aracıyla gezecek. Taksiye para mı dayanır?
Rahatsız olan da gelmesin gezmeye.

Bİzim evde annem eve asla eve yatılı misafir kabul etmez. 😄 anneannem bile son 2-3 yıldır yılda toplam 2-3 gecr amca kalmıştır.

Eğer ev toplu taşımaya yakınsa bence toplu taşıma taksiden daha ideal.
Valla bende sevmem yatılı misafiri, zamanında çok kabul ettim
Şu sıcaklarda mümkünse kimse kimseye yatılı gitmesin, insanlar evlerinde rahatça don atlet dolaşabilsin

Evime yatılıya gelen misafirim herhalde benim için değerli ve yakındır. O yüzden açık konuşurum, gerekirse otobüse bineriz. Mecburiyetten sevmədiyim kişi gelmişse onla dışarıya bile çıkmam, nasıl isterse gezsin.

Sehir ici ise otobus ile gideriz. Sehir disi ise tren 😁 sonra ordada otobus. Cok araba ile gezmek istiyorlar ise arabalari ile gelselerdi. Eger yoksa arabalari yine hazirlikli olmalilar otobus ile gezmeye

Kızlar ya bir şey sorucam.
Evinize yatiliya gelen misafirlerlerinizi arabanız yoksa hep taxi ile mi bir yere götürürsunuz.
Harita gelen misafirlerim var toplam 4 kişi.
Kısa mesafe olunca taxi kullandık ama uzun mesafe olunca otobüs kullanıyorum sürekli bu durumdan rahatsızlık seziyorum.
Sizce hata mı ediyorum..
Olması gereken bu mu.
Siz sormadan soyluyeyim ücret yoksa verelim diyorlar ama sadece soruyorlar bende AA evet yok demiyorum.
Hiç çekinmem otobüsle giderim. Hem ağırlıyorsunuz insanları yeme içme vs şu an normal iki kişinin bile evde yemek yemesi bu kadar her şey pahalıyken hem ağırlayıp hem tüm masrafları üstlenmezdim. Ha arabam var, yapacak durumumda var tek kişi olsa amenna. Sizle beraber 5 kişi, varsa çocuğunuz 6, eşler gelse 7-8. Size masraflıysa çok söyleyin derim. Bir şey diyeceklerini sanmam

Evinize yatiliya gelen misafirlerlerinizi arabanız yoksa hep taxi ile mi bir yere götürürsunuz.
Kısa mesafe olunca taxi kullandık ama uzun mesafe olunca otobüs kullanıyorum sürekli bu durumdan rahatsızlık seziyorum.
Sizce hata mı ediyorum..
Olması gereken bu mu.
Siz sormadan soyluyeyim ücret yoksa verelim diyorlar ama sadece soruyorlar bende AA evet yok demiyorum.
Bir kere verecek olan aa yoksa vereyim demez Hop cikartir verir..Burdan fiyasko misafirleriniz gozu acik. Evinizi acmissiniz taksi de olmayiversin yurtdisindan gelen Bazi turistler bile otobusle gidiyor her yere..Incileri dokulmez merak etmeyin dert hic etmeyin binecek olan binsin ve bir zahmet odesin❤️❤️❤️

Sizce hata mı ediyorum..
Olması gereken bu mu.
Ben şunu anlamadım: misafirinizin ulaşım masrafını, taksi ya da otobüs fark etmez, ne diye siz ödüyorsunuz?
Olması gereken herkesin kendi ödemesi değil mi? Ortak bi yere gidilecek ve tek taksi tutulduysa onlar ödemeli zaten, hani zaten evinizde konaklıyorlar bir katkıları olmalı. Otobüs gibi toplu taşımaysa herkesin cebinde kartı olmalı. Otobüsten rahatsızsa size teklif etmeli, gel taksiye binelim kalabalığız diye ve kendi ödemeli.

Back
X