- Konu Sahibi Hemsireehaniimm
kac beden gıyıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üst sıfır kol omuzları açık, ucu açık çorap fikri de var ama onlar da nasıl bisey bilmiyorum kielbıse yanı ust büst kolsuz ıse altda asla corap olmaz.
uzun kollu elbısenın altına corap olur alt ust dengelı olmalı .
tek bant ayakkabı ıle corap zaten asla gıyılmez
araba ıle salon arası mesafe coksa ustunuze bır şal alırsınız salona gırerken cıkarırsınız ıkı sanıyeden kımse usumez kar yagmıyor sonucta oyle okadar soguk olsa zaten kıslık abıye gıyerdınız
38kac beden gıyıyorsunuz
tek bant ayakkabıda gorunebılır oÜst sıfır kol omuzları açık önü açık, ucu açık çorap fikri de var ama onlar da nasıl bisey bilmiyorum ki![]()
36 yım ben bakayım 38 beden nelerım var sıze resım atarım 38 bulursam
Aa yok çok teşekkür ederim kombinlerimi çok beğenerek özenerek hazırladım da arkadaşım sonradan kafamı karıştırdı biraz halbuki çok beğenerek aldım hepsini çok severek de giyeceğim ama serin olur olmaz vs gibisinden konuştu ama çok teşekkür ederim ince düşünceniz için :)36 yım ben bakayım 38 beden nelerım var sıze resım atarım 38 bulursam
ayakkabıda beden ne
yoo bence ıcınız rahat olsun zaten salonda yapılacak orda herkes abıyeler gıyecek kolsuz dız boyu elbıseler seklınde ...o ortamda abes kacacak bırsey degıl ıs toplantısı degıl kı corap olsun dugun salonu orası ıyı eglenceler dılerım sımdıden :)Aa yok çok teşekkür ederim kombinlerimi çok beğenerek özenerek hazırladım da arkadaşım sonradan kafamı karıştırdı biraz halbuki çok beğenerek aldım hepsini çok severek de giyeceğim ama serin olur olmaz vs gibisinden konuştu ama çok teşekkür ederim ince düşünceniz için :)
Çok naziksiniz,teşekkür ederimyoo bence ıcınız rahat olsun zaten salonda yapılacak orda herkes abıyeler gıyecek kolsuz dız boyu elbıseler seklınde ...o ortamda abes kacacak bırsey degıl ıs toplantısı degıl kı corap olsun dugun salonu orası ıyı eglenceler dılerım sımdıden :)
Bu arada beden sormuşsunuz ben hiç aklıma öyle bisey gelmeden, diğer mesajınızı da görmeden 38 yazdım, hiiiç gelmedi aklıma böyle bisey valla kusura bakmayınyoo bence ıcınız rahat olsun zaten salonda yapılacak orda herkes abıyeler gıyecek kolsuz dız boyu elbıseler seklınde ...o ortamda abes kacacak bırsey degıl ıs toplantısı degıl kı corap olsun dugun salonu orası ıyı eglenceler dılerım sımdıden :)
Aynen de acik ayakkabinin icine giymek icin uretilmisler hem deo burun kisminda ayakkabinin bantlari oldugundan ek yerleri belli olmuyor ve bacaklar daha guzel gorunuyor hemi de aryacagzim
ay askolsun olur mu oyle sey hıc aklıma sandıgınız gıbı bırsey gelmedı ben kıyafetınız ıcınıze sınmedı sandım yoksa kombın gayet uygun yanıBu arada beden sormuşsunuz ben hiç aklıma öyle bisey gelmeden, diğer mesajınızı da görmeden 38 yazdım, hiiiç gelmedi aklıma böyle bisey valla kusura bakmayın![]()
Valla aklımda kaldı da yarınsı gün erkenden gidip aldım hepsini o derece ama işte bazı arkadaşlar çok kafa karıştırıcı olabiliyoray askolsun olur mu oyle sey hıc aklıma sandıgınız gıbı bırsey gelmedı ben kıyafetınız ıcınıze sınmedı sandım yoksa kombın gayet uygun yanı
Ben en çok şeyi düşündüm parmaklarla çorap olan yer arasında mutlaka renk farkı olmaz mı ki, çünkü bugun baktım o kesik olan tarafı mutlaka gözükür üstü çapraz ipli veya ince bantlı ayakkabılardan filan, vallahi neler çıkarıyorlar yaModa dahisi degilim dedigimde bunu demek istedim
Vay be, neler çikartiyorlarmis meger dedigim sey. Yada eksi tabiri ile, neler dönüyormus serhat![]()
Ben en çok şeyi düşündüm parmaklarla çorap olan yer arasında mutlaka renk farkı olmaz mı ki, çünkü bugun baktım o kesik olan tarafı mutlaka gözükür üstü çapraz ipli veya ince bantlı ayakkabılardan filan, vallahi neler çıkarıyorlar ya
Moda dahisi degilim dedigimde bunu demek istedim
Vay be, neler çikartiyorlarmis meger dedigim sey. Yada eksi tabiri ile, neler dönüyormus serhat![]()