- Konu Sahibi falwlessone1
Ama çok güçlü bir takinti.Cunku gercekten sevsem baskasi aklimin ucundan gecmezdi.Nasil kurtulurum bu takintidan?
Boşluktasınız. Kafa dengi yeni birini bulursanız hemen unutursunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama çok güçlü bir takinti.Cunku gercekten sevsem baskasi aklimin ucundan gecmezdi.Nasil kurtulurum bu takintidan?
Bipolardan sonra buna takılcan yapma. Ergenlik de geç. Bi sebep bi isim bulmak zorunda değilsinBende limerence olabilir mi diye düşündüm bir yorumdan sonra.
Aslında daha büyük bir derdim var ah bi bilseniz3.5 sene olmus yahuuu
Aslında daha büyük bir derdim var ah bi bilseniz
bunu ancak elde edince anlarsın takıntı mı sevgi mi. Yaşayamadıklarından dolayı düşünüyor olabilirsin. Yarım kalmışlık olabilir3,5 sene oldu Başta ikimiz de birbirimizden hoşlanıyorduk sonra ben bunu agresif davrandım ve beni reddetti ben size Şu an hala onunla ilgili hayaller kuruyorum onunla evlenmek ve benzeri Ayrıca sol yanımda bir sızı diyebileceğim hissettiğim bir şey var.Onun şu an sevgilisi var.Bnese hiç sevgili yapmadım sadece yazistiklarim oldu.Sizxe onu hala seviyor muyum yoksa bir takinti mi?
Derdim bipolar hastalığın bipoların yüzünden Ders çalışamıyorum doğru durust önceden 3 Türkiye birinciliği olan biriydim çok calisknadim yaniNedir diye sormuyorum bile, 3.5 yildan sonra dusup olmeyeyim oldugum yerde
Kesinlikle yarım kalmışlık varbunu ancak elde edince anlarsın takıntı mı sevgi mi. Yaşayamadıklarından dolayı düşünüyor olabilirsin. Yarım kalmışlık olabilir
Derdim bipolar hastalığın bipoların yüzünden Ders çalışamıyorum doğru durust önceden 3 Türkiye birinciliği olan biriydim çok calisknadim yani
Doktora gidiyorum ve şu an lithuril Selectra aripa ve Grex diye bir ilaç kullanıyorumO hastalik kiz, dert sayilmaz .. doktora duzenli gidiyor musun? Teshisi koyan doktor umairm tedavini de yapiyordur.
Ama şu an kendimi iyi hissetmiyorum ve ders çalışamıyorum önüme gelen herkesten yardım çare istiyorum.Profesör Doktor Kayihan Oğuz karamustafalıoğlu'na gidiyorum ve şu an lithuril Selectra aripa ve Grex diye bir ilaç kullanıyorum
OlabilirBence sadece ergenlik![]()
Ama şu an kendimi iyi hissetmiyorum ve ders çalışamıyorum önüme gelen herkesten yardım çare istiyorum.
Yarın konusucam.Petito bence doktorun ismini sil de, burdaki kimse sana medikal tavsiye veremez yani derdini paylas tabi de dikkat eksikligi yasiyorsan doktorla gorusmen daha dogru. Soyle ki ilaclarin yan etkisi olabilir veya hiperaktivite tarzi bir rahatsizligin olabilir. Doktora iyice danis belki ilaclarini degistirir.