içini rahatlatacaksa söyleyim ben de eski-ilk oluyo aynı zamanda- erkek arkadaşımın resimlerini silmedim,mektuplarını atmadım...Yani kıyamıyorum atmaya,silmeye.sonuçta onca güzel gün yaşamışım ayrıldık diye neden hepsini yakıp yıkayım görmezden geleyim di mi???arasıra bakıyo muyum?? 40 yılda bi CD karşıma çıkınca dayanamayıp bakıyorum...bugün arasa yeniden beraber olmak ister miyim?asla..şimdiki sevgilimle mutlu muyum?evet
amma soru cevap oldu ama derdimi anlatmışımdır umarım.2 senesini vermiş adam,belki ufacık da olsa ondan bi hatıra kalması kendisini iyi hissettiriyodur,bunun asla sizi sevmediği anlamına geldiğini düşünmüyorum.Zaten aklı o kızda olsa,yanlış birşey yaptığından yakalanma,ya da bi açık verme korkusuyla çok dikkatli davranırdı ve o flaşdiski görmezdiniz bile:)
bi de şöyle bişey var,günlük tutsanız mesela,e haliyle her sayfasında sevgilinizden bahsettiğiniz,bazı sayfalara resimleri yapıştırdığınız,yaşadığınız özel anları ballandıra banlandıra yazdığınız...Ayrıldıktan sonra çöpe mi atıcaktınız o günlüğü?Hepsi yaşanmış şeyler sonuçta,yüksek ihtimal kıyamayacaktınız,bu da onun gibi bişey işte....
Hem istediğiniz kadar anılardan kurtulmaya çalışsanız da hatırlayacağı varsa bi koku,bi şarkı,hatta bi poster bile hatırlatır onu...Resimleri silmek çare değil yani
'kızlar bırde bende bı garıplık mı var bılmıyorum hem ıcıme sınmıyor kendı kendıme ofkelenıyorum ama ınsanların ozelıne anısına karısmakta ayıbıma gıdıyor sankı...' cümlene bayıldımm ayrıca,tam beni anlatıyosun =) sen onlara özenme,onlar sana özensin bence
gaza da gelme yahuu,kırıldığını-incindiğini belli et o da vicdan azabı çeksin...Olmadığın bi insan gibi bağırıp çağırıp gözündeki anlayışlı sevgili imajını bozma derim ben ,he ama gerçekten bağırıp çağırmak istiyosan da içine atma sakın,gelişmelerden de bizi haberdar et
*saat gecenin 4ü ne imla ne cümle bütünlüğü olmuş yazıda,kusuruma bakmayın artık