Sizce olur mu?

elbıse yanı ust büst kolsuz ıse altda asla corap olmaz.
uzun kollu elbısenın altına corap olur alt ust dengelı olmalı .
tek bant ayakkabı ıle corap zaten asla gıyılmez
araba ıle salon arası mesafe coksa ustunuze bır şal alırsınız salona gırerken cıkarırsınız ıkı sanıyeden kımse usumez kar yagmıyor sonucta oyle okadar soguk olsa zaten kıslık abıye gıyerdınız
Üst sıfır kol omuzları açık, ucu açık çorap fikri de var ama onlar da nasıl bisey bilmiyorum ki 😀

Üst sıfır kol omuzları açık önü açık, ucu açık çorap fikri de var ama onlar da nasıl bisey bilmiyorum ki 😀
tek bant ayakkabıda gorunebılır o
burun ucu acık ayakkabılara daha uygun
ayrıca seffaf da olsa ıncecık tul corap allah askına ne koruyacak soguktan tutup kolsuzun altına zaten sıyah corap gıyılmesı komık olur
bedenlerımız uyarsa ayakkabı veya kıyafet sıze resım atayım begenırsenız hedıyem olsun maksat ısınız gorulsun ıcınıze sınmeyen bırseyı gıyınmeyın

36 yım ben bakayım 38 beden nelerım var sıze resım atarım 38 bulursam
ayakkabıda beden ne
Aa yok çok teşekkür ederim kombinlerimi çok beğenerek özenerek hazırladım da arkadaşım sonradan kafamı karıştırdı biraz halbuki çok beğenerek aldım hepsini çok severek de giyeceğim ama serin olur olmaz vs gibisinden konuştu ama çok teşekkür ederim ince düşünceniz için :)

Aa yok çok teşekkür ederim kombinlerimi çok beğenerek özenerek hazırladım da arkadaşım sonradan kafamı karıştırdı biraz halbuki çok beğenerek aldım hepsini çok severek de giyeceğim ama serin olur olmaz vs gibisinden konuştu ama çok teşekkür ederim ince düşünceniz için :)
yoo bence ıcınız rahat olsun zaten salonda yapılacak orda herkes abıyeler gıyecek kolsuz dız boyu elbıseler seklınde ...o ortamda abes kacacak bırsey degıl ıs toplantısı degıl kı corap olsun dugun salonu orası ıyı eglenceler dılerım sımdıden :)

yoo bence ıcınız rahat olsun zaten salonda yapılacak orda herkes abıyeler gıyecek kolsuz dız boyu elbıseler seklınde ...o ortamda abes kacacak bırsey degıl ıs toplantısı degıl kı corap olsun dugun salonu orası ıyı eglenceler dılerım sımdıden :)
Çok naziksiniz,teşekkür ederim 🌸

Bu arada beden sormuşsunuz ben hiç aklıma öyle bisey gelmeden, diğer mesajınızı da görmeden 38 yazdım, hiiiç gelmedi aklıma böyle bisey valla kusura bakmayın 😊

Aynen de acik ayakkabinin icine giymek icin uretilmisler hem de :KK66: o burun kisminda ayakkabinin bantlari oldugundan ek yerleri belli olmuyor ve bacaklar daha guzel gorunuyor hemi de aryacagzim

Moda dahisi degilim dedigimde bunu demek istedim :KK70:

Vay be, neler çikartiyorlarmis meger dedigim sey. Yada eksi tabiri ile, neler dönüyormus serhat :KK70:

Bu arada beden sormuşsunuz ben hiç aklıma öyle bisey gelmeden, diğer mesajınızı da görmeden 38 yazdım, hiiiç gelmedi aklıma böyle bisey valla kusura bakmayın 😊
ay askolsun olur mu oyle sey hıc aklıma sandıgınız gıbı bırsey gelmedı ben kıyafetınız ıcınıze sınmedı sandım yoksa kombın gayet uygun yanı

ay askolsun olur mu oyle sey hıc aklıma sandıgınız gıbı bırsey gelmedı ben kıyafetınız ıcınıze sınmedı sandım yoksa kombın gayet uygun yanı
Valla aklımda kaldı da yarınsı gün erkenden gidip aldım hepsini o derece ama işte bazı arkadaşlar çok kafa karıştırıcı olabiliyor 😀 fikirleriniz ince düşünceniz için çok teşekkür ederim 🌸

Moda dahisi degilim dedigimde bunu demek istedim :KK70:

Vay be, neler çikartiyorlarmis meger dedigim sey. Yada eksi tabiri ile, neler dönüyormus serhat :KK70:
Ben en çok şeyi düşündüm parmaklarla çorap olan yer arasında mutlaka renk farkı olmaz mı ki, çünkü bugun baktım o kesik olan tarafı mutlaka gözükür üstü çapraz ipli veya ince bantlı ayakkabılardan filan, vallahi neler çıkarıyorlar ya

Ben en çok şeyi düşündüm parmaklarla çorap olan yer arasında mutlaka renk farkı olmaz mı ki, çünkü bugun baktım o kesik olan tarafı mutlaka gözükür üstü çapraz ipli veya ince bantlı ayakkabılardan filan, vallahi neler çıkarıyorlar ya

Evet! Hem çorabin çizgisi, hem renk farki belli olur diye bende düsünmüstüm. Yillardir demek bosa çorap alti kapali ayakkabi giyiyormusum. Tesekkür ederim darkmore darkmore Bir daha moda tavsiyesine ihtiyacim olursa sana mesaj yollarim :KK48:

Back
X