Sizce ona yazmalı mıyım

lilyumm4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2025
8
2
1
21
Merhaba benim 3 aydır konuştuğum bir çocuk vardı. İlk başta çok iyi anlaşıyorduk ve bana zaman ayırıyordu ama zamanla işe başladığı için daha az zaman ayırmaya başladı. Daha önce 4 yıllık bir ilişkisi olmuş ve biteli 1 2 yıl olmuş. Onun için artık aklıma gelmiyor demişti bana. Her tartışmamızda yazmayı bırakıyordu ve bu zamana kadar ben adım atıp toparladım. Bir gün bana ben seni bıraksam da sen beni bırakma sana çok ihtyacım var dedi. Gece birbirimizi arayıp birlikte uyuyorduk. O uyusun diye ben ona bir şeyler anlatıyordum ve bir gün bana ailesi de dahil kimsenin ona bu şekilde ilgili davranmadığından bahsetmişti. 1 hafta önce tartıştık. Benim bir erkek arkadaşım var ve onunla muhabbet edeceğimizi söyledim o da sinirlenip arkadaşım hakkında küfürlü konuştu. Bu şekilde konuştuğu için çok sinirlendim ve sınırı aştığını bu şekilde davranmaması gerektiğini söyledim. Bir yerden sonra mesajlarıma cevap vermedi bende sinirlenip o gün yazmayı bıraktım. Diğer gün Instagram'da bir gönderi beğendiğini gördüm. Gönderideki ses geçmişteki kişiyi unutamadığını aklına geldiğinden bahsediyordu. Bunu görünce kalbim kırıldı ve onu her yerden çıkarttım. O günden sonra bana hiç yazmadı üstünden 8 9 gün geçti. Bir yandan onun adım atmasını istiyorum ve hayırlıysa adım atsın diye dua ediyorum. Bir yandan da uğraşmadığı için kalbim kırılıyor ve üzülüyorum. Bana önerdiği bir dizi vardı onu bitirmeme az kaldı. Bu bahaneyle bitirince yazsam çok mu gurursuz olurum. Kalbim acıyor.

Kalbinin kırılması çok normal sen zaten yeterince adım atmışsın kendinden ödün vermişsin. O istemezse bahane de fark etmez, gurursuz olmazsın ama önce kendi değerini unutma sen değerlisin unutma bunu asla.

Yazma

Eğer yazarsanız bundan sonra sizi kırmasına üzmesine izin vermiş olursunuz.
Bence sizi yara bandı olarak kullanmış.
Hiç yazmayın sakın.

Hep ben toparladım ben adım attım ben uyuttum ben yazsammi naparsaniz yapın zorla ilişki bu kadar olur bu kadar gider bu kadar mutlu eder ilişkimi yaşıyorsunuz koçluk mu yapiyorsunuz ayrılan kız akilliymiş bununla ugrasmamis

Açıkçası yorumunuzu biraz kırıcı buldum. Ben ilişkide hep tek taraflı uğraşacak birisi değilim. Bu çocuk için uğraşmamın sebebi daha önce 4 yıllık bir ilişkisi olması ve onun birden bitmesinin ardından yine aynı şeyleri yaşamaktan korkması. Öyle bir korkusu olduğu için onu bırakmayacağımı ona göstermek istemiştim ama sonuçlar istediğim gibi olmadı işte. Bence bana yaptığı şey saygısızca. Hoşuma gitmeyen bir şeyi yaptı sonuçta. Diğer gün yerden çıkartmam hoş değil farkındayım ama karşı taraf senin için o kadar uğraşmışsa eğer ve ben karşı tarafı kırıyorsam beni her yerden çıkarsa da yazar özür dilerdim. Yani onun açısından bakınca da kendimi haklı buluyorum. Sadece sevdiğim için onu çok özledim ve aklımın kenarında acaba yazsam mı düşüncesi vardı. Ama şuan anlıyorum ki mantıklı değilmiş. Biraz daha anlayışlı bir yorum yapsanız olmaz mı. Bu yazıyı yazdığımda benim kalbim kırıktı ve gerçekten üzülüyordum. Yorumlarınızı merak ediyorum. :)

Yapmayın lütfen bu kadar ince düşünürseniz uzerler ne var kırılacak yorumumda evet dediginiz gibi tek taraflı hep siz toplamissiniz arkasını önünü o kadarki ailem bile böyle yapmaz deme gereği duymuş siz çok verici olmuşsunuz hep siz anlamaya çalışmişsiniz hem siz farklı geçmişteki kız farklı ne demek bunun yükünü size yük etmek şimdi ben aldatilsam her karşıma çıkana bu korkumdan dolayı bir takım toksik hareketler yapsam haklı olur muyum olmam iyi olup ilişki yaşamalıyım demi .Sizi kıracak birşey yok yorumumda doğru karar vermişsiniz siz.Onun pişman olacağı birşey bu .Birde size seni sevmediğini belli etmek için daha ne yapsın yazılmış niye buna değil benim yoruma takildiniz bilmem ben insanları kırmayı sevmem gerçekten herneyse maksadı astiysa kirdiysam özür dilerim iyi olun bu önemli benim için

Ay asla yazmayın erkekler zaten bu kadar ilgi sevmiyor. asla sözlerine inanmayın
O istese çoktan yazardı size ,muhtemelen diğer kızı unutamadı, sizin de ilginizi sevdi
Bu arada hiç kimsenin önceki ilişkisinin yaralarını sarmak için uğraşmayın öyle değil bu denklem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…